WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
A może drugie podejście do łyżwo-spota? Czy ktoś może podjechać na bemowo i zobaczyć jakie tam są warunki? Na ursynowie było średnio, ale dla mnie ok, jeśli bemowo lepsze choć trochę to super.
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Jak dla mnie to idźcie sobie nawet na potańcówkę, ja się nie wybieram, a że kregle lubię ciut bardziej od tańczenia to nawet lepiej jak odwalicie ten punkt programu beze mnie 
Różowy zdecyduj coś bo nie każdy się codziennie loguje.
BTW. Od zegrza byłem na każdym spocie, nawet na tych na których pisałem że nie będę
Różowy zdecyduj coś bo nie każdy się codziennie loguje.
BTW. Od zegrza byłem na każdym spocie, nawet na tych na których pisałem że nie będę
Stała pod ścianą prężąc kakao
A mi to ryba gdzie. I tak pewnie wpadnę jak zawsze. ;–) Czy od jutra przypadkiem nie zaczyna się festiwal pizzy w Pizza Hut?
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
Jeśli o mnie chodzi to w kwestii łyżew nie wypowiadam się, nie jeżdżę.
Ursynów i praking tam proponuję zostawić na wiosnę/lato, ustawimy się wtedy pod chmurką (poza tym może wtedy już skończą remont). Bo stawianie się kilkaset metrów od lodowiska po przystankach chyba jest bez sensu.
Może pierwszy spot noworoczny zrobić bez zajęć fakultatywnych, czyli kopanie w oponki i ewentualnie potem jakaś knajpa, kawiarnia etc?
Ursynów i praking tam proponuję zostawić na wiosnę/lato, ustawimy się wtedy pod chmurką (poza tym może wtedy już skończą remont). Bo stawianie się kilkaset metrów od lodowiska po przystankach chyba jest bez sensu.
Może pierwszy spot noworoczny zrobić bez zajęć fakultatywnych, czyli kopanie w oponki i ewentualnie potem jakaś knajpa, kawiarnia etc?
Ja ze względu na względy jestem wstanie odpuścić sobie kulki w tym tygodniu.
Festiwal faktycznie w PH rusza od jutra. Nigdy nie brałem w nim udziału więc nie wiem jak to wygląda, a szczególni przy tak (możliwie) licznej grupie. Jeśli chodzi o PH to mamy sprawdzoną miejscówkę na Bemowie (czynna do 23). Są również dostępne bliżej "pruszkowian" np w Blue City (czynna do 22) lub obok Makro w al. Jerozolimskich (czynna do 23).
Hmm
A może z nowym rokiem spróbujemy przed spotem tworzyć listę deklarowanej obecności lub absencji?
Waterlive – będę na 95% bez względu na miejsce w (ograniczają je do województwa Mazowieckiego
)
GIB – raczej odpada
Festiwal faktycznie w PH rusza od jutra. Nigdy nie brałem w nim udziału więc nie wiem jak to wygląda, a szczególni przy tak (możliwie) licznej grupie. Jeśli chodzi o PH to mamy sprawdzoną miejscówkę na Bemowie (czynna do 23). Są również dostępne bliżej "pruszkowian" np w Blue City (czynna do 22) lub obok Makro w al. Jerozolimskich (czynna do 23).
Hmm
A może z nowym rokiem spróbujemy przed spotem tworzyć listę deklarowanej obecności lub absencji?
Waterlive – będę na 95% bez względu na miejsce w (ograniczają je do województwa Mazowieckiego
GIB – raczej odpada
Waterlive napisał(a):np w Blue City (czynna do 22) lub obok Makro w al. Jerozolimskich (czynna do 23).
+1
Tak czy siak bede jutro
Jeszcze się spoty nie przeciągneły chyba tam tak bardzo, (żeby się tym martwić) ale faktycznie z biletami wjazdowymi jest pewien kłopot. Czy ktoś się orientuje czy tam nadal trwa remont parkingu, bo jak ostatnio tam byłem na początku grudnia to była straszna kicha z miejscami.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Nie ma paniki. Trzy godziny są bezpłatne 
Giba jest remont góry ale dotyczy tylko około 1/4 powierzchni. Reszta jest bez zmian. Zawału nigdy tam nie było tym bardziej że wszyscy wolą parkować niżej a tam się nic nie dzieje. Na górze gdzie zawsze stoimy to i tak w miare pusto było.
Giba jest remont góry ale dotyczy tylko około 1/4 powierzchni. Reszta jest bez zmian. Zawału nigdy tam nie było tym bardziej że wszyscy wolą parkować niżej a tam się nic nie dzieje. Na górze gdzie zawsze stoimy to i tak w miare pusto było.
-
Szalotka
Teraz już jednak po Świętach więc myślę że nie będzie problemu. Rozmawiałem z osobą z centrali GM i podobno nie ma oblężenia jeśli chodzi o poziom na którym się zawsze spotykaliśmy. Wyjdzie w praniu. Nie z takich opresji wychodziliśmy
Damy radę. Do jutra
Damy radę. Do jutra
-
Szalotka
W GM PH jest czynne do 22. Nie wiem, do której godziny z festiwalu pizzy da się korzystać. I nie pamiętam czy jest restauracja czy siedzi się na ogólnodostępnych stolikach.
Waterlive napisał(a):I nie pamiętam czy jest restauracja czy siedzi się na ogólnodostępnych stolikach.
Restauracja
-
Szalotka
Jak nie bedzie miejsca to spotkajmy sie w BlueCity
niedaleko w sumie.
do 20:15 sie poczeka na gorze gdzies w szeregu jesli nie bedzie miejsc a reszta jak dojedzie zobaczy ze nas nie ma to juz bedzie wiedziała gdzie nas szukac. Jesteśmy mobilni przecież... chyba ze ktos komunikacja lub pieszo zamierza przybyć to niech da znać
Ja nie widze problemu ogolnie....
do 20:15 sie poczeka na gorze gdzies w szeregu jesli nie bedzie miejsc a reszta jak dojedzie zobaczy ze nas nie ma to juz bedzie wiedziała gdzie nas szukac. Jesteśmy mobilni przecież... chyba ze ktos komunikacja lub pieszo zamierza przybyć to niech da znać
Ja nie widze problemu ogolnie....
No to jak nie zaśnieży jutro to pokaże się aby Nowego Roku powinszować wszystkim.