PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
THOR napisał(a):Zrobiłem tylko 4 fotki, ale myślę, że Marcin szybko swoje ogarnie i kilka ich tu dorzuci
"A ja to pier..., zdejmuję kominiarę..."
Niestety, pomimo składek moich i innych klubowczów, władze nie zdecydowały się na karkołomny krok zakupienia dodatkowego miejsca na serwerze, a mi nie chce się bawić w umieszczanie zdjęć na serwerach obcych (nota bene darmowych
Dziękuję wszystkim za przybycie i przepraszam za całą sytuację. Nie przypuszczałem,że się tak zdoję dzień wcześniej i byłem pewien, że będę w stanie normlnie dotrzeć do płocka. To wszystko Olki wina
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Waldimx-5 napisał(a):Mnie tez bylo milo Was poznac ,spotkanie bylo sympatyczne ,do zoaczenia na zlocie
No to tylko się cieszyć, że się podobało
Ela, puść mi fotki, które mają się ukazać na maila: michaltz74@o2.pl , to ja je już umieszczę
Pozdrowienia z mojej cudownej wsi:D do zobaczenia w sobotę.Przeczytałam że macie być około 8 w Kutnie też tak będę ale nie wiem jak trafić na MOP będę dzwonić:D
- Od: 15 sty 2011, 23:34
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 '01
szigi_digi napisał(a):Pozdrowienia z mojej cudownej wsi:D do zobaczenia w sobotę.Przeczytałam że macie być około 8 w Kutnie też tak będę ale nie wiem jak trafić na MOP będę dzwonić:D
Tak właśnie planujemy i jeśli mnie pamięć nie myli to spotkamy się na ul. Józefów 26 (BP & Mc). Bartek wróci do kraju to jeszcze Ci potwierdzę tak jak mówiłem
Lela napisał(a):Michaś jak Mój Sta_szek zacznie działać to wyślę nie chce mamie wrzucać nic do jej kompa
Ok
THOR napisał(a):szigi_digi napisał(a):Pozdrowienia z mojej cudownej wsi:D do zobaczenia w sobotę.Przeczytałam że macie być około 8 w Kutnie też tak będę ale nie wiem jak trafić na MOP będę dzwonić:D
Tak właśnie planujemy i jeśli mnie pamięć nie myli to spotkamy się na ul. Józefów 26 (BP & Mc). Bartek wróci do kraju to jeszcze Ci potwierdzę tak jak mówiłem
To jak my jedziemy? Jedziemy jednak na tą kolumnę łódzką?
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Marcin, jedziemy tak jak się umawialiśmy, tylko, że w Kutnie dołączy do nas Ewelina, z Kutna wyjedziemy na 5 aut 
Dokładnie tak
Dzięki Michaś za info:)
Myśmy się umawiai w Gostyku i myślałem, że normalnie przez Krośniewice jedziemy
Jaki jest sens jechania do Kutna? Chyba tylko po to, żeby nadłożyć 50km i dojechać do... Krośniewic
?

Marcin, ale w Kutnie będzie czekać na nas Bartek i Ewelina
Michaś dobra skoro wam nie po drodze to ja dojadę sama nie ma sensu żebyście specjalnie zrobili dodatkowe 50 km
dam radę:)
THOR napisał(a):Marcin, ale w Kutnie będzie czekać na nas Bartek i Ewelina
Dobra, bo wyjdzie zaraz, że niepotrzebny zamęt sieje. Mi te 50km nie robi, tylko mojej Małżowinie nie chce się wstać tak wcześnie
Już nie kombinujmy, bo zaraz się okaże, że każdy sobie rzepkę skrobie, od dawna mówiłem, że w Kutnie chce do nas dołączyć Bartek (Barthez) swoją mx-5. Spotykamy się tam wszyscy i stamtąd już prosto na Konin
Także Ewelina Ciebie też tam oczekujemy