TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena
LeeeX napisał(a):Marzy mi się taki spot, jak dawniej – 10-20 aut, miła atmosfera, jakaś wspólna szama i chillout...
Liczę na to!
LeeeX napisał(a):Zatem kto jest chętny, niech daje znać. mscorp, proszę zrób ankietę na Mikołajkowy spotZrób kilka opcji co do miejsca spotkania
Ankieta puszczona – zapraszam do udziału w ankiecie i na spocie w najbliższy piątek.
-
mscorp
chciałbym poinformować że ludzie z moto3miasto organizują zjazd jak co roku. Od Gdańska-Sopot-Gdynia. Biorąc pod uwagę to że spotykamy się zazwyczaj wieczorem, możemy przyjąć że jeżeli zrobimy spota w Gdyni to i pooglądamy sobie motorki, Panie mikołajowe i mikołajów ::)
- Od: 3 wrz 2010, 02:20
- Auto: Mazda 323f bg 1,6 16v 91r
Ja jednak się nie zjawię, bo ułożył mi się inny plan na weekend z Kobietą... ale bardziej polecałbym Wam spot na Przymorzu, bo jest tam czynna pizzeria do 22
A na Skwerze piździ...
...nawet w niedziele i święta siedzę nad samochodami... ale cóż, kocham to :) Naprawić Ci auto? :)

- Od: 27 lis 2008, 12:18
- Auto: viewtopic.php?f=312&t=117669
o tym mowa 

- Od: 28 maja 2009, 09:42
- Auto: MX3 K8 '91 black
Ghostx – spot planujemy na piątek, a mikołaje mają być w niedzielę – trochę się to rozjeżdża w czasie.
...weź Kobietę ze sobą
Gdyni też są pizzerie i knajpy, w których można posiedzieć dłużej niż do 22.
Byłem ostatnio kilka razy w Gdańsku i wyraźnie było zimniej niż w Gdyni, no ale zobaczymy co wyniknie z ankiety,
LeeeX napisał(a):Ja jednak się nie zjawię, bo ułożył mi się inny plan na weekend z Kobietą...
...weź Kobietę ze sobą
LeeeX napisał(a):ale bardziej polecałbym Wam spot na Przymorzu, bo jest tam czynna pizzeria do 22A na
Skwerze piździ...
Gdyni też są pizzerie i knajpy, w których można posiedzieć dłużej niż do 22.
Byłem ostatnio kilka razy w Gdańsku i wyraźnie było zimniej niż w Gdyni, no ale zobaczymy co wyniknie z ankiety,
-
mscorp
pojedziemy :–)
dzifffffki i koks
a tak na poważnie to moze KFC albo chińskie żarło bo jest najbliżej
Dopisano 7 gru 2012, o 13:56:
http://www.wook.pl/
Dopisano 7 gru 2012, o 14:12:
restauracja fakt, że nie japońska ale co tam

a tak na poważnie to moze KFC albo chińskie żarło bo jest najbliżej
Dopisano 7 gru 2012, o 13:56:
http://www.wook.pl/
Dopisano 7 gru 2012, o 14:12:
restauracja fakt, że nie japońska ale co tam

dobry wook nie jest zły, a będzie tak długo otwarty? KFC bym tez nie pogardził, ale ten to chyba do 22 czynny, chyba że przejazd do Sopot KFC albo Gdańsk jakieś bardziej centrum KFC
być może będziemy na 20:30, a być może później
poczekajcie 
dziękuję za uwagę
dziękuję za uwagę
Do 21, to spokojnie będziemy a nawet dlużej – przyjeżdżajcie, poczekamy!
Wook jest czynny niestety do 21:00, więc raczej odpada.
Wook jest czynny niestety do 21:00, więc raczej odpada.
-
mscorp
My też będziemy ok. 21 
spociliśmy się jak za dawnych czasów