WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Witam serdecznie wszystkich:) Czy można się podłączyć wraz z kobietą na następny spocik?:)
Dopisano 10 lut 2013, 17:04:
Witam serdecznie wszystkich:) Czy można się podłączyć wraz z kobietą na następny spocik?:)
Kto pyta nie błądzi... i nie psuje samochodu....
- Od: 25 sty 2013, 13:50
- Auto: Mazda 323c BA 1.3 1995r.
boskipiter napisał(a):Witam serdecznie wszystkich:) Czy można się podłączyć wraz z kobietą na następny spocik?:)
Ba! Zapraszamy serdecznie. Jeszcze nie jest wybrane miejsce, ale jest duze prawdopodobieństwo wybrania lokalu z % w Centrum miasta i omówienia przy
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Ej no dajcie Gibowi spokój on lub na siatkę patrzeć i wsady
A w sumie pomysł zacny xd jest
A w sumie pomysł zacny xd jest
Tak więc chętnie zawitamy:) A orientowaliscie sie gdzie i ile kosztuje wynajecie toru na wyscigi?;>
Co do miejsca parkingowego na strefie koło firmy montującej Car Audio w Arkadii nigdy nie było problemów z parkowaniem, a pojawiają się tam też jeszcze ludzie z Astra G i Polo
czasem i jeszcze fani Peugeota 
a spotykamy się tam regularnie od kilku lat
a spotykamy się tam regularnie od kilku lat

Kiedyś posiadając jeszcze 323C raz udało mi się przypadkowo zobaczyć spotkanie kilku chłopków w MX5 i od razu pojawił się banan na ustach 
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa
Hejka ludki
Z tego co wiem to w najbliższy wtorek mamy mieć spot knajpiany w centrum. Jeśli jesteście dalej tym zainteresowani i macie jakieś fajne i spokojne miejsce na oku to możecie podrzucać propozycje. Tylko poważne oferty.
Jeśli nie to zostaje któreś CH po praskiej stronie z dobrym parkingiem i miejscem w środku gdzie też można pogadać.
Więc jak ?
Z tego co wiem to w najbliższy wtorek mamy mieć spot knajpiany w centrum. Jeśli jesteście dalej tym zainteresowani i macie jakieś fajne i spokojne miejsce na oku to możecie podrzucać propozycje. Tylko poważne oferty.
Jeśli nie to zostaje któreś CH po praskiej stronie z dobrym parkingiem i miejscem w środku gdzie też można pogadać.
Więc jak ?
-
Szalotka
Ja jestem za porzuceniem pojazdów i spotkanie przy kuflu, tym bardziej że przyniosę cukierki 
Słyszałam że w Browar de Brasil, mają dobre piwo, ale jak to wygląda nie wiem, bo nigdy nie byłam.
Proponowany wcześniej Szwejk itp. też pasują.
Słyszałam że w Browar de Brasil, mają dobre piwo, ale jak to wygląda nie wiem, bo nigdy nie byłam.
Proponowany wcześniej Szwejk itp. też pasują.
Szwejk to nie jest głupi pomysł. Tylko chyba trzeba by wcześniej zadzwonić i zrobić rezerwację na większą grupę. Bo inaczej może być kłopot z miejscem.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Szwejk +1
chociaż ten BROWAR BRASIL, również w ścisłym centrum i blisko metra.
Es ist mir egal....
chociaż ten BROWAR BRASIL, również w ścisłym centrum i blisko metra.
Es ist mir egal....
Ostatnio edytowano 13 lut 2013, 14:19 przez LookR, łącznie edytowano 1 raz
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
– Jeśli chodzi o Szwejka to jeśli ma być rezerwacja na większą ilość osób to trzeba zrobić zamówienie na minimum 60 złotych od osoby. Inaczej rezerwacji grupowych nie przyjmują.
– Jeśli chodzi o Sphinxa to jest podobnie. Szkoda bo każdego dnia od 18.00 jest piwo po 19,90 za cztery czyli wychodzi po 5 za browara.
Pozostaje nam albo się umówić o 20.00 na np. Placu Konstytucji i zaryzykować. Może będą wolne miejsca w co wątpię. To samo tyczy się Sphinxa na np. Alejach Jerozolimskich lub Kruczej lub spróbować w Złotych Tarasach. Tam też jest Sphinx i w CH jest większe prawdopodobieństwo wolnych miejsc bez rezerwacji a i dojazd pewnie każdy ma dobry.
Pytałem jeszcze w Pub7 ale tam trzeba podać określoną ilość osób i wnieść zaliczkę w wysokości 20 złotych od osoby co jest pozniej odliczane od rachunku. Piwo z kija kosztuje tam 6 złotych (Królewskie)
Ze względu na to że jest to dzień tygodnia i tak naprawdę trudno nam określić ilość chętnych to moim zdaniem powinniśmy się spotkać w Złotych Tarasach przy wejściu głównym i spróbować w Sphinxie lub w innym miejscu gdzie można posiedzieć i spokojnie pogadać a przy okazji kto ma chęć to napić się piwka.
Na myśli mam choćby 35mm.
Rezerwacja jest bezpłatna. Trzeba podać przybliżoną ilość osób co by miejsce przygotowali. Koszt piwa 8 złotych. Miejsca nie znam bo nigdy tam nie byłem.
Można też zrobić atak na Pizzę Hut na Pl. Bankowym. Dużo linii tramwajowych i autobusowych tam jest a i metro pod samym wejściem.
Mapka
Też centrum jakby nie było. Piwo w dzbanie tam jest także w przyzwoitej cenie. 18.90 dzban 1,5L czyli wychodzi po 6.30 za kufel 0,5L.
Nie wiem czy to nie będzie najlepsza akcja. Przynajmniej najbardziej pewna.
Czekam jednak co dalej. Może jeszcze macie coś do zaoferowania
– Jeśli chodzi o Sphinxa to jest podobnie. Szkoda bo każdego dnia od 18.00 jest piwo po 19,90 za cztery czyli wychodzi po 5 za browara.
Pozostaje nam albo się umówić o 20.00 na np. Placu Konstytucji i zaryzykować. Może będą wolne miejsca w co wątpię. To samo tyczy się Sphinxa na np. Alejach Jerozolimskich lub Kruczej lub spróbować w Złotych Tarasach. Tam też jest Sphinx i w CH jest większe prawdopodobieństwo wolnych miejsc bez rezerwacji a i dojazd pewnie każdy ma dobry.
Pytałem jeszcze w Pub7 ale tam trzeba podać określoną ilość osób i wnieść zaliczkę w wysokości 20 złotych od osoby co jest pozniej odliczane od rachunku. Piwo z kija kosztuje tam 6 złotych (Królewskie)
Ze względu na to że jest to dzień tygodnia i tak naprawdę trudno nam określić ilość chętnych to moim zdaniem powinniśmy się spotkać w Złotych Tarasach przy wejściu głównym i spróbować w Sphinxie lub w innym miejscu gdzie można posiedzieć i spokojnie pogadać a przy okazji kto ma chęć to napić się piwka.
Na myśli mam choćby 35mm.
Rezerwacja jest bezpłatna. Trzeba podać przybliżoną ilość osób co by miejsce przygotowali. Koszt piwa 8 złotych. Miejsca nie znam bo nigdy tam nie byłem.
Można też zrobić atak na Pizzę Hut na Pl. Bankowym. Dużo linii tramwajowych i autobusowych tam jest a i metro pod samym wejściem.
Mapka
Też centrum jakby nie było. Piwo w dzbanie tam jest także w przyzwoitej cenie. 18.90 dzban 1,5L czyli wychodzi po 6.30 za kufel 0,5L.
Nie wiem czy to nie będzie najlepsza akcja. Przynajmniej najbardziej pewna.
Czekam jednak co dalej. Może jeszcze macie coś do zaoferowania
-
Szalotka
No w sumie pomysł nie lichy i można sie rzeczywiście umówić w Złotych Tarasach wstępnie na potem dalszą
nasiadówę przemieścić się wspólnie i wporozumieniu 
Proponuję jednak Grubą Kaśkę, mimo że "nasza" jest raczej szczupła. Nie powinno być problemu z miejscem i chyba też z obsługą
A te lokale z rezerwacjami to niech się bujają, na "imprezy" 5 osobowe to sobie można z partyzanta uderzyć.
Tylko żeby nasze spoty nie zaczęły przypominać spotów VU, gdzie przyjechały 4 auta i 15 osób i flaszka
Tylko żeby nasze spoty nie zaczęły przypominać spotów VU, gdzie przyjechały 4 auta i 15 osób i flaszka
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib, ale ten spot ma być właśnie typowo piwny.
PH ostatnio ma u mnie dużego minusa. Jestem za jakimś bardziej kameralnym miejscem, gdzieś na uboczu, żeby było mniej osób i była możliwość w spokoju porozmawiania. Coś ala stara praga, gdzie cała góra jest dla nas.
Muszę w necie tą brazylijke zobaczyć.
Będę bez względu na miejsce.
PH ostatnio ma u mnie dużego minusa. Jestem za jakimś bardziej kameralnym miejscem, gdzieś na uboczu, żeby było mniej osób i była możliwość w spokoju porozmawiania. Coś ala stara praga, gdzie cała góra jest dla nas.
Muszę w necie tą brazylijke zobaczyć.
Będę bez względu na miejsce.
Ja tam jestem zadowolony z PH, w poniedziałek znowu wsunąłem dużą SS za 20zł, niestety tym razem nie było nikogo do spółki i przez chwile miałem problemy z poruszaniem się z racji przeżarcia.
Ja tam jestem zadowolony z PH, w poniedziałek znowu wsunąłem dużą SS za 20zł, niestety tym razem nie było nikogo do spółki i przez chwile miałem problemy z poruszaniem się z racji przeżarcia.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Mam jeszcze takie miejsce jeśli Was interesuje.
Pizzeria "PARMA'' – ul. Żurawia 32/34
Mapka
Blisko metra przy Rondzie Dmowskiego – samo Centrum
Lokal jest czynny do godz. 22.00. Patrząc na to że wyjdziemy o 22.00 to zanim wyjdziemy i jeszcze to czy tamto to zanim dojedziemy do domów to będzie 23.00 a wiadomo że w pogotowiu Środa i trzeba do pracy.
Piwo tam kosztuje 7 złotych. Dla głodomorów pizza 33cm jest w cenie od 18 złotych do 34 złotych. Kompozycji własnych nie liczę. Można też zamówić pizzę rodzinną 50cm za 55 złotych. To już spory kawał placka. Spokojnie na 4 / 5 czy nawet 6 osób.
Pizzeria "PARMA" – cennik (napoje / piwo / wino / pizza / przystawki / sałatki)
Lokal mieści około 30 osób i po wcześniejszej rezerwacji nie powinno być problemu z miejscem gdyż to bardziej lokal z pizzą na wynos. Takie kameralne miejsce z tego co się orientuję.
Nie wiem. Jak tam sobie Państwo winszują. Pasuje to ok. Nie pasuje to też ok i szukamy dalej
PH przy Pl. Bankowym jak wcześniej wspominałem też myślę że ok. no i czynna do 23.00
Pizzeria "PARMA'' – ul. Żurawia 32/34
Mapka
Blisko metra przy Rondzie Dmowskiego – samo Centrum
Lokal jest czynny do godz. 22.00. Patrząc na to że wyjdziemy o 22.00 to zanim wyjdziemy i jeszcze to czy tamto to zanim dojedziemy do domów to będzie 23.00 a wiadomo że w pogotowiu Środa i trzeba do pracy.
Piwo tam kosztuje 7 złotych. Dla głodomorów pizza 33cm jest w cenie od 18 złotych do 34 złotych. Kompozycji własnych nie liczę. Można też zamówić pizzę rodzinną 50cm za 55 złotych. To już spory kawał placka. Spokojnie na 4 / 5 czy nawet 6 osób.
Pizzeria "PARMA" – cennik (napoje / piwo / wino / pizza / przystawki / sałatki)
Lokal mieści około 30 osób i po wcześniejszej rezerwacji nie powinno być problemu z miejscem gdyż to bardziej lokal z pizzą na wynos. Takie kameralne miejsce z tego co się orientuję.
Nie wiem. Jak tam sobie Państwo winszują. Pasuje to ok. Nie pasuje to też ok i szukamy dalej
PH przy Pl. Bankowym jak wcześniej wspominałem też myślę że ok. no i czynna do 23.00
-
Szalotka
Jesli mozna..
znam bardzo sympatyczne miejsce jezeli tylko chcielibyscie wpasc na gorny mokotow
) Mam na mysli Taverne 10 w skali beuforta
)) kapitalne miejsce swietna atmosfera zespol na zywo (gra od 21, otwarte do ostatniego klienta) szanty, soft rock zjesc mozna ( nie wiem co nie jadlem nic procz frytek) i piwo krolewskie(jakies lepsze jak ze sklepu...:p) po 7 zl i inne:)) (ZERO "ELEMENTU") jesli jestescie zainteresowani dajcie znac