Siwus, o ulotki napisałem do loockasa, zobaczymy co odpisze
WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
Może w sobote(04.08.12) panowie się spotkamy jeszcze około 18 u mnie koło garazu. Co Wy na to?
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
W sobotę jestem w pracy, chyba, że przed 15tą się spotkamy.
Niestety o tej porze śpię... nocki teraz mamSiwus napisał(a):W sobotę jestem w pracy, chyba, że przed 15tą się spotkamy.
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
ale tą primerką? xD Tobie chyba nikt nie jest potrzebny do pomoc xD
pytanie jak ogólnie samochód zadbany czy odpuścić temat?
bo sprawia wrażenie zadbanego
pytanie jak ogólnie samochód zadbany czy odpuścić temat?
bo sprawia wrażenie zadbanego
no właśnie tą primierą.
wiesz, ciężko jest mi obiektywnie patrzeć na samochód, jak mam złe zdanie o właścicielu. gość małolat, auto ze wsi, pewnie 3 pokolenia tyrały i na końcu on musi się z tym bujać. może i jest zadbany, ale ja bym odpuścił
ale jemu nie odpuszczę 
wiesz, ciężko jest mi obiektywnie patrzeć na samochód, jak mam złe zdanie o właścicielu. gość małolat, auto ze wsi, pewnie 3 pokolenia tyrały i na końcu on musi się z tym bujać. może i jest zadbany, ale ja bym odpuścił

- Od: 3 kwi 2010, 10:17
- Auto: było: mx-3 B6 '92
jest: mx-3 K8 '97
reyman napisał(a):ale jemu nie odpuszczę
to kiedy jedziemy opukać auto (właściciela) ?
Jacol napisał(a):Niestety o tej porze śpię... nocki teraz mamSiwus napisał(a):W sobotę jestem w pracy, chyba, że przed 15tą się spotkamy.
no to zostaje niedziela
Dzia za info :–) jak cos dam znac czy jechac do niego czy nie:P
mesik widziany wczoraj na chopina.
btw. kto ma z nim kontakt?
btw. kto ma z nim kontakt?
No to jak Panowie jutro godzina 17-ta?
Wpadnijcie do mnie do garazu, od 17 bede klocki zmieniał przy maździe, więc jak macie ochotę to zapraszam 
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Luuuudziska.
Zapaliła mi się kontrolka Check Engine. Podejrzewam, że to przyczyna montażu instalacji LPG (na której przejechałem już co prawda kilka tysięcy bez żadnego problemu) i będę musiał odwiedzić gazownika. Ale czysto teoretycznie zapytuję – czy może ktoś z Was miał podobny przypadek świecącej kontrolki ? Bo może to nie wina LPG a jak już pojadę do stacji montażu to będę mięchem rzucał i chcę wiedzieć, że mam rację
Zapaliła mi się kontrolka Check Engine. Podejrzewam, że to przyczyna montażu instalacji LPG (na której przejechałem już co prawda kilka tysięcy bez żadnego problemu) i będę musiał odwiedzić gazownika. Ale czysto teoretycznie zapytuję – czy może ktoś z Was miał podobny przypadek świecącej kontrolki ? Bo może to nie wina LPG a jak już pojadę do stacji montażu to będę mięchem rzucał i chcę wiedzieć, że mam rację
- Od: 19 wrz 2010, 20:03
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6l 16V Nardi Torino
Lisu napisał(a):Luuuudziska.
myślę, że jak zapytasz w dziale LPG to tam uzyskasz informacje.
Do reszty ekipy spotowiczów, niedziela godzina 16ta? Proponuję jakieś kręgle w T.B. Kingu i piwko........bezalkoholowe