WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Dzieki za grilla, baardzo sympatycznie. Czekamy Amroz na fotki jak juz je obrobisz :–)
dzieki Cezar i Waterlive za maly rajdzik. Widziałem Cezar ze policja na Tobie wrazenia nie robi :–)
Do nastepnego!
dzieki Cezar i Waterlive za maly rajdzik. Widziałem Cezar ze policja na Tobie wrazenia nie robi :–)
Do nastepnego!
arjot napisał(a):Dzięki za grilla, baardzo sympatycznie
prawda, prawda

i pojawiło się kilka nowych twarzy

jak tak dalej pójdzie będziemy się spocić w coraz liczniejszym gronie
grill connecting people

"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Dzięki, za Spotkanie w bardzo miłym miejscu w którym następnym razem zrobimy sobie ognisko bo warunki na to pozwalają 
Nie bardzo!
Szczególnie że byli już zajeci kimś innym 
arjot napisał(a):dzieki Cezar i Waterlive za maly rajdzik. Widziałem Cezar ze policja na Tobie wrazenia nie robi :–)
Nie bardzo!
Aczkolwiek uważnie odprowadzali nas wzrokiem 
Znalazłem link do kilku miejscówek grillowych, może ktoś Was mieszkających niedaleko jakiejś potwierdzi, to mielibyśmy miejsce na kolejnego spota mięsnego.
http://warszawa.naszemiasto.pl/archiwum/1978828,do-grilla-gotowi-start,id,t.html
Znalazłem link do kilku miejscówek grillowych, może ktoś Was mieszkających niedaleko jakiejś potwierdzi, to mielibyśmy miejsce na kolejnego spota mięsnego.

http://warszawa.naszemiasto.pl/archiwum/1978828,do-grilla-gotowi-start,id,t.html
Gdzie Grillować?
• Kampinoski park narodowy Chyba najbardziej szykownym dla warszawiaków miejscem na piknik jest Kampinoski Park Narodowy.
Tutaj grillować można w specjalnie przygotowanych do tego miejscach:
– w Izabelinie, koło dyrekcji parku
– w Lipkowie (choć nie ma tam ławek i wiat); w Opaleniu koło Wólki Węglowej
– w Granicy
– w Roztoce (tu trzeba uzyskać zgodę dzierżawcy terenu)
– w Dziekanowie Leśnym, przy drodze do Łomianek zwanej "płytoteką".
Wcześniej należy jednak uzyskać pisemne pozwolenie od dyrekcji parku, podając, ile osób będzie grillowało, kiedy, a także kto będzie osobą odpowiedzialną za porządek. Można je uzyskać faxem 022 722 65 60, e-mailem: dyrekcja@kampinoski-pn.pl lub osobiście.
Telefon do KPN: 0-22 722 60 01.
W praktyce jednak kilkuosobowe grupki grillują bez przeszkód.
• Bródno Pogrillować można również w Lasku Bródnowskim. Tutaj przygotowane są specjalne stanowiska do pieczenia na ruszcie oraz wiaty i ławki. Postawiono je między ul. Głębocką, a grodziskiem. Dociera się do nich na piechotę, między działkami, a samochód można zostawić na parkingu.
• Bemowo W parku leśnym na Bemowie są dwa miejsca do grillowania. Dochodzi się do nich ulicą Natalii.
• Białołęka Na Białołęce do grillowania służą dwa kamienne paleniska.
Przygotowano je przy placu zabaw przy ul. Kiersnowskiego.
• Rembertów W Rembertowie są dwa stanowiska do grillowania. Jedno, z altanami, mieści się przy ul. Strażackiej, a drugie czeka, na Mokrym Ługu, przy pętli autobusowej.
• Praga-południe Na Pradze-Południe w odnowionym parku Obwodu Praga AK przy ul. Grochowskiej także są specjalne miejsca do grillowania. Wystarczy kupić węgiel drzewny i kiełbaski.
Grillować można również w parku Skaryszewskim.
• Lasek Kabacki Rozkoszować się podpiekanym mięsem lub warzywami można również w Lesie Kabackim, w pobliżu parku Kultury, na polanie.
• Park Młociński W parku Młocińskim jest polana z ławkami, przygotowana dla miłośników grilla.
To już niektóre miejsca z tych znamy, koniecznie trzeba poznać kolejne.... ja biore na ruszt Białołękę sprawdze podane wyzej miejsce albo moze Waterlive sprawdzi bo ma moze po drodze?
Ostatnio edytowano 20 lip 2011, 16:04 przez CezaR83, łącznie edytowano 1 raz
Miejsce w lasku brodnowskim kojarze. Prosba do Giba zeby zorientował sie jak wyglada z parkowaniem. Krotki spacer mysle ze wchodzi w gre
Na Białołece przy ul. Kiersnowskiego to mysle ze CezaR83 badz Waterlive mają najblizej zeby zobaczyc w wolnej chwili jak tam sie sytuacja przedstawia
Park Młociński, Las Kabacki, Rembertów, Park lesny Bemowo – znamy. Jest
Na Białołece przy ul. Kiersnowskiego to mysle ze CezaR83 badz Waterlive mają najblizej zeby zobaczyc w wolnej chwili jak tam sie sytuacja przedstawia
Park Młociński, Las Kabacki, Rembertów, Park lesny Bemowo – znamy. Jest

-
Szalotka
Powrót jak zawsze – szybki
Dzięki za spota, osobiście byłem w Granicy w zeszłe wakacje, parking na jakieś pół setki aut, kilka stołów, miejsce na ognisko, siatka do ręcznej ... co tam jeszcze nie pamiętam. Dla spokojności ducha podjadę w tym tygodniu to zrobię jakąś fote, zakładam że gorzej nie będzie niż było.
pzdr.
Dzięki za spota, osobiście byłem w Granicy w zeszłe wakacje, parking na jakieś pół setki aut, kilka stołów, miejsce na ognisko, siatka do ręcznej ... co tam jeszcze nie pamiętam. Dla spokojności ducha podjadę w tym tygodniu to zrobię jakąś fote, zakładam że gorzej nie będzie niż było.
pzdr.
"Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki, gdy stojąc rankiem przed nim boisz się go otworzyć" Walter Rohl
- Od: 17 kwi 2008, 18:26
- Auto: 323F GT 89r. (na żyletki)
323F GT 92r. (niestety też na żyletki,
szukam zdrowej budy)
Xantia 1.8i 93r.
Ja niestety nie mogłem być – najazd rodzinny i przedłużenie pobytu w moim mieszkaniu
. Ciesze się, że miejscówka na Radiowej Wam pod pasowała, a z tego co słyszałem, to następnym razem urządzimy tam ognisko...
Do zobaczenia za 2 tygodnie
Do zobaczenia za 2 tygodnie
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Również dzięki za spota, naostrzyłem już nożyk bo coś słabo zaczął te kiełbaski nacinać
Na białołęcką grillownię podjadę dziś i sprawdzę, ale google maps podpowiada, że nie będzie to nic specjalnego.
Czy z cezarem to się nie da "normalnie" wrócić do domu?
Policja na szczęści miał ręce pełne roboty, ale i tak wcześniej zwolniłem bo ostatnio lubią tam stać chłopaki.
Na białołęcką grillownię podjadę dziś i sprawdzę, ale google maps podpowiada, że nie będzie to nic specjalnego.
Czy z cezarem to się nie da "normalnie" wrócić do domu?
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Od przyszlego tygodnia ma sie poprawić pogoda. Na dzien dzisiejszy prognozy na wtorek są optymistyczne. Jesli tak bedzie to mysle o spocie na Młocinach i rzecz jasna o grillu
Chyba ze chcecie gdzie indziej.
Chyba ze chcecie gdzie indziej.
-
Szalotka
Wybieram się na kolejnego grilla 
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Hej ja też zawitam na grillu we wtorek i przygotuje się odpowiednio
Pozdrawiam
Sylwia
Pozdrawiam
Sylwia
Sory że tak długo ale nie mam czasu na przejrzenie nawet zdjęć a już tym bardziej wybranie najlepszych siedze jeszcze po uszy w weselnej galerii i nie mam kiedy skończyć ... zmniejszyłem fotki do odpowiednich formatów i wysyłam prosto z puchy...
Pozdro

Reszta zdjęć bezpośrednio w galerii ... https://picasaweb.google.com/kozaczov/SpotMazdaSpeed?authkey=Gv1sRgCOaXzJOUgvK2YQ
Pozdro

Reszta zdjęć bezpośrednio w galerii ... https://picasaweb.google.com/kozaczov/SpotMazdaSpeed?authkey=Gv1sRgCOaXzJOUgvK2YQ
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Mnie w ten wtorek nie będzie... ale nie płaczcie
za mną spotkamy sie w weekend w Rykach.
Bawcie sie dobrze we wtorek. Andrzej porób fajne focie bo widze ze Masz Talent
Bawcie sie dobrze we wtorek. Andrzej porób fajne focie bo widze ze Masz Talent