ZIEMIA SIERADZKA – spotkania regionalne
Dopiero tu zajżałem.Od jakiegos czasu mieszkam w Wieluniu.Czasem bywam w sieradzu.Ale zeby spotkac sie na jakims malym zlocie musze jeszcze sporo popracowac nad samochodem...Ma sporo poprawek lakierniczych i pare innch drobiazgow.pozdrawiam
-
michter
michter napisał(a):Dopiero tu zajżałem.Od jakiegos czasu mieszkam w Wieluniu.Czasem bywam w sieradzu.Ale zeby spotkac sie na jakims malym zlocie musze jeszcze sporo popracowac nad samochodem...Ma sporo poprawek lakierniczych i pare innch drobiazgow.pozdrawiam
spoko dasz rade
ja nad swoją już prawie trzy tygodnie siedzę

- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Domyślam się, że na umówionym spotkaniu nikt się nie pokazał (ja również, przepraszam, lecz musiałem powędrować do pracy ;/).
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam o godz. 16.00 na Plac Wojewódzki (przy PKO) w niedziele.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych
Jeśli wszystko pójdzie gładko, następnym razem całym składem wybierzemy się na spot do Łodzi, poznać reszte klubowiczów
Pozdrawiam, s0peL
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam o godz. 16.00 na Plac Wojewódzki (przy PKO) w niedziele.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych
Jeśli wszystko pójdzie gładko, następnym razem całym składem wybierzemy się na spot do Łodzi, poznać reszte klubowiczów
Pozdrawiam, s0peL
- Od: 4 sty 2011, 21:09
- Auto: M6 '04 2.0 CiTD
ja wyrażałem swoją chęc, jak najbardziej nadal jestem za! 
@edit
ewentualnie, tak jak pisałem wcześniej, możemy wybrać się na spot do Łodzi, ale to najwcześniej po 2 kwietnia, wcześniej niestety niedziele mam zajęte, nie mówię już o wtorku ;|
akurat w te dni organizują spotkania ;/
@edit
ewentualnie, tak jak pisałem wcześniej, możemy wybrać się na spot do Łodzi, ale to najwcześniej po 2 kwietnia, wcześniej niestety niedziele mam zajęte, nie mówię już o wtorku ;|
akurat w te dni organizują spotkania ;/
- Od: 4 sty 2011, 21:09
- Auto: M6 '04 2.0 CiTD
Słuchajcie ja generalnie za wszystkich z Łodzi wypowiadać się nie mogę bo sam na spoty od jakichś 2 miesięcy uczęszczam dopiero, ale zgrajcie sie kiedyś w paru i wpadnijcie do Łodzi a kto wie może którymś razem zrobiło by się wspólnego spota gdzieś po trasie? Np w Łasku? Poza rym podobno w sezonie ekipa Łódź często grilluje więc zapraszamy na Grilla
Skrajnie Uprzedzony Kolega
Witam Wszystkich,
mam prośbę czy jest tutaj ktoś, kto mieszka w Zduńskiej Woli, najlepiej w centrum, lub okolice ulicy szkolnej ?
potrzebuję małej pomocy odnośnie mazdy 323 f ba.
mam prośbę czy jest tutaj ktoś, kto mieszka w Zduńskiej Woli, najlepiej w centrum, lub okolice ulicy szkolnej ?
potrzebuję małej pomocy odnośnie mazdy 323 f ba.