Ania_TM napisał(a): możemy zrobić % meeting

www.mazdaspeed.pl
rclmati napisał(a):Kamil, X9 będziesz?
jar666 napisał(a):Od razu tam bimberAnia_TM napisał(a):bimber zapewne?. Są przecież bardziej "szlachetne" i "przyjemne dla ucha" nazwy tego trunku
Ania_TM napisał(a):wtedy Mati przyjedzie
Poproś Wojtka o zaczarowanie pogodyAnia_TM napisał(a):Kamil – mam prośbę- musisz być i to xedosem, wtedy Mati przyjedzie![]()
Eklerek323f napisał(a):Ania_TM napisał(a):wtedy Mati przyjedzie
Xedosem !Będą fotki
przepraszam, to nie jest portal randkowyAnia_TM napisał(a):szukam kierowcy
Można,ale po co? Planujemy troszkę inne miejsce,więc spokojna Twoja rozczochrana.radar88 napisał(a):a nie można by zarezerwować stolików w Egipcjance 2
Nie rozumiem, masz jakieś ograniczenia finansowe związane ze spotkaniami? Pocieszę Cię więc – nie planujemy spotkania w klubie go-go z tańcami na rurze i roznegliżowanymi kelnerkamiradar88 napisał(a):Za 2 posiłki +napoje płaciłem 34zł
jar666 napisał(a):Nie rozumiem, masz jakieś ograniczenia finansowe związane ze spotkaniami? Pocieszę Cię więc – nie planujemy spotkania w klubie go-go z tańcami na rurze i roznegliżowanymi kelnerkami(choć w sumie mogłoby to podnieść ciut frekwencję
),gdzie za jedno piwo i chipsy płacisz 60zł. Wybraliśmy lokal, gdzie można sensownie,tanio i dobrze zjeść,a przy okazji spędzić fajnie czas
.Kropka.
Przejeżdżałem dzisiaj tamtędy także wiem gdzie toRoni napisał(a):radar88 małe info baszty:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd