BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
Darku najlepiej wyjechać ok 8 jak rok temu, bo później to nie będzie gdzie zaparkować. Możliwe, że mariuszm148 pojedzie też oraz Zbyszek od M6 kolega z pracy też poleci 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Powiadomienia przychodzą zawsze w niedziele wieczorem
A mi z powodu awarii wypadło z głowy. Spot oczywiście jest, zaraz wyśle spam 
-
2+2=5
Dzięki za dzisiejszego spota, przepraszam, że tak krótko byłem ale dziś praca już nie poczeka 
JJ miło było poznać
Dopisano 21 sie 2012, 21:18:
Kolejny spot na początku września proponuje już zrobić na Zielonych Wzgórzach, pogoda może być już kapryśna i zapewne będzie chłodno
JJ miło było poznać
Dopisano 21 sie 2012, 21:18:
Kolejny spot na początku września proponuje już zrobić na Zielonych Wzgórzach, pogoda może być już kapryśna i zapewne będzie chłodno
-
2+2=5
Dziękuję również za miłego spota w doborowym towarzystwie i było miło poznać nowe osóbki.
Super, że Nasze grono stale się powiększa o takich fajnych ludzi. 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
i ja podziękuje za miłego spocika
fajnie zobaczyć was po miesiącu przerwy
oj miło miło
oby więcej sympatycznych osóbek do nas dołączało 

Justyśka napisał(a): Super, że Nasze grono stale się powiększa o takich fajnych ludzi.
oj miło miło
moje Maleństwo viewtopic.php?f=316&t=133045
chucherko napisał(a):fajnie zobaczyć was po miesiącu przerwy
Aż tak szybko zleciało, mi się wydaje, że dwa tygodnie temu się widziałyśmy
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
JJ. napisał(a):Cieszę się, że mogłem poznać nowe-stare osoby, sympatyczna z Was grupa, trzymajcie tak dalej
hehe staramy sie jak możemy

z resztą co tu dużo mówić... poprostu jesteśmy zaje fajni

moje Maleństwo viewtopic.php?f=316&t=133045
Nie kupujemy nowych osób, tylko nowe osoby sami do Nas garną po bliższym spotkaniu, chyba
a przynajmniej tak mówią