Pyton162 napisał(a):teraz moze czymś zabezpiecz
ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
enJoy ... mówiłem Ci ... zostaw ten lakier bo jest ok.
Ja w galancie też mam lekkie przebicia rudej w paru małych punktach i jedyne co chcę zrobić
to zabezpieczyć od dołu zagięcie blachy w błotniku bo ...
1. jeśli ma zjeść nadkola to i tak zje, a wtedy trzeba wstawiać nowe reparaturki
2. a po co robić to przed zimą, jak można poczekać do po-zimie i zobaczyć, czy jeszcze
coś wyjdzie, czy nie.
Osobiście uważam, że jak się ma nadmiar gotówki to owszem można robić itp. Ale jeśli nie koniecznie się
ją ma, to bym nie ruszał bo prędzej, czy później ktoś Ci objedzie po zderzaku i się załamiesz, bo wydałaś kupę kasy o. Wpierw kup sobie AC ;–)
Ja w galancie też mam lekkie przebicia rudej w paru małych punktach i jedyne co chcę zrobić
to zabezpieczyć od dołu zagięcie blachy w błotniku bo ...
1. jeśli ma zjeść nadkola to i tak zje, a wtedy trzeba wstawiać nowe reparaturki
2. a po co robić to przed zimą, jak można poczekać do po-zimie i zobaczyć, czy jeszcze
coś wyjdzie, czy nie.
Osobiście uważam, że jak się ma nadmiar gotówki to owszem można robić itp. Ale jeśli nie koniecznie się
ją ma, to bym nie ruszał bo prędzej, czy później ktoś Ci objedzie po zderzaku i się załamiesz, bo wydałaś kupę kasy o. Wpierw kup sobie AC ;–)
- Od: 9 lip 2010, 08:43
- Auto: Mitsubishi Galant EA2W 2.0
Honda Civic VIII 1.8GT
w sobote ma byc pogoda moze jakis spocik na makro, tym razem moze przegonimy co nieco nasze mazdy co wy na to
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):w sobote ma byc pogoda moze jakis spocik na makro, tym razem moze przegonimy co nieco nasze mazdy co wy na to
Widze że ostatnio sie dużo dzieje
. . . : : : < < < MAZDA 6 2.0 DIESEL 136 KM 2003r. > > > : : : . . .
- Od: 19 sie 2011, 10:51
- Auto: Mazda 6 Kombi 2.0 DIESEL 136 KM
Pyton162 napisał(a):w sobote ma byc pogoda moze jakis spocik na makro, tym razem moze przegonimy co nieco nasze mazdy co wy na to
a na którą tak, bo raczej będę w pracy?
a może w ten sam dzień co hondy... domyślasz się Pyton dlaczego?

zobacze na ich forum czy cos robia w niedziele i jak cos to mozna sie poustawiac , a jest tam pare szybkich hond, dam znac co i jak, moze sie chlopaki spreza na mazde:) . Jak cos mam jeszcze kolege toyota ts 192km na zlocie mazdy krecila 15,5 wiec mozesz smialo z nia sie ustawic , pozdro
-
Pyton162
Jeżeli chodzi o mnie to mi by bardziej leżało w niedziele na spota uderzyć
tak popołudniu albo wieczorkiem 
Nigdy nie jedź szybciej niż lata twój anioł stróż :)
- Od: 5 wrz 2010, 11:53
- Auto: Alfa Romeo 147 2.0 TS '02r
była: Mazda 323 C BH Z5 '96r
wiec jak cos to raczej sie spotkamy w niedziele o 18 tak jak hondy sie spotykaja
Grupa poznanska 22 pazdziernika jedzie do kakolewa na lotnisko polatac mazdami, ja jezeli bedzie tylko znosna pogoda tzn nie bedzie padac to pojade bo jest nie daleko a i lotnisko nawet w niezlym stanie. Ktos bylby chetny na spota wspólnego z grupa z wielkopolski ?
Grupa poznanska 22 pazdziernika jedzie do kakolewa na lotnisko polatac mazdami, ja jezeli bedzie tylko znosna pogoda tzn nie bedzie padac to pojade bo jest nie daleko a i lotnisko nawet w niezlym stanie. Ktos bylby chetny na spota wspólnego z grupa z wielkopolski ?
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):zobacze na ich forum czy cos robia w niedziele i jak cos to mozna sie poustawiac , a jest tam pare szybkich hond, dam znac co i jak, moze sie chlopaki spreza na mazde:) . Jak cos mam jeszcze kolege toyota ts 192km na zlocie mazdy krecila 15,5 wiec mozesz smialo z nia sie ustawic , pozdro
o właśnie
Pikselzg napisał(a):misiak89-89 kl-de gotów ?![]()
teraz miałem trochę innych wydatków i jeszcze wstrzymuje się z grubszymi tematami, typu zawias – choć to nagłe, ale i tak wpierw konserwacja i czysto techniczne sprawy.
Pyton162 napisał(a):
myśle, że mógłbym się z Tobą zaczepić, choć mam zjazd.
już mam uprzedzenia do jazdy samochodem
na moim koncie od dziś chyba zbierze się ponad 20 punktów karnych
na moim koncie od dziś chyba zbierze się ponad 20 punktów karnych
przed krosnem dostałem 6 a śpieszyłem się z roboty na egzam do zielonej
pół roku temu 10 i jeszcze czekam na fotkę z radaru, służbówką, bo ludzie zaspali – masakra normalnie!!
chyba na boso zaczne jeździć jeśli to pomoże 

300PLN kosztuje cofanko o 6pkt, więc znowu głupie wydatki 
to dziś właśnie wścieklizna mi to zafundowała
jeśli chodzi o niedziele to jeśli będzie pogoda
2 misiak
jeśli chodzi o niedziele to jeśli będzie pogoda
Pyton162 napisał(a):ja nie mam pojecia
To upalamy w niedziele o 18 , lista chetnych na katowanie
1 pyton
2 misiak