ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
mnie pasuje grill 11-stego a 16 tysz moga być mam grilla więc moge zabrać ze sobą
Ostatnio edytowano 8 cze 2011, 14:56 przez Marcin1412, łącznie edytowano 1 raz
Jeżeli widzisz jednonogiego niedźwiedzia polarnego w stroju płetwonurka z kałasznikowem zamiast protezy nogi, wpieprzającego bigos, prawdopodobnie nie jesteś w Etiopii – tam nie robią bigosu.
- Od: 16 cze 2009, 19:05
- Auto: Moja,Granatowa i nie doceniana 323c z LPG ;( z dodatkowym wypasem w postaci Kasia i łata
A ja w robocie:( ale postaram sie przyjechac jak zawsze:) spóźniony ale bede:) tylko gdzie?? Ikea??
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
a ja mam ochote zrobić grila i pograć w babinktona
Jeżeli widzisz jednonogiego niedźwiedzia polarnego w stroju płetwonurka z kałasznikowem zamiast protezy nogi, wpieprzającego bigos, prawdopodobnie nie jesteś w Etiopii – tam nie robią bigosu.
- Auto: Moja,Granatowa i nie doceniana 323c z LPG ;( z dodatkowym wypasem w postaci Kasia i łata
ravo napisał(a):zazdroszczę Wam u nas nic się nie dzieje a jest parę takich regionów w klubie, że tylko się przeprowadzić
Kurcze ravo nawet jakby się wszyscy na twoje osiedle przeprowadzili to i tak nigdy byś nie miał czasu
Kiedyś były regularne melanże we Wrocławiu. Pół Polski się zjeżdżało. Raz Cie tylko widziałem, ale wtedy to nawet Włochy przyjechały się z Tobą spotkać. Pamiętam też że w życiu tak długo za kebabem nie czekałem jak wtedy.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
no to postanowione chyba co nie 11 przeczyce,grill,karty i babinkton to ja już szykuje powoli sprzęty będzie impreza może ktoś ma jaką piłe do siaty albo do nogi walniemy se szpila, do tego jeszcze jakaś muza i gorące udka z kurczaka i zimne puszki cocacoli;)
radzio a może jakieś konkretniejsze lokalizacje niż przed jeziorem?? bo to jest raczej dalekie 
ravo napisał(a):już mi Zyg proponował kiełbaskę hehe

ravo napisał(a):już mi Zyg proponował kiełbaskę hehe
nawet Ravo tu przywiało...
widać, ze Cię do mnie ciągnie
oswajaj się ze Ślązokami, żebyś w Wyrazowie szoku nie doznał.
Radzio wciepnij jakąś mapkę gdzie się spotkamy, temat zmieniony. Ja będę
Marcin ja zazwyczaj tu się stołowałem
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Nieznana+droga&daddr=Katowice&hl=pl&geocode=FRCtAQMdqHskAQ%3BFTz7_gIdpkciASnRzKE2I84WRzG7-lkFNSqvuQ&mra=dme&mrsp=0&sz=13&sll=50.447667,19.190197&sspn=0.088214,0.154324&ie=UTF8&z=13
jest duży parking, budki z żarciem (browary, pstrągi itd....), można też wjechać autem nad jeziorko za pare zł i ewentualnie rozbić namiot jak ktoś by chciał zostać
proponuje wjechać autami nad jeziorko.
ja zabieram netbooka i będzie mini turniej w PES 2011 jak ktoś chętny.
zrobimy tabele i rozegramy mecze każdy z każdym
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Nieznana+droga&daddr=Katowice&hl=pl&geocode=FRCtAQMdqHskAQ%3BFTz7_gIdpkciASnRzKE2I84WRzG7-lkFNSqvuQ&mra=dme&mrsp=0&sz=13&sll=50.447667,19.190197&sspn=0.088214,0.154324&ie=UTF8&z=13
jest duży parking, budki z żarciem (browary, pstrągi itd....), można też wjechać autem nad jeziorko za pare zł i ewentualnie rozbić namiot jak ktoś by chciał zostać
proponuje wjechać autami nad jeziorko.
ja zabieram netbooka i będzie mini turniej w PES 2011 jak ktoś chętny.
zrobimy tabele i rozegramy mecze każdy z każdym
ale czemu pes czy pse gril miał byc a nie buda z chamburgerem ty radziu bo kasica sie pyta czy Ole załadujesz ze sobą do samochodu