aktak pochwalił się nam swoim nowym nabytkiem bardzo fajne autko
RADOM – spotkania regionalne
tyle czasu i nikt nie przerwał moich wypowiedzi ale co tam post za postem. Spotkanie w knajpie udało się bardzo dobrze
oczywiście ekipa smakoszy poza Mieciem dopisała. Śmiało moge stwierdzić że jadło lepsze niż na poprzednim spotkaniu w knajpie, bankrucie tu kucharz zadbał o nas dobrze a samo miejsce zachęca do kolejnego tam spotkania, tylko, że już wybraliśmy kolejną knajpe którą następnym razem odwiedzimy i poddamy naszym ocenom
Spot był O.K., jedzenie prawdopodobnie dobre (koledzy chwalili), kawa niezła, cukier do
, ale mniejsza z tym, ponoć bardziej zdrowo nie słodzić. Następnym razem zmieniamy lokal, prowadząc dyskusję na te same (motoryzacyjne) tematy. Może nas było mało, ale nie ilość się liczy, tylko jakość, a zresztą nie lubię tłumów. "Sześćdwaszóstka" kajola odnowiona bezbłędnie
.

- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
fajnie ze spot sie udal
endrju tez zawital? prosze 
co do zarcia w bankrucie to nie pamieta jakie bylo ale cos mi chyba nie smakowalo
co do zarcia w bankrucie to nie pamieta jakie bylo ale cos mi chyba nie smakowalo

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
ejdiaj napisał(a):Witajcie,
18 i 19 XI jestem w Radomiu. Chętnie zawitam na jakieś spotkanie.
Pzdr
myske ze chlopaki stana na wysokosci zadania

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Cześć zakupiłem MAZDE XEDOS 9 2.5V6 (167KM) W opłakanym stanie
ale powoli sobie radze . Jak będzie jakiś spot to postaram się pojawić, mam jeszcze wiele pracy przy tym xedosie blacharsko-lakierniczej . Byłem posiadaczem wielu fordów (tylno napędowych takich jak
sierra*3szt scorpio*3szt i taunus*1szt) Jednak mazda bije ich na głowe .
ale powoli sobie radze . Jak będzie jakiś spot to postaram się pojawić, mam jeszcze wiele pracy przy tym xedosie blacharsko-lakierniczej . Byłem posiadaczem wielu fordów (tylno napędowych takich jak
sierra*3szt scorpio*3szt i taunus*1szt) Jednak mazda bije ich na głowe .
JEST XEDOS 2.5 24V6
SCORPIO 2.3
SCORPIO 2.3
- Od: 23 paź 2011, 10:59
- Auto: JEST XEDOS9-2.5 24V6
SCORPIO 2.3
Gratuluje piękny samochód, na Rykach miałem okazje się przekonać co taki motor potrafi i jak pcha ten samochód do przodu
wiem że warto doprowadzić go do dobrego stanu
Przy okazji uzupełnij swoje konto, będziemy wiecej wiedzieć o nas
pozdrawiam
EDIT:
Spotkanie w Ostrowcu 20.11.2011

Kolejny wyjazd integracyjny tym razem do kolegów z sąsiedniego województwa. Pogoda dopisała, ludzie nie zawiedli i w drodze powrotnej zatrzymałem się na kebab – aż osobiście pochwaliłem właściciela-Turka bo u nas takich nie zjemy.

Przy okazji uzupełnij swoje konto, będziemy wiecej wiedzieć o nas
EDIT:
Spotkanie w Ostrowcu 20.11.2011
Kolejny wyjazd integracyjny tym razem do kolegów z sąsiedniego województwa. Pogoda dopisała, ludzie nie zawiedli i w drodze powrotnej zatrzymałem się na kebab – aż osobiście pochwaliłem właściciela-Turka bo u nas takich nie zjemy.
No-spocik niczego sobie
. niestety-na razie jestem uziemiony, bo chyba mi poszło jakieś łożysko podpory półosi; zamówiłem i czekam. Do tego zdechł mi też amortyzator, a facet (sprzedawca) przysłał mi 2 lewe, zapakowane fabrycznie i
, znowu tydzień do tyłu. Nawet nie wspomnę, że poszedł mi prawy. Tak więc na spot mogę pojechać tylko środkami komunikacji publicznej
.

- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
donleon napisał(a):Może za tydzień coś byśmy zorganizowali, bo teraz to Barbary, Mikołaja, Marcina... Przyszły weekend będzie spokojniejszy.
Po takim tygodniu może zdarzyć się, że ktoś nie podoła to może z kobietkami a później jakaś integracja.
Spotkanie na parkingu bo jestem ciekawy tego samochodziku TAZO a później możemy wspólnie wybrać się do cukierni na kremówki
Ja jestem za z kobitkami to my po browarku i ma kto wrócić.
Lub z samochodami na parkingu pogadać wymienić doświadczeńia .
Kupiłem prawie całą (millenie 2.3 na graty do swojej ) mam zamiar na wiosne zrobić swoją na cacy
A sylwestra gdzie spędzacie tak na jedną sale balować
Lub z samochodami na parkingu pogadać wymienić doświadczeńia .
Kupiłem prawie całą (millenie 2.3 na graty do swojej ) mam zamiar na wiosne zrobić swoją na cacy

JEST XEDOS 2.5 24V6
SCORPIO 2.3
SCORPIO 2.3
- Od: 23 paź 2011, 10:59
- Auto: JEST XEDOS9-2.5 24V6
SCORPIO 2.3
TAZO napisał(a):Ja jestem za z kobitkami to my po browarku i ma kto wrócić.
Widać że swój

Jest możliwość spędzenia sylwestra w klubowym gronie sylwester czytaj post gromaciek
Więc co robimy na kiedy byśmy planowali spotkanie teraz wcześniej czy dopiero kiedy wróci sir Miecio
Ostatnio edytowano 10 gru 2011, 17:23 przez kajol, łącznie edytowano 1 raz
No TAZO piekna fura. Mialem okazje prowadzic nie raz millerka, co prawda mniejszy motor ale mocy wiecej a komfort taki sam, prezentuje sie znakomicie jesli jest zadbana. Masz wersje przed czy po lifcie? Ciekaw jestem jak wyglada ale nie jestem w stanie tego sprawdzic osobiscie.
Graty dla Kajola za wspolprace z sasiednimi regionami, szacun i to mi sie podoba.
Co do Mirka to nie znam czlowieka
Graty dla Kajola za wspolprace z sasiednimi regionami, szacun i to mi sie podoba.
Co do Mirka to nie znam czlowieka

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'