WROCŁAW – spot w sobota 26.08.2023 godz. 18:00 parking CH BOREK
ja sprzedałem M6 i dopiero dziś nowy zakup M3 Top Sport niebieska od zachodnich sąsiadów,niestety lekkie bubu ma zderzaczek z prawej strony przetarty do malowania i błotniczek prawy do wymiany ja to zrobie i całą biurokracje to wtedy chętnie
No ja do swojej 6 nie mogę dorawać błotnika a na zderzak czekam już tydzień:| ale spokojnie mam nadzieje ze dojdzie dziś sprzęgło mi wymienili, to idzie jak burza:D
- Od: 20 lis 2012, 07:09
- Auto: Mazda 626 IV 2.0
Mnie na weekend też nie ma...
- Od: 29 kwi 2011, 18:15
- Auto: Mazda 323f 97r 1.5
siemka sorrki ze tu pisze o tym ale juz probuje kazdej mozliwosci a chodzi o.....
TŁOKI DO MAZDY 323F BA 1,5 L Z5 ..... jesli ktos bedzie cokolwiek wiedzial prosze o kontak 602653201 badz na PW
TŁOKI DO MAZDY 323F BA 1,5 L Z5 ..... jesli ktos bedzie cokolwiek wiedzial prosze o kontak 602653201 badz na PW
Sprawdź, co tatuaż mówi o człowieku. Jego wzór świadczy o cechach charakteru.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
DZIWACZNY WZÓR
To w rzeczywistości bardzo odpowiedzialny człowiek, ale nie brakuje mu poczucia humoru, którym może cię znienacka zaskoczyć.
- Od: 13 sie 2009, 15:17
- Auto: Mazda 323F BA 94r 1,5 16V
Cześć!
Potrzebuję pomocy w demontażu radia (no i całej konsoli razem z nim). Jakby się znalazł na szybko ktoś kto potrafi to zrobić w M6 2002 to piwo ode mnie za wsparcie. Potrafię wygrzebać wszystkie plastiki, schowek i odkręcić śruby które to trzymają, ale nie mogę sobie poradzić z ostatnim ruchem jakim jest wysunięcie radia.
Potem zamierzam wlutować zworkę i zamontować xcarlinka, jakby kto miał lutownice użyczyć albo i polutował mi to ustrojstwo to pół litra dodaję do piwa za wyjęcie
edit: Poradziłem sobie, trochę mi to zajęło, ale teraz bym się w godzinę z lutowaniem zworki uwinął
Także jakby ktoś montował u siebie to służę pomocą.
Potrzebuję pomocy w demontażu radia (no i całej konsoli razem z nim). Jakby się znalazł na szybko ktoś kto potrafi to zrobić w M6 2002 to piwo ode mnie za wsparcie. Potrafię wygrzebać wszystkie plastiki, schowek i odkręcić śruby które to trzymają, ale nie mogę sobie poradzić z ostatnim ruchem jakim jest wysunięcie radia.
Potem zamierzam wlutować zworkę i zamontować xcarlinka, jakby kto miał lutownice użyczyć albo i polutował mi to ustrojstwo to pół litra dodaję do piwa za wyjęcie
edit: Poradziłem sobie, trochę mi to zajęło, ale teraz bym się w godzinę z lutowaniem zworki uwinął
one man can make a difference
- Od: 26 paź 2012, 22:59
- Auto: Mazda 6 GG
Liftback 2002
PB 2.0 16V 141KM
aneta007zd napisał(a):Moglibyśmy w Rynku.
w rynku problem z parkowaniem może gdzieś indziej a z córą to na spokojnie sobie choinkę obejżysz póżniej
aneta007zd napisał(a):badas udało Ci się wymontować radio??
no baaa! Gra i buczy toteż wybacz proszę tydzień zwłoki z odpowiedzią z mojej strony. Jeździłem po świecie i nie zaglądałem w internety. Szczególnie, że ceny benzyny w dobrą stronę zmierzają
Ogólnie to kolor mam srebrny i zimą strasznie trudno zrobić tak, żeby bez zimowego maskowania jeździć – a wstyd się tak pokazać przed innymi mazdami – dlatego na spotkania to średnio chętny jestem w tym zimowym okresie ;–) Muszę sobie jeszcze zakupić zestaw jakichś ściereczek do przecierania karoserii i szyb.
one man can make a difference
- Od: 26 paź 2012, 22:59
- Auto: Mazda 6 GG
Liftback 2002
PB 2.0 16V 141KM
Ehh ja odpadam. Córka mi gorączkuje od dwóch tygodni i jestem wysyłana od lekarza do lekarza. Wczoraj pojechałam z Nią do szpitala bo mnie tam pokierowali z pogotowie a lekarka z mordą do mnie bo nie mam skierowania.
Kurwww. Dziecko 40 stopni gorączki, oczy uciekają a ja mam się pierdzielić ze skierowaniem.
Oczywiście nic mi nie pomogli. Chyba czas iść prywatnie...
badas zostało Ci wybaczone. Ja też ostatnio mało wchodzę bo święta i córa chora.
Kurwww. Dziecko 40 stopni gorączki, oczy uciekają a ja mam się pierdzielić ze skierowaniem.
Oczywiście nic mi nie pomogli. Chyba czas iść prywatnie...
badas zostało Ci wybaczone. Ja też ostatnio mało wchodzę bo święta i córa chora.
witam
mam całkiem blisko do was około 90 km ;p macie jeszcze spotkania w wtorki
:> hmm w wtorek moze bede we wrocku wiec chętnie bym podleciał ;p proszę o jakieś info pozdrawiam 
ehhh zapomniałem sylwester :d hahah xD no to za tydzień ;p
Witam Wrock i o zdrowie pytam, a oprócz zdrowia mam takie niedyskretne pytanie czy w bunkrach sa jeszcze dyskoteki? pytam bo wybieram się w paru sprawach do was na jakiś tydzień więc może i na spota mnie wpuścicie
- Od: 25 paź 2012, 18:42
- Auto: 323F bg 1,6 16V,renault super5