TARNÓW – spotkania regionalne
Witam wszystkich kolegów
chciałem się przywitać,pozdrowić i mam nadzieje ze za jakiś czas zrobimy jakiś spot żeby się spotkać . Pajko i Dziku na pewno mnie kojarzą Czerwona mazda 626 która często jest na starodąbrowskiej . Pozdrawiam
Ten na kołach złom to nasz prawdziwy dom..
- Od: 30 gru 2012, 00:14
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16V 1993
Witamy Cie Tayson 
Spota rzeczywiscie trzeba bedzie zorganizowac, ale pierwszym krokiem jest zagladniecie na forum a wiekszosc juz zapomniala o tym.
Do zobaczenia na drogach.
Pozdrawiam.
Dominik.
Spota rzeczywiscie trzeba bedzie zorganizowac, ale pierwszym krokiem jest zagladniecie na forum a wiekszosc juz zapomniala o tym.
Do zobaczenia na drogach.
Pozdrawiam.
Dominik.
Noo ja jestem chętny na jakiegoś spota
Auto w rodzinie 7 lat a w tym roku dopiero przeszło na mnie
Właśnie zauważyłem ze nikt tu nie siedzi , to miejsce traci urok 
Dopisano 30 gru 2012, 11:03:
Dominator a co ty na to żeby zorganizować w piątek ?
Tylko jak z innymi ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dopisano 30 gru 2012, 11:03:
Dominator a co ty na to żeby zorganizować w piątek ?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ten na kołach złom to nasz prawdziwy dom..
- Od: 30 gru 2012, 00:14
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16V 1993
Mnie na stale nie ma w regionie, przyjezdzam tylko w niektore weekendy.. w zwiazku z tym w piatek mnie nie bedzie, jestem za to dzis i jutro 
Jesli nie masz slomianego zapalu to jakis spot w koncu uda sie zorganizowac
Jesli nie masz slomianego zapalu to jakis spot w koncu uda sie zorganizowac
Witam, dawno mnie tu nie było od razu życząc wszystkim najlepszego w Nowym Roku i jak najmniej rudego pola na naszych Mazduniach
Również witam nowego posiadacza wdzięcznego samochodu jakim jest 626 GE.

zaczek111 napisał(a):Jestem za tylko termin ustalic ze 2 tyg wczesniej!!!
Tayson napisał(a):To panowie organizujemy się 26 to jest sobotatylko napisać czy ktoś będzie czynie i potem by sie ustaliło dokładna datę
Jezeli nic się nie zmieni w moich zamierzeniach,to zawitam wtedy.
Mozna przyjąc tą datę za termin spota, ale niech sie wypowiedzą i inni, co by wszystkim dogodzić

mario626 napisał(a): No i pasuje aby Dominik był na terenach
..i wielu innych forumowiczy którzy wczesniej przyjezdzali na spoty.
Oczywiście że tak, jedna Mazda spotu nie czyni
Domin nie bierz tego co napisałem za złą monetę lecz potraktuj jako wyróżnienie
tego 26 to i ja bym znalazł trochę czasu 

mario626 napisał(a): Domin nie bierz tego co napisałem za złą monetę lecz potraktuj jako wyróżnienie
Nie odebralem tego negatywnie

Z innej beczki...
Sprzedam wzmacniacz DLS 2-kanałowy idealny na przedni zestaw 2x50wrms cena 300zł-nie naprawiany w stanie bardzo dobrym!!! Zainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny. Pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś spocie...
Sprzedam wzmacniacz DLS 2-kanałowy idealny na przedni zestaw 2x50wrms cena 300zł-nie naprawiany w stanie bardzo dobrym!!! Zainteresowanych prosze o kontakt telefoniczny. Pozdrawiam i do zobaczenia na jakimś spocie...
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
26 sty.sobota to ja bede podajcie godzinke i miejsce,ostanio walcze z chorobami wiec nie dalem rady byc na zadnym spocie ani w krakowie ani w tarnowie teraz wychodze z ospy i nikomu nie zycze w tym wieku MASSAKKKRAAAA.Pozdrawiam P.S. Domin bedziesz? Ostatnio widzielismy sie jak dawales mi podkladki klubowe (lipiec) a ja rozwalilem wtedy opone pod Azotami heheh najdrozsze podkladki na swiecie
hejka

-
WisniaUs
Ale chyba wywalczyles odszkodowanie.. 
Zamierzam byc w Tarnowie na weekend. W takim razie, sugeruje spota w sobote ok godz 14-15 lub pozniej. Komu jaka pora odpowiada? piszcie.
parking bylego carrefoura od strony strazy. mozemy przeniesc sie do gemini jak sie zbierzemy.
Zamierzam byc w Tarnowie na weekend. W takim razie, sugeruje spota w sobote ok godz 14-15 lub pozniej. Komu jaka pora odpowiada? piszcie.
parking bylego carrefoura od strony strazy. mozemy przeniesc sie do gemini jak sie zbierzemy.