OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI – spotkania regionalne
Witam wszystkich jestem nowym na tym forum mimo, że ze strony bardzo często korzystałem:D w celu pomocy. I mam do was pytanie czy wiecie gdzie jest jakaś dobra stacja diagnostyczna sprawdzenie całego zawieszenia w Ostrowcu lub w pobliżu z góry THX. A najlepsza myjka to jest na Sandomierskiej tak jak to mówił ejdiaj ma 6 programów "piorących" hehe.

ejdiaj jak będzie chociaż parę osób to możne bym zajechał 
- Od: 14 lut 2011, 21:22
- Auto: Mazda 626 2.0 16V FS
ejdiaj napisał(a):Robimy jutro w niedziele 13.03 jakiego spota?
hehe, w porę przeczytałem

wilk28 napisał(a): A najlepsza myjka to jest na Sandomierskiej tak jak to mówił ejdiaj ma 6 programów "piorących" hehe.
Mariuszowi nie chodzi raczej o mycie autka u nas, a o same myjnie
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Michał88 napisał(a):wilk28 napisał(a): A najlepsza myjka to jest na Sandomierskiej tak jak to mówił ejdiaj ma 6 programów "piorących" hehe.
Mariuszowi nie chodzi raczej o mycie autka u nas, a o same myjnie
Biznes is biznes.
kubsztyk napisał(a):Biznes is biznes.
true
To na kiedy planujemy jakieś spotkanie? Najlepiej tak z wyprzedzeniem żeby większa ilość osób mogła przeczytać i zarezerwować chwilę
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
Michał to może 27.03 niedziela lub 03.04 niedziela,damy wszystkim trochę czasu na organizację(by zdążyli przeczytać
)Pozdrawiam 
Dyskusja o spotkaniu przeniosła się do tego tematu –> Spotkania regionalne – wszyscy razem 
Zapraszam
Zapraszam
-
like a shadow
323 GTX BG BPT 4WD '89
Michał 88 lub ktoś kto sią zna na autach. Przedstawiciel z łódzkiego napisał do nas prośbę , ale ja sie nieznam na ocenie aut za bardzo więc jakbyś mógł po drodze do pracy to auto obejrzeć i dac kol odpowiedz. Tu nizej jego prośba
Witam.
był bym bardzo wdzięczny jak ktoś mógł by podjechać i obejrzeć autko bo z lodzi kawałek jest i nie chce jechać na marne
http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C17603210.html
Jak coś to jest na naszej stronie jego prośna – nick gajos
Witam.
był bym bardzo wdzięczny jak ktoś mógł by podjechać i obejrzeć autko bo z lodzi kawałek jest i nie chce jechać na marne

Jak coś to jest na naszej stronie jego prośna – nick gajos
na pewno bardzo dobrze na Mazdach znają się w servisie Forda;) również podpinają pod komputer:) ja tam wstawiam po długim weekendzie na wymianę paska i polecam. Piotr Poznański ul.Iłżecka 46. 507 161 237.
O ile Ostrowiec tutaj jeszcze żyje, to zapraszam posiadaczy Mazdy na regenerację i polerkę lakieru
Używam środków firm Meguiar's, Valet Pro, Poorboy's, Lusso Oro, itp. więc o żadnym G3 jak w 90% przypadków "polerek" bywa, nie ma mowy
Auto jest myte aktywną pianą, glinkowane, robiona jest korekta lakieru, przygotowanie pod wosk, woskowane, nabłyszczane. Przed i po zabiegu wykonuję pomiar grubości lakieru. Ceny ustalane są indywidualnie pod każde auto, ale są konkurencyjne w stosunku do innych w regionie, poza tym jako osoba chcąca posiadać 323F Igen., Maździarze mogą liczyć na zniżki
Zabiegi te wykonuję 30km od Ostrowca, w gminie Tarłów.
tel: 606465851
mail: phu.tradecar@gmail.com
tel: 606465851
mail: phu.tradecar@gmail.com
- Od: 30 maja 2011, 09:21
Zapraszam na ekscytujące pokazy lotnicze
zobacz Air show
Teoretycznie tak ...
praktycznie jak zwykle jest cisza i spokój
praktycznie jak zwykle jest cisza i spokój
-