WROCŁAW – spot w sobota 26.08.2023 godz. 18:00 parking CH BOREK
witam po chyba 100 latach 
zycie pod mostem nadal aktualne ....?
zycie pod mostem nadal aktualne ....?
- Od: 23 paź 2007, 13:58
Nie aktualne bo zapadło w sen zimowy
Ale powoli można się przebudzać bo robi się coraz cieplej 
- Od: 3 mar 2007, 12:21
- Auto: Toyota Corolla E12
NO ja mogę chyba też wpaść generalnie to oblookajcie www.gryuliczne.com 
- Od: 18 maja 2010, 11:04
- Auto: MAZDA 323F BA
panowie 27 w krzywej jest poczatek sezonu tuningowego nikt sie nie wybiera??
- Od: 1 lut 2009, 21:49
- Auto: mazda mx-3 v 6:)byla
jest honda civic 1.6 vti
ok super:):)milo bedzie poznac.. co prawda zmienilem barwy na hondowskie ale mam sentyment do mazd:)
- Od: 1 lut 2009, 21:49
- Auto: mazda mx-3 v 6:)byla
jest honda civic 1.6 vti
Hej, drobny OT
Szukam we Wrocku do wynajęcia mieszkanka. Sprawa jest pilna. Najlepiej kawalerka (dla 2 osób) ale może też być dwupokojowe (2+1), miałbym ze sobą współlokatora. Także ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie o czymś albo ma jakiegoś znajomego który coś słyszał.... itd
Zależy mi na niewielkiej odległości do linii tramwajowej. Mieszkanie może być bez pralki (nawet tak lepiej, mam swoją), może też mieć niewyposażoną kuchnię (te graty też mam). Natomiast przydało by się miejsce do spania i jakieś półki, z internetem jest mi obojętne – jak nie będzie to mój operator może przenieść łącze, a jak nie będzie warunków technicznych to będę szukał innego na miejscu.
Prosiłbym o info na PW gdyby coś się trafiło.
Szukam we Wrocku do wynajęcia mieszkanka. Sprawa jest pilna. Najlepiej kawalerka (dla 2 osób) ale może też być dwupokojowe (2+1), miałbym ze sobą współlokatora. Także ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie o czymś albo ma jakiegoś znajomego który coś słyszał.... itd
Zależy mi na niewielkiej odległości do linii tramwajowej. Mieszkanie może być bez pralki (nawet tak lepiej, mam swoją), może też mieć niewyposażoną kuchnię (te graty też mam). Natomiast przydało by się miejsce do spania i jakieś półki, z internetem jest mi obojętne – jak nie będzie to mój operator może przenieść łącze, a jak nie będzie warunków technicznych to będę szukał innego na miejscu.
Prosiłbym o info na PW gdyby coś się trafiło.
Reaktywacja wtorkowych spotkań w ten wtorek?
witam, wybiera sie ktos od was do rothenburga 16 kwietnia na zlocik , jest sporo naprawdę fajnych samochodów i na na dodatek bardzo szybkich bo krecacych 9 na 400m, oczywiście w czasie zlotu sa zawody na 400m na naprawdę fajnej nawierzchni i z profi sprzętem.
-
Pyton162
Jak na reaktywację spotów to frekwencja była chyba zadowalająca 
Ale tam to głównie VAG i GermanPyton162 napisał(a):ybiera sie ktos od was do rothenburga 16 kwietnia na zlocik