WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Ja topka zawsze mam przy sobie 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
chyba jeszcze wpadnie jedna osoba z 323klubu ale to nie jest pewne. Troche ludzi może się uzbiera 
Moje autko : http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=135174

nocna furia napisał(a):No problem załapałeś się na ostatni komplet biały jaki dostałam od Michała. Jeśli jest ktoś jeszcze chętny niech pisze do naszego PR.
Czyżby Michał miał zrobić niespodzianke i też będzie?

A co z Cichym? Nie ma go na liście i w ogóle nie pości ostatnio na forum... 
Pawcio, może wrzuć jeszcze info o spocie z listą do wątku olsztyńskiego? Może ktoś się jeszcze skusi.

Pawcio, może wrzuć jeszcze info o spocie z listą do wątku olsztyńskiego? Może ktoś się jeszcze skusi.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
nocna furia napisał(a):No to ciekawe do czego zobowiązuje moja ksywa
gramy w skojarzenia?
.wolnemedia.net
- Od: 15 sie 2009, 14:03
- Auto: MAGDA 121 DB 1,3 16V 91' 39kW
zemoj napisał(a):nocna furia napisał(a):cisza z jego stronyno tak, ksywa zobowiązuje
nocna furia napisał(a):No to ciekawe do czego zobowiązuje moja ksywa

Wracając do cichego – rozmawiałem z nim i mówił że nie da rady sie pojawić bo jakiś planowany wyjazd miał gdzieś

nocna furia napisał(a):cadzzilac77 napisał(a):gramy w skojarzenia?
Hmmm a chcesz?
skojarz coś z moim nickiem, a postaram się napisać co autorka miała na myśli wybierając "nocna furia"
.wolnemedia.net
- Od: 15 sie 2009, 14:03
- Auto: MAGDA 121 DB 1,3 16V 91' 39kW
Nie spamować tutaj!
sssio do pogaduch!

Co do spota, to potwierdzam już w pełni swoją obecność
Proponuję ustawiać się tyłem do Uranii pod lekkim skosem jeden obok drugiego – fajnie będzie to wyglądać na zdjęciach.
Proponuję ustawiać się tyłem do Uranii pod lekkim skosem jeden obok drugiego – fajnie będzie to wyglądać na zdjęciach.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
zemoj napisał(a):Co do spota, to potwierdzam już w pełni swoją obecność![]()
Wprowadzam rozporządzenie

Tylko że problem może być bo jutro pogoda nie za ciekawa ma być

ostatnio miałem mało czasu jak i mały dostęp do neta. Nie dam rady się zjawić
Innym razem zapewne będę 
Pogoda nie za ciekawa – za pewne potem przeniesiemy sie na podziemny do alfy albo kryty pod makro. Do zobaczenia na miejscu – ja niedługo bede startować to wpadne jeszcze na stare miasto zobaczyć co tam ciekawego sie dzieje na sesji night power 

Też jestem w domku
Tym razem bez awarii tylko stwierdzam że w fordfighterze jeest krzywa tarcza hamulcowa bo przy "większych" prędkościach są lekkie drgania 

Mam chyba z 5 fotek, wieczorem postaram sie wrzucic
Caroleck – miło było sie poznać nowe twarze, ale teraz tak pomyslałem, że nadal nie wiem jak masz na imie

nie wpadłem na to