Wojtek napisał(a):po prostu ludziska tesknia za Toba
i tu sie nie ma co smiac.
To jest prawda. A teraz jak wiemy ze do stycznia Cie nie zobaczymy to juz mi sie chce
www.mazdaspeed.pl
Wojtek napisał(a):po prostu ludziska tesknia za Toba
zielony110 napisał(a):Wojtek napisał(a):po prostu ludziska tesknia za Toba
To jest prawda. A teraz jak wiemy ze do stycznia Cie nie zobaczymy to juz mi sie chce
Wojtek napisał(a):tak jak... 67igor1
Wojtek napisał(a):cos ty... nie ma?
zielony110 napisał(a):Wojtek napisał(a):cos ty... nie ma?
kraza o nim legendy![]()
![]()
ze czarodzieji ze na tempomatach jezdzil.
Pozostawil po sobie duzo wpisow i dwa tematy.
I tyle go widzieli![]()
Wojtek napisał(a):zielony110 napisał(a):Wojtek napisał(a):po prostu ludziska tesknia za Toba
a vice powinien byc...... przykladem...
tak jak... 67igor1
robsson1 napisał(a):Myslę ,że zrobie tak wpadniemy się przywitać o 11 a może na następnym spocie będzie z nami mama i razem damy radę.Pozdrawiam
adas780715 napisał(a):witam wiesz nasza coreczka była na spocie pierwszy raz majac 19 dni i nie opusciła jeszcze ani jednego
glowasiek napisał(a):Dokladnie, to jest wzorowa forumowiczkaJest czesciej na spotach niz V-ce
bury84 napisał(a):panowie wiecie może jak zgodnie z przepisami w UK powinny być podłączone światełka dzienne? Czy tak jak w PL muszą gasnąć z chwilą włączenia świateł pozycyjnych czy można je zamontować na osobnym włączniku? Sam nie wiem bo nawet widze nowe Merce i Vieśwageny z włączonymi dziennymi + mijania...
bury84 napisał(a):dzięki za info. Teraz wiem ,że lampki powinny mieć trzy kabelki i przekaznik a nie dwa tak jak moje( też z Halfordsa "RINGI").
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd