WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Nie było zbiorowego obżarstwa. Gromaćki tylko uzupełniały spalone kalorie.
Jutro można darować sobie PH, bo jeśli ma być wspòlny spot to raczej się nie zamieścimy.
Jutro można darować sobie PH, bo jeśli ma być wspòlny spot to raczej się nie zamieścimy.
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
To Weźmiecie
pizze na wynos
Mrozu nie będzie wiec tak szybko nie ostygnie

Mrozu nie będzie wiec tak szybko nie ostygnie
Waterlive napisał(a):Jutro można darować sobie PH, bo jeśli ma być wspòlny spot to raczej się nie zamieścimy.
Może być wesoło bo wiem że Fordowcy pytali o michę
-
Szalotka
Niestety kochani moi mazdowicze wszystko wskazuje że dziś mnie jednak nie będzie, może to i lepiej nie będzie mnie kusiło wpiep.... pizzy na noc. Bawcie się dobrze, wszyscy którzy mnie nie lubią mogą spokojnie przyjechać. 
Stała pod ścianą prężąc kakao
W takim razie jak Giba nie będzie to może i ja wpadnę. 
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
No dzięki za spotkanie w Aż Tak licznym
gronie i pośród ciekawych maszyn
A co do amciu to pisałem aby brać na wynos
Drugim razem kanapki wezmę na Bemowo i popitkę
A co do amciu to pisałem aby brać na wynos

Drugim razem kanapki wezmę na Bemowo i popitkę
Waterlive napisał(a):Pierwszy spot, z którego wracam zły......
Boś się nie dogadał
A ci co chcieli to sobie pojedli
Mam wrażenie, że ludu od F było więcej niż naszych, mimo tego naszych też było całkiem sporo
Do następnego
Dzięki za spota, fajnie było Was znowu zobaczyć.
Czy to oby na pewno był spot Mazdy? Odniosłem wrażenie, że samochodów innej marki, a dokładniej konkretnego modelu było więcej.
Także następnym razem musimy zebrać większą grupę Naszych. 
Czy to oby na pewno był spot Mazdy? Odniosłem wrażenie, że samochodów innej marki, a dokładniej konkretnego modelu było więcej.
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
Dzięki za spotkanie. Do sytuacji w ph proponuję nie wracać, zapomnieć i tyle. I następnym razem jechać do maka jak już :–)
Dzięki saren za zaproszenie, pomyślimy i może Was odwiedzimy. Fajny spot, dużo ludzi, faktycznie mondeo chyba więcej ale na frekwencję nie ma co narzekać. Do następnego. Wstepna propozycja była aby następny zrobić knajpiany w centrum (ewentualnie przy browarku bez samochodów) i posłuchać co też zostało ustalone na zlocie funkcyjnych. Jeśli formuła by odpowiadała, to proponuję szwejka przy placu konstytucji. Dobre jedzenie dla chętnych, dobry browar, blisko metra i tramwajów, obok wielki parking na środku placu. Duże stoły. Albo rzucajcie inne propozycje. Trochę czasu mamy.
Dzięki saren za zaproszenie, pomyślimy i może Was odwiedzimy. Fajny spot, dużo ludzi, faktycznie mondeo chyba więcej ale na frekwencję nie ma co narzekać. Do następnego. Wstepna propozycja była aby następny zrobić knajpiany w centrum (ewentualnie przy browarku bez samochodów) i posłuchać co też zostało ustalone na zlocie funkcyjnych. Jeśli formuła by odpowiadała, to proponuję szwejka przy placu konstytucji. Dobre jedzenie dla chętnych, dobry browar, blisko metra i tramwajów, obok wielki parking na środku placu. Duże stoły. Albo rzucajcie inne propozycje. Trochę czasu mamy.
Również dzięki za spotkanie
Pewnie tak zrobimy
Co do miejsca to pewnie jeszcze zdążymy ustalić. Propozycje można oczywiście podrzucać
Poszło
arjot napisał(a):Wstepna propozycja była aby następny zrobić knajpiany w centrum (ewentualnie przy browarku bez samochodów) i posłuchać co też zostało ustalone na zlocie funkcyjnych.
Pewnie tak zrobimy
Co do miejsca to pewnie jeszcze zdążymy ustalić. Propozycje można oczywiście podrzucać
Saren MKP napisał(a):ps. Maciek wyślij mi maila co bym fotki podesłał
Poszło
-
Szalotka
Możecie się pocieszyć że jeździcie wyjątkowymi autami, niestety Mondeo i Vectr jest od groma (nomen omen) na ulicach. Jak kiedyś pojechałem na spota VKP to też ze 40 vectr przyjechało 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Saren MKP napisał(a):Kombinujcie kombinujcie – w Arkadii jest zdecydowanie większy wybór korytkaod sea food po kanapki z subwaja , parking ma dość miejsca i punkt w miarę centralny dla wszystkich
Wiejec jadła owszem, miejsca też ale przed godzinami szczytu bo potem robi się tłok i tyle aut obok siebie zapaczkować graniczy z cudem.
- Od: 26 gru 2012, 13:37
- Auto: była: 323C, 1.5B czerwona, Mazda 6 GG (121KM), 2.0 MZR-CD, 2004r czerwona jest CX9 bordowa