SZCZECIN – spotkania regionalne
Ja ci dam mini zlota
!
kazdy zlot jest traktowany bardzo powaznie i uwazany za pelnoprawny :p wogole chlopaki naleza sie pochwaly dla wszystkich ze udaje sie regularnie spotykac
nawet pomimo tego ze czasem wiekszosc nie moze
gratki za regularnosc i checi
wielki szacun :p

Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Hehe, oby to były mega-zloty
Ale wiadomo jak jest, rodzina, zajęcia, etc. etc. Uważam, że jeśli raz w tygodniu (ja bym celował, żeby robić raz na miesiąc ale porządnie) zbierze się te 6-10 osób to już nie jest źle. Kiedyś w Szczecinie rozkręcałem małe "kółko zainteresowań malarskich"
, i po paru miesiącach (zaczynając od zera) było nas 8-14 osób spotykających się co tydzień, powstała z tego nawet niezła ekipa. Ale to wymagało w ch.... czasu i poświęceń, dziś już mi się nie chcę.
Moja Xedzina teraz nie powala, ale już JUŻ na dniach w końcu będzie malowanko, wymiany, sratytaty, i będzie cycuś.
Zdrowie!

Ale wiadomo jak jest, rodzina, zajęcia, etc. etc. Uważam, że jeśli raz w tygodniu (ja bym celował, żeby robić raz na miesiąc ale porządnie) zbierze się te 6-10 osób to już nie jest źle. Kiedyś w Szczecinie rozkręcałem małe "kółko zainteresowań malarskich"
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moja Xedzina teraz nie powala, ale już JUŻ na dniach w końcu będzie malowanko, wymiany, sratytaty, i będzie cycuś.
Zdrowie!
- Od: 15 sty 2011, 18:27
- Auto: CA KF '92
widzę, że jak moja madzia ucierpiała, to zaczeły się regularne spotkanka
Jakbyście się spotykali bez aut, chętnie się pojawię 
- Od: 9 kwi 2009, 21:44
- Auto: Mazda 323f BA Z5 98', LPG BRC sequent ( IV gen. )
Przeciez i bez autka mozesz wpasc
chociazby na pasztecika 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
radzi89 napisał(a):Laguna dla drozdka to chyba zbyt wieleJa osobiscie moge pokopac w opone na parkingu
Lodogryf tez mi pasuje ale pewnie nie kazdy bedzie chetny
heheh no na lgune za duze wyzwanie teraz a jak chodzi o łyże to blizej mam na gubalowke
oki ja sie dostosuje w miare mozliwosci
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
byla primerka teraz jest trojeczka :)
- Od: 6 lis 2009, 18:10
- Auto: MAZDA 3 1.6 KAT 105KM 2004
juz ZS.......
SAY kupiles aku? moze tu cos znajdziesz http://www.mazda.pl/owning_mazda/season ... ttom_right
juz ZS.......
say napisał(a):za domem mam kanał
to gdzie ty mieszkasz...?
a kto i kogo bo boję się, że o mnie może chodzić :p
jak na kajaki to ja odpadam bo sie jeszcze utopie
i co bedzie nie bedzie już GD na spotach 

-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
weźmiesz koło zapasowe ze sobą to nie utoniesz ;p
Chlopaki wybaczcie ale mnie bedzie. Jutro z rana jedziemy do Krakowa i wracamy w niedziele. Mam nadzieje, ze spocik sie uda
Milego dlugiego weekendu wszystkim zycze 
Mam nadzieje, ze za absencje bana nie dostane
Mam nadzieje, ze za absencje bana nie dostane
To jemy paszteciki?
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
jestem za choć jeszcze w tym roku na łyżwach nie byłem 
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r
Niestety dzisiaj nie dam rady, młoda mnie ciągnie na zakupy wieczorem do Auchana(mogłaby sobie w końcu zrobić prawko 
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
say napisał(a):
W "ASO" nie kupię...toż to masakra cenowa będzie.
w tej promocji masz Akumulatory
Czy akumulator Twojej Mazdy jest nadal w pełni sprawny i gwarantuje bezproblemową pracę? Sprawdzimy to w ramach naszego przeglądu zimowego lub innej dogodnej dla Ciebie chwili. Nasze akumulatory są objęte 3-letnim okresem gwarancji.
Do wszystkich modeli Mazdy.
OD PLN 251,002)
Cena dla modelu MX-5 (-2005).
Oferta obowiązuje do 29.02.2012 roku lub do wyczerpania stanów magazynowych.
2) Promocyjna cena produktu brutto.
po uzyskaniu kodu promocyjnego zadzwon dowiedz sie
juz ZS.......
Ja tam paszteta przegryze :p kto jest za lapka w gore! Sory, strony pomylilem,