BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
Się zainteresował 
Seraf napisał(a):Każdy normalny facet się zlewa na dziewczyny, na które nie trzeba polować
Szacunek dla Ciebie za rozsądne zdanie
Magician napisał(a):xbauerekx no proszę Ciebie, każdy normalny koleś powinien się zainteresować
To zależy, kto jaki ma gust. Ja na miejscu faceta bym się nie zainteresowała taka panną, którą można przelecieć po 5 minutach rozmowy. Kobietę można porównać do wina, wiec wolałabym raczej spróbować 'délicieux vin ' , które jest pełne temperamentu, niż 'vin pas cher' z kartonu.
Prawdziwy mężczyzna może mieć każdą i ma tego świadomość, ale pragnie tylko tej jedynej.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Pojechała
Piękne, górnolotne słowa
Szkoda Seraf, że wcześniej nie powiedziałeś
ale wiadomo, studencki czwartek, więc ja dziś już kierowcą to nie będę
Ide na miasto 
Justyśka napisał(a):Seraf napisał(a):Każdy normalny facet się zlewa na dziewczyny, na które nie trzeba polować
Szacunek dla Ciebie za rozsądne zdanie![]()
zabrzmiało to jakby to było jedyne rozsądne zdanie jakie kiedykolwiek wygłosiłem
xbauerekx napisał(a):(...)Szkoda Seraf, że wcześniej nie powiedziałeś
To wy mieliście się umówić ze mną
Seraf napisał(a):co ostatnio Ci cbriusza podrywała?
Niestety i to bardzo natarczywie...

-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Justyśka napisał(a):wolałabym raczej spróbować 'délicieux vin ' , które jest pełne temperamentu, niż 'vin pas cher' z kartonu.
Ja lubię wina z kartonu
Swoją drogą niedawno było niezwykle chyże, wiśniowe, w Czternastce przy Astori
Seraf napisał(a):Każdy normalny facet się zlewa na dziewczyny, na które nie trzeba polować
Pfffff ...
Justyśka napisał(a):Dokładniejak chcesz flirtu, to wpadnij do restauracji orietalnej na lipowej koło naleśnikarni "smok" , tam jest taka chętna kelnerka na flirt i nie tylko
Podrywała Cię?

- Od: 29 lis 2011, 10:38
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 FS '99 + LPG KME
Seraf napisał(a):zabrzmiało to jakby to było jedyne rozsądne zdanie jakie kiedykolwiek wygłosiłem
Oj przepraszam, nie miało tak to zabrzmieć.
Simas napisał(a):Podrywała Cię?
Nie byłam w jej typie, zresztą ona w moim też nie
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Może idiotyczne pytanie
ale ogólnie nie przyglądam się wjeżdżając do galerii który parking jest A B lub C a który dla VIPów lol. Tak więc pytam który to jest -1?
- Od: 29 lis 2011, 10:38
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 FS '99 + LPG KME
Spóźniony spam, ale poszedł właśnie 
-
2+2=5
Ty i tak byłbyś z Lanosami pewnie
Wczoraj po prostu wypadło mi z głowy
praca, do domu trochę odpocząć i na piłkę 
-
2+2=5
Chaty napisał(a):Kara 300 batów
Jak możesz batować mojego faceta