Wielka Brytania – spotkania regionalne
tyle tez udalo mi sie doczytacglowasiek napisał(a):plyn masz na pewno ten sam bo czytalem na necie ale jak to sie robi itd to juz nie wiem.
praca nie zajac, nie ucieknieglowasiek napisał(a):Na pewno inni Ci pomoga. Takich rzeczy to ja jeszcze nigdy nie robilem
Malo tego, pracowac nie moge bo ciagle na to forum zagladam hehehe

piotrekkk1985 napisał(a):Ile zuzyles tego plynu przy wymianie1L mi wystarczy
tak... powinien wystarczyc
a jezeli chodzi o serwis, to w tym roku masz najwiekszy zakres
nalezy wliczyc w to sprawdzenie: napinacza, swiec i zaworow... no i oczywiscie wymiana plynu hamulcowego...)
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
glowasiek napisał(a):hmmm tego nie wiem, oni wiedza co maja robic (chyba) Jedynie ja za to musze zaplacic
... swoj poprzedni post byl do Piotrka
... swiece sie sprawdza po 120 000km lub 6 lat... a Twoje autko nowizna pachnie jeszcze
Arkana , Captur , Mii
Czytalem o tym odpowietrzeniu sprzegla ale nie robilem tego i jest Ok tak wiec zbedne 
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
ale w tym roku juz pewnie odpuszcze sobie serwis w Mazdzie i zrobie te wszystkie czynnosci poza serwisem Mazdy... Dlatego pytam...67igor1 napisał(a):piotrekkk1985 napisał(a):Ile zuzyles tego plynu przy wymianie1L mi wystarczy
tak... powinien wystarczyc
a jezeli chodzi o serwis, to w tym roku masz najwiekszy zakres
nalezy wliczyc w to sprawdzenie: napinacza, swiec i zaworow... no i oczywiscie wymiana plynu hamulcowego...)
67igor1 napisał(a):Pragniemy zaprosic Was, na kolejny spot, ktory odbedzie sie na terenie:
Santa Pod Raceway, a dokladniej podczas trwania tam wielkiej imprezy...
czyli JapShow
Termin spotu: 19.06.2011 – niedziela
Brama wjazdowa zostaje otwarta o godzinie 8:00 , ale chcielibysmy aby wszyscy uczestnicy spotu dojechali na miejsce do godziny 9:00
koszt wjazdu dla nas to 12 GBP / osobe platne przy wjezdzie lub przy wyslaniu zgloszenia.
warunek konieczny: minimum 10 samochodow i odpowiednio wczesnie wyslane zgloszenie uczestnictwa klubu.
... niestety mam do przekazania smutna wiadomosc:
wyjazd na Japshow sie nie odbedzie... nie bylo wystarczajacej ilosci chetnych...
moze uda sie zaprezentowac nasz klub kiedys w przyszlosci na tej wspanialej imprezie...
W zwiazku z powyzszymi okolicznosciami pragne poinformowac Was, ze spot zostal przeniesiony
w inne miejsce

Arkana , Captur , Mii
glowasiek napisał(a):prosze o wstepne dodanie mnie i Iwonki do listy.
Jakie wstepne
A kto bedzie zdjecia robil
67igor1 napisał(a):W zwiazku z powyzszymi okolicznosciami pragne poinformowac Was, ze spot zostal przeniesiony
w inne miejsce... szczegoly znajduja sie na pierwszej stronie tego watku
![]()
![]()
Kuźwa, kto wymyślił to miejsce!?
Jest to fajna miejscówka ale grilla tam na 99% nie wolno palić no chyba ze te małe przenośne...
Ja nie moge sie stawic bo mam w tamtym tygodniu rodzinke na glowie wiec nie dam rady przybyć do mojego starego miasta...
Do sprzedania fajne graty do M6 :)
viewtopic.php?f=77&t=26292&p=1937697#p1937697
Pełna diagnostyka komputera Mazd!
- Od: 14 lis 2008, 18:30
- Auto: Były M6 2.0D M6 2.0 LF :(
melass napisał(a):Kuźwa, kto wymyślił to miejsce!?
Jest to fajna miejscówka ale grilla tam na 99% nie wolno palić no chyba ze te małe przenośne...
hehehe
dzieki zielony110 mamy oficjalne pozwolenie na grila w tym miejscu
jak i na nasz Spot...
musimy tylko zadbac, aby odchodzac pozostawic porzadek (tak jak zwykle to robimy)
@ aga08025, czy tak jak obiecaliscie wezmiecie waszego grila?
ja sie deklaruje na wegiel, rozpalke, talerze papierowe i sztucce...
reszta, czyli prowiant i picie zabiera kazdy w swoim zakresie ...
Arkana , Captur , Mii
67igor1 napisał(a):dzieki zielony110 mamy oficjalne pozwolenie na grila w tym miejscu
jak i na nasz Spot...
musimy tylko zadbac, aby odchodzac pozostawic porzadek (tak jak zwykle to robimy)
No to teraz musze znaleźć jakąś wymówke żeby sie tam zjawić...
Ps. Obok tego jeziorka był/jest fajny labirynt, można by było zorganizować zawody kto szybciej znajdzie droge do celu
pozdro
Ostatnio edytowano 4 cze 2011, 22:13 przez melass, łącznie edytowano 1 raz
Do sprzedania fajne graty do M6 :)
- Od: 14 lis 2008, 18:30
- Auto: Były M6 2.0D M6 2.0 LF :(
melass napisał(a):No to teraz musze znaleźć jakąś wymówke żeby sie tam zjawić...
hehehe... wez ich ze soba... Ty na spota, a ich na druga strone do malpiego gaju
Arkana , Captur , Mii