TORUŃ – spotkania regionalne
ja niestety w PT nie bede bo dopiero w sob w toruniu bede, Tak wiec miłej zabawy
a co do zimówek to ja jeszcze nie myśle o nich wiec wiecie
Górale mowią że ma padać snieg tylko w luty i to max tydzień więc sensu nie ma za wielkiego tego robić 
Mazda już zrobiona? Zapraszamy 
Zapraszamy, bo i tak będzie kameralnie. Na pewno Trzydziech i Ja, oraz Bandit. Mam nadzieję, że Rzarii nie dasz ciała i przybędziesz?
Poza tym zapraszamy właśnie Dysie ( nie jestem w stanie spamiętać nicka
), zapowiadającego się już nie raz Buldoka, może zawita starszyzna ( mjaworsk1?
), oraz widziany ostatnio Krzysiu. No i Bartosz – cały czas wożę podkładki dla Ciebie, także wpadaj, odbieraj. 
Poza tym zapraszamy właśnie Dysie ( nie jestem w stanie spamiętać nicka

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
Witam witam! Sorki za brak odzewu przez okres świąteczny ale też miałem braki czasu więc nie mogłem pisać.
Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe.
W toronto bede dopiero po nowym roku.
Zgadza się byłem w nowościach hehe i w zapowiedziach trasy koncertowej Małpy hehehe
Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe.
W toronto bede dopiero po nowym roku.
Zgadza się byłem w nowościach hehe i w zapowiedziach trasy koncertowej Małpy hehehe
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
sewa napisał(a):Zapraszamy, bo i tak będzie kameralnie. Na pewno Trzydziech i Ja, oraz Bandit. Mam nadzieję, że Rzarii nie dasz ciała i przybędziesz?![]()
Poza tym zapraszamy właśnie Dysie ( nie jestem w stanie spamiętać nicka), zapowiadającego się już nie raz Buldoka, może zawita starszyzna ( mjaworsk1?
), oraz widziany ostatnio Krzysiu. No i Bartosz – cały czas wożę podkładki dla Ciebie, także wpadaj, odbieraj.
To o której wkońcu te spotkanie??
Może mi sie uda i zawitam,
a i jeszcze jedno KFC na lubickiej?
nie dość że mam polamany paluch to jeszcze mnie jakieś choróbstwo dopadło i kto wie czy nawet sylwestra nie spędze w domu w łóżku... ;/ a na spocie jakimś może w nowym roku już zawitam.
No to miłej zabawy życzę wszystkim:)
wachers napisał(a):taniego paliwka
jedynie gazu
Ee tam i jak tam skacowani jesteście:D:D chorujecie czy nie, ja miałam sylwester bez picia, byłam kierowcą hehe. Rzarii a ty zamiast pomachać, że mnie widziałeś, to nie hehe:D:D
no co do paliwa to racja ja muszę oszczędzać hehe:D:D bo do marca mam trudny czas:D:D
no co do paliwa to racja ja muszę oszczędzać hehe:D:D bo do marca mam trudny czas:D:D
- Od: 13 sie 2011, 19:49
kaca brak miałem dzis kurs z wa-wy do toronto bo wracałem z sylwka oraz spędzonych świąt w rodzinnym gronie. Oby takich weekendów było więcej hehe 
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
dysiunnia machałem chciałem podwózkę bo Karolina w obcasach już nie mogła iść:P