Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
Siema jak cos to tez sie pisze na spota ja mam wolne od 17;30 a w soboty od 15;00
- Od: 7 lip 2009, 23:07
- Auto: MAZDA 323 BG 1.6 16V
No, w końcu ktoś się odezwał...
No to jest nas już trzech ale to dalej wciąż mało na jakąś większą akcję
1. AnanasQ
2. jpski
3. MAZI
No to jest nas już trzech ale to dalej wciąż mało na jakąś większą akcję
1. AnanasQ
2. jpski
3. MAZI
jpski napisał(a):No to jest nas już trzech ale to dalej wciąż mało na jakąś większą akcję
A dlaczego mnie nie liczysz???
A dlaczego mnie nie liczysz???
Mówisz Tata i masz!
W takim razie lista się powiększa, więc może zaczniemy jakiś termin ustalać?
1. AnanasQ
2. jpski
3. MAZI
4. Senior
To jak już jest nas tylu to trzeba termin ustalać, nie ma co czekać...
Ja teraz zdycham w łóżku, więc w przyszłym tygodniu może dojdę do siebie – ale myślę, że początek marca można coś wystrugać.
1. AnanasQ
2. jpski
3. MAZI
4. Senior
5. Iktorn92
Ja teraz zdycham w łóżku, więc w przyszłym tygodniu może dojdę do siebie – ale myślę, że początek marca można coś wystrugać.
1. AnanasQ
2. jpski
3. MAZI
4. Senior
5. Iktorn92
Widzę, że nie ma chętnego to może ja zaproponuję – może by tak 4,5 lub 6 marzec po pracy pod wieczór jak jeszcze będzie jasno? I co Szybowcówa po wstępnym spotkaniu na tesco? Będzie trochę czasu aby ulotki porozrzucać po mieście...
Co Wy na to???????
Dawać propozycje towspólnie którąś wybierzemy.
PS.
A w mordę gdzie są Chabasy, jaskulmy i inni – pytam się!!!??? Czyżby zmiana klubu
Co Wy na to???????
Dawać propozycje towspólnie którąś wybierzemy.
PS.
A w mordę gdzie są Chabasy, jaskulmy i inni – pytam się!!!??? Czyżby zmiana klubu

Iktorn92 napisał(a):No i co jest Panowie... znowu lipa?
Kurcze, szczerze mówiąc to wiedziałem już od początku, że

Chyba trzeba się będzie przenieść do innego regionu albo tak jak Chabas na inne fora
Iktorn92 napisał(a):Zawsze mozna sie spotkać na dwa auta
To mów kiedy i ja jestem

AnanasQ i Senior pewnie też, więc będzie nas 4 fury, a może ktoś się dołączy jeszcze
Ja każdego dnia po 17-tej jestem gotów na małego spota.
Cholera – mam mały problem, jutro między 17-tą a 18-tą mam montera w domu, nie wiem ile mu robota zejdzię, więc ja mogę być ewentualnie koło 19-tej. Sorry ale awaria prądu w domu – siła wyższa<płacze>
Ale z tego co widzę to oprócz nas zero chętnych, więc możemy się Iktorn telefonicznie zgadać (numer do Ciebie mam), a ja z Seniorem przyjadę i chociaż w trzech pobajerujemy chwilę.
Ale z tego co widzę to oprócz nas zero chętnych, więc możemy się Iktorn telefonicznie zgadać (numer do Ciebie mam), a ja z Seniorem przyjadę i chociaż w trzech pobajerujemy chwilę.
To w takim razie zróbmy tak, ze zadzwonisz do mnie jak skonczysz u siebie w domu tam akcje z prądem i się mam nadzieję jakoś dogadamy! 
Fotografia Ślubna www.igordyjach.com
- Od: 25 gru 2007, 17:05
- Auto: 626 GW RF2A 99'
M6 GG RF7J 07'
M2 DE 1,5 MZR 10'
M3 BL 2.0 Disi 12'
Do mnie tez zadzwon ;D
Jutro niby jade do zgorzelca tylko nie wiem jeszcze o ktorej godzinie... Chyba jakos w nocy/wieczorem... A moze sobota lub niedziela wieczor? (w sobote mam turniej caly dzien w sumie ale na wieczor sie wyrobie, w niedziele mecz kolo 12...)
Jeśli ktoś reflektuje to 27 na lotnisku w Krzywej (k. Bolesławca) jest dość duży zlot organizowany przez Jeleniogórski Street-Roulette... Bedzie dosc liczna ekipa... Ja m.in jestem organizatorem konkursu CA etc
Grill, troche upalania, KJS, 1/4, CA...
Jutro niby jade do zgorzelca tylko nie wiem jeszcze o ktorej godzinie... Chyba jakos w nocy/wieczorem... A moze sobota lub niedziela wieczor? (w sobote mam turniej caly dzien w sumie ale na wieczor sie wyrobie, w niedziele mecz kolo 12...)
Jeśli ktoś reflektuje to 27 na lotnisku w Krzywej (k. Bolesławca) jest dość duży zlot organizowany przez Jeleniogórski Street-Roulette... Bedzie dosc liczna ekipa... Ja m.in jestem organizatorem konkursu CA etc
Grill, troche upalania, KJS, 1/4, CA...
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96