SZCZECIN – spotkania regionalne
hacker napisał(a):no to jeszcze kijki do kiłbasy z logiem Mazdy......
a tak z innej beczki, ktoś coś wie na temat "TABLET GOCLEVER TAB I101 10 cali ANDROID", dostałem takie coś z firmy w gifcie można powiedzieć ale tak wolno badziewie chodzi, jak by procek i ram było o 10 razy mniej niż podaje producent... ktoś się tym bawił? Heniu może ty coś wiesz na ten temat?
do czateri z takimi pytaniami , bo się bałagan robi w wątku.
Android Goglever i pewnie le[piej nie będzie, jak nie zapodasz innego softu. poszukaj na android.com.pl
Brawo synco
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
synco napisał(a):Nigdy nie miałem okazji spotkać się z Wami, może teraz się uda. Praca do 13-tej + dojazd na Chociwel na 14-tą powinno sie udać.
Bedzie nam bardzo milo
synco napisał(a):Nigdy nie miałem okazji spotkać się z Wami, może teraz się uda. Praca do 13-tej + dojazd na Chociwel na 14-tą powinno sie udać.
Przyjeżdzaj śmiało, nie będziesz jedyną "dziewicą" na spocie
- Od: 8 kwi 2011, 08:34
- Auto: Mazda 323f Bj '98 1,8
surbannippal napisał(a):Przyjeżdzaj śmiało, nie będziesz jedyną "dziewicą" na spocie
z powodu mojej nieobecności namaszczam radziego jako głównego rozdziewicacza.
Rafale – jeśli wymagasz szkolenia lub jakichkolwiek instrukcji – pogadaj z Sayem

Wlasnie co z Sayem ? Jedzie z nami ?
siemka
po dyskusji z 'organem wladczym'
jest szansa na sobotni wyjazd, pod warunkiem ze ciezarowka bedzie sie dobrze czula... zatem wstepnie bedziemy przynajmniej na chwile, bo ciezarowka nie moze zbyt dlugo stac, siedziec... :/
to moze jak Radzi sugerowal mozna sie spotkac na struga i pojechac w konwoju
a reasumujac to tak : ognisko w roli glownej, mozna tez wziac grille tudziez inne balasty
a pytanie z mojej strony to wlasnie jak to jest z drewnem trzeba kupic gdzies na stacji, czy mozna skorzystac z lona lasu i odpowiednie lisciaste drewno na ognisko nazbierac? i czy nie jest problem z wycieciem kiji na kielbaski... ?
pozdro 

byla primerka teraz jest trojeczka :)
- Od: 6 lis 2009, 18:10
- Auto: MAZDA 3 1.6 KAT 105KM 2004
juz ZS.......
Z kijkami raczej problemu nie bedzie. Drewno na pewno trzeba kupic , dzis pada deszcz, nie wiadomo jak bedzie jutro wiec wszystko w lesie moze byc mokre.
drozdek napisał(a):no to oki jak juz sie wypowiedzialem mam nadzieje do soboty i jak z konwojem...?
Imho najlepiej umówić się na struga na parkingu Reala.
Na przeciwko reala jest nieduzy parking – moze tam bedzie lepiej?
radzi89 napisał(a):Na przeciwko reala jest nieduzy parking – moze tam bedzie lepiej?
Dokładnie, tylko nie wiem czy on teraz jest bo rozkopane połowe Struga a tamtędy idzie objazd
Prognozy są obiecujące, deszcz ma być wieczorkiem dopiero niby, może trochę powiać... postaram się namówić żonkę co by z małą pojechała, najwyżej wyślę je do lasu ... tam zacisznie. Drewno może matce od kominka zabiorę jeśli będzie miała zapas .
oczywiście jeśli pogoda spapra się na maksa mam nadzieję że chociaż jakiś szybki spontan na jakimś Carefur'owskim parkingu zaliczymy ?!
oczywiście jeśli pogoda spapra się na maksa mam nadzieję że chociaż jakiś szybki spontan na jakimś Carefur'owskim parkingu zaliczymy ?!
Mysle, ze powinno byc ok. Jutro wieczorem sprawdzamy oficjalnie pogode i ustalamy szczegoly
.
Jesli bedzie pogodowy dramat mozemy spotkac sie na parkingowej posiadowie. Jestem jednak dobrej mysli i trzymam kciuki za pogode i za chetnych na spota
Jesli bedzie pogodowy dramat mozemy spotkac sie na parkingowej posiadowie. Jestem jednak dobrej mysli i trzymam kciuki za pogode i za chetnych na spota
Coś nam się psuje ta pogoda 
Przyznaje ,ze szalu nie robi. Jak dla mnie wszystko jeszcze aktualne ale poczekajmy do wieczora.
Jutro niby do 16 ma nie padac ale bedzie dosc zimno – 5 stopni.
Pytanie, czy w przypadku tekiej pogody: zachmurzenie, temp. 5 stopni i mozliwe opady jestescie chetni na wypad na ognisko ?
Jutro niby do 16 ma nie padac ale bedzie dosc zimno – 5 stopni.
Pytanie, czy w przypadku tekiej pogody: zachmurzenie, temp. 5 stopni i mozliwe opady jestescie chetni na wypad na ognisko ?
ja już się w sumie napaliłem na kiełbachę z grilla a i nawet żonę udało mi się namówić
ja raczej tez wiec czekamy na to co powie reszta 
Bardzo was wszystkich przepraszam ale niestety mnie nie będzie... tak jak sądziłem mam problemy z pracą... tylko tyle, że myślałem, że będę musiał pracować a okazało się, że mam przyjechać po rzeczy i inne sprawy pozałatwiać
kryzys dopadł i moją branżę... czekam jeszcze na telefon z potwierdzeniem w nadziei, że tego potwierdzenia nie będzie i że da się to załatwić w poniedziałek... Będę zaglądał na forum, jakby coś się zmieniło dam znać, jak nie...
to zjedzcie chociaż za mnie jakąś kiełbaskę... Sory, że się usprawiedliwiam i tłumacze ale tak jakoś lżej człowiekowi jak zrzuci z siebie to co mu ciąży...
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu