LUBLIN – spotkania regionalne
no to lux. Jutro o godzinie 15 na parkingu jak w pierwszym poście, czyli targ pod zamkiem 
Jechałem ze "spotu" do domu i myślałem co wam tutaj ciekawego napisać, czy zacząć może od tego, że moim skromnym zdaniem "grupa lubelska" nie istnieje, czy liczy 2 czy może 3 członków? Czy może zacząć od tego, że "spot" był tak emocjonujący, że aż nie mogłem doliczyć więcej niż 3? Albo może zacznę od tego, że poza mną jako nie jako świeżym użytkownikiem był kolega magoor? Sam już nie wiem od czego mam zacząć ale uwierzcie mi mina kolegi magoor'a była bezcenna jak zobaczył taką ilość mazd na spocie
Doszedłem do wniosku, że chyba sprzedam Mazdę i kupię sobie Alfa Romeo, ich w niedziele na spocie było AŻ 10, czy naprawdę nie ma osób które czasem mogłyby pokopać w koło i pogadać o duperelach na żywo? Jeśli tak wygląda każdy "spot" mazdowiczów to gratulację 

- Od: 22 wrz 2008, 09:34
- Auto: Mazda 323F BA '98 1.8
Mazda 323F BG '94 1.6LPG
No to było drugie podejście do tematu. I jakaś lipa. Wcześniej na spotach fiata i opla było tłocznie. Teraz mi się udało w końcu dotrzeć i 3 auta. A gdzie są ci co od dawna na forum istnieją? Mazdy posprzedawali? W niedzielę niestety żadną nie mogę być obecny, ale jak czytam to frekwencja nigdy nie jest duża.
Faktycznie w naszym regionie Chełm rządzi i spoty tam mają jakiś sens. W Lublinie (Świdniku i okolicach) jakby nie było mazdowiczów obecnych na forum. Może terminy stałe są złe, a mogłyby być bardziej ruchome? Mazd widzę sporo na mieście ale nie spotykam forumowych.
Faktycznie w naszym regionie Chełm rządzi i spoty tam mają jakiś sens. W Lublinie (Świdniku i okolicach) jakby nie było mazdowiczów obecnych na forum. Może terminy stałe są złe, a mogłyby być bardziej ruchome? Mazd widzę sporo na mieście ale nie spotykam forumowych.
- Od: 17 gru 2009, 00:29
- Auto: M6 2,0 GY 136KM (~160KM) '05
Jazz 1,4 83KM '05
S-max 1,6 160KM' 12
gdy są jakieś atrakcje, inne niż stanie i kopanie w koło to więcej ludzi przyjeżdża. ja osobiście wolę w domu poleżeć, niż stać i się nudzić, tym bardziej w taką pogodę. Jest też weekend majowy, pewnie dużo ludzi gdzieś wyjechało, albo odpoczywają po weekendowaniu 
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
Problem leży w braku odpowiedniego Przedstawiciela Regionu. Ja niestety czasu już nie mam, i trwam tu tylko aby jako tako utrzymać porządek w dziale, czyli bardziej jako moderator i kontakt z władzami Klubu.
Nie jestem w stanie zorganizować niczego co jest pod lublinem lub w samym Lublinie, do pomocy chętnych brak, każdy tylko potrafi potem ponarzekać, że lipa była, że nudno. Tak najłatwiej. Jak chcą zrobić coś blisko siebie bo wtedy można zapewnić więcej atrakcji (a żeby coś załatwić nie wystarczy jeden wyjazd) to wtedy chętnych brak. Bo ciężko wygospodarować te 50 zł na benzynę aby raz do roku ruszyć dupsk..o i wyjechać gdzieś dalej, bosz to przecież 5 paczek fajek
W zeszłym roku miał być grill – ile aut przybyło
słownie – cztery – impreza zapowiedziana ponad miesiąc przed nad zalewem.
Cały czas liczę na to że w końcu Lublin się zorganizuje. Nie ma co liczyć na innych. Liczcie na samych siebie. Nie odpowiada wam termin
czy ktoś kiedyś zgłosił to tutaj
nie odpowiada wam miejsce
czy ktoś kiedyś poprosił o jego zmianę (piję tu głównie do tych starszych userów) Czy ktoś kiedyś podrzucił pomysł i pomógł zorganizować jakąś atrakcje zlotową
Raz jedyny odbyły się jazdy na torze kartingowym i chwała za to, a nie można by tego pociągnąć
było fajnie – zróbmy to za miesiąc. Jesteśmy dorosłymi ludźmi więc jeśli chcemy sami się dobrze bawić, to musimy sobie pomóc. I tu był dobry przykład – Chełm. Chłopaki sami sobie dobrze radzą, tworzą zgraną ekipę i fajnie jest
Chwała im za to. I słusznie Magoor i NoFeAr zauważyli. Grupy lubelskiej juz nie ma, jest tylko Grupa Chełmska i Zamojska
Dopóki w Lublinie nie znajdzie się jedna osoba będąca "prowodyrem" ekipy, doputy będzie lipa na spotkaniach.
Pozdrawiam
Nie jestem w stanie zorganizować niczego co jest pod lublinem lub w samym Lublinie, do pomocy chętnych brak, każdy tylko potrafi potem ponarzekać, że lipa była, że nudno. Tak najłatwiej. Jak chcą zrobić coś blisko siebie bo wtedy można zapewnić więcej atrakcji (a żeby coś załatwić nie wystarczy jeden wyjazd) to wtedy chętnych brak. Bo ciężko wygospodarować te 50 zł na benzynę aby raz do roku ruszyć dupsk..o i wyjechać gdzieś dalej, bosz to przecież 5 paczek fajek

W zeszłym roku miał być grill – ile aut przybyło
Cały czas liczę na to że w końcu Lublin się zorganizuje. Nie ma co liczyć na innych. Liczcie na samych siebie. Nie odpowiada wam termin
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dopóki w Lublinie nie znajdzie się jedna osoba będąca "prowodyrem" ekipy, doputy będzie lipa na spotkaniach.
Pozdrawiam
Witam od 2 tyg jestem posiadaczem Madzi 323 Bj i następnym razem chętnie pojawię sie na spocie. Wcześniej jak miałem Toyotę Corolle to spoty w Lublinie wyglądały tak było nas zazwyczaj 4 w tym 2 Corolle i jeden Golf i jeden Peugeot (kolesie z Golfa i Peugeota wcześniej mieli Toyki)
- Od: 14 kwi 2011, 09:47
- Auto: 323F BJ 99 1,5 ZL
Witam. Postaram się w najbliższym czasie "wzmocnić" naszą jak słyszę wątłą grupę lubelską. Także jeżeli nie ma nikt nic przeciwko pojawię się na najbliższym spocie.
Sorry ale nie każdy ma zawsze czas. Kiedyś nie powiem na spoty przybywały tłumy
Ja teraz poruszam się amerykańcami więc nie pasuję już
Dobrze Wally powiedział, każdy potrafi tylko marudzić. Zorganizuj jakąś atrakcję a sądze że więcej osób będzie na spotach.
Ja teraz poruszam się amerykańcami więc nie pasuję już

Dobrze Wally powiedział, każdy potrafi tylko marudzić. Zorganizuj jakąś atrakcję a sądze że więcej osób będzie na spotach.
Są w życiu samochody, które raz widziane bywają niezapomniane...:)
Moja Madzia ;) --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=65508
Pozdrawiam, Gośka ;)
Moja Madzia ;) --> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=65508
Pozdrawiam, Gośka ;)
- Od: 30 lis 2008, 13:24
- Auto: Mustang & Navara & Cooper
Postaram się wygenerować troszke czasu i przybyć na 5 czerwca – to terminowy następny spot. Mam nadzieje że już z koszulkami i polarami
Jak mi sie uda roześlę meiling i zobaczymy co będzie.
No to może przy dobrych wiatrach uda sie odbudować grupę z Lublina bo jak widzę jest nas więcej niż 2 czy 3
A ja pamiętam jak kiedyś część ekipy z Chełma ruszyła na "Kozi Gród", szaleliśmy na gokartach, podziwialiśmy "lubelskie tap madels", zabawa była przednia.
Więcej życia trzeba na te spoty wprowadzić

Więcej życia trzeba na te spoty wprowadzić
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Witam
Siem właśniem zarejestrowałem i oświadczam, że przybendem
Jesli moja matematyka jest ok to powinno Nas byc 2nowych + "starzy" klubowicze =
?
Rozumiem, ze znakiem rozpoznawczym jest kopanie w kola Mazdy?
Jesli moja matematyka jest ok to powinno Nas byc 2nowych + "starzy" klubowicze =
Rozumiem, ze znakiem rozpoznawczym jest kopanie w kola Mazdy?
lukias81 napisał(a):Rozumiem, ze znakiem rozpoznawczym jest kopanie w kola Mazdy?
wygląda na to że tym razem pokopiemy w koło Forda Mondeo

no wreszcie coś się rusza, tyle że do % jeszcze prawie miesiąc. Więc rezerwować terminy, żeby nie było potem że boli
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)