WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
kacha napisał(a):Ja dzisiaj niestety nie dojadę
No nieeee
Na przyszłość proszę nie zamieszczać takich postów, bo frekwencja na wstępie spada o 50%

Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
ja też dziękuję za spota:) jakby co jeszcze mogę załatwić trochę tych Blacków o smaku kamikazee po złotówce
pozdro
MAZDA 6 GY 2.0 l (Pb 95) '06 bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem

Moja Madzia:http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=331&t=138037&p=2335253#p2335253

Moja Madzia:http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=331&t=138037&p=2335253#p2335253
- Od: 15 lut 2012, 11:49
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 (155 KM) 2010r.
Również dzięki. Fajnie, że pojawiają się nowe twarze. Mam nadzieję, że nie po raz ostatni 
Dziś mi przeszkadzała za głośna muzyka (aż tak się starzeję?) i choć brakowało kobitek to próbowaliśmy plotkować, ale przez nią się za bardzo bez krzyku nie dało

Mały minus tylko przez Kachę, bo frekwencja faktycznie mocno była okrojona
Dziś mi przeszkadzała za głośna muzyka (aż tak się starzeję?) i choć brakowało kobitek to próbowaliśmy plotkować, ale przez nią się za bardzo bez krzyku nie dało
Mały minus tylko przez Kachę, bo frekwencja faktycznie mocno była okrojona
Męskie spoty mają swój klimat. Co do miejscówki to nadal się będę upierał że jest słaba.
Marcin daj już spokój, frekwencja jak na takie miejsce była całkiem niezła, to że nie było żadnej Ani i Kasi oczywiście bardzo umniejszyło rangę spota ale nie przeżywaj tego jak mrówka okresu, tym bardziej że nie do końca jesteś bez winy
Marcin daj już spokój, frekwencja jak na takie miejsce była całkiem niezła, to że nie było żadnej Ani i Kasi oczywiście bardzo umniejszyło rangę spota ale nie przeżywaj tego jak mrówka okresu, tym bardziej że nie do końca jesteś bez winy
Ostatnio edytowano 10 paź 2012, 00:24 przez Gib, łącznie edytowano 2 razy
Stała pod ścianą prężąc kakao
Miło było poznać trochę osób. Dzięki za spota. Na następny też wpadnę. 
- Od: 2 paź 2012, 17:25
- Auto: Mazda 3 BK 1.6
Dzięki za spota, co prawda krótko ale bylem 
Wiesz Gib, rozklad masy ma niebagatelne znaczenie w samochodzie który waży tonę
wyslane z x10i za pomocą Tapatalk
Mimo że byłem na chwilkę to fajnie było zobaczyć się z nowymi jak i sałymi bywalcami
Next time będę starał się już dłużej zostać bo dopiero następny za 2 tyg. 
Waterlive napisał(a):No nieeee![]()
Na przyszłość proszę nie zamieszczać takich postów, bo frekwencja na wstępie spada o 50%
Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.
Wyrażam skruchę, postaram się poprawić.
Proszę o pokutę i rozgrzeszenie.

Dzięki również za spota. Miałem odpuścić co by dalej odpoczywać ale jakoś się zebrałem, przyjechałem i nie żałuję bo było fajnie. Jak zwykle zresztą
Cieszy widok nowych twarzy, które jak obiecały po poprzednim wielkim spocie zaczęły się pojawiać. Tak trzymać Panowie
Do następnego
Następny za dwa tygodnie – 23.10.2012 –> godz. 20.00
Kalendarz spotkań cyklem dwutygodniowym
Cieszy widok nowych twarzy, które jak obiecały po poprzednim wielkim spocie zaczęły się pojawiać. Tak trzymać Panowie

Do następnego
Następny za dwa tygodnie – 23.10.2012 –> godz. 20.00
Kalendarz spotkań cyklem dwutygodniowym
-
Szalotka
kacha napisał(a):Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina.
Wyrażam skruchę, postaram się poprawić.
Proszę o pokutę i rozgrzeszenie.
Wezmę na następne spotkanie bitą śmietanę.
Porządnie wyszoruję kolanka, a dalej wiesz co zrobić.
Także będzie pokuta, a potem rozgrzeszenie
Ambitne plany Marcin ale pod jednym warunkiem, przywieź żonę śmietany się więcej znajdzie,
Skoro spoty co 2 tygodnie teraz to może jakoś staranniej zaplanujemy miejsce?
Wczoraj to wogóle dziwny spot był, Cezar nic ale to nic nie nawywijał (przynajmniej ja nie widziałem), co ty chłopie zakochałeś się, czy jesienna deprecha?
Skoro spoty co 2 tygodnie teraz to może jakoś staranniej zaplanujemy miejsce?
Wczoraj to wogóle dziwny spot był, Cezar nic ale to nic nie nawywijał (przynajmniej ja nie widziałem), co ty chłopie zakochałeś się, czy jesienna deprecha?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ba nic nie popsuł, nie wylał nawet pół szklanki napoju. Chociaż troszkę się spóźniłem wiec może mnie coś ominęło na wstępie? 
GIB czy o czymś nie wiem, a powinienem? Czemu chcesz moją żonę pokutą obarczać?
Miałem wrażenie, że mam wrażenie, że wiem o wszystkim o czym wiedzieć nie powinienem
Nawet gdy Arjot wczoraj prosił, żebym podziękował Ani, to nie wiem za co, ale wiem i podziękowałem w jego imieniu
GIB czy o czymś nie wiem, a powinienem? Czemu chcesz moją żonę pokutą obarczać?
Miałem wrażenie, że mam wrażenie, że wiem o wszystkim o czym wiedzieć nie powinienem

Nawet gdy Arjot wczoraj prosił, żebym podziękował Ani, to nie wiem za co, ale wiem i podziękowałem w jego imieniu