Ja się piszę Jak będę miał zmiane to coś się wymyśli. Robota nie zając Trzeba się ruszyć wreszcie Godzina...jakaś popołudniowa może? Tylko żeby za Ciemno nie było No chyba że jakieś wieczorne spotkanie A jeśli mógłbym coś od siebie Myśleliście może nad jakimś spotem pod hasłem "ZABAWY NA ŚNIEGU" ? Kontrolowane poślizgi i coś takiego. Jest dobra zabawa a co ważniejsze można opanować pare rzeczy które mogą pomóc w różnych sytuacjach na drodze (oby nigdy się nie przytrafiały).
hehe, i mamy już okazję na "zabawy na śniegu" Odważnych nie szukaj, wystarczy jeden nie do końca poczytalny A tak na poważnie to Grześ wymiatał, i to bez śniegu. Skontaktuje się z nim na tygodniu, może by nas odwiedził jak będzie miał chwilkę.
I ja się piszę na niedzielę. Niestety nie pobawię się na śniegu bo mój ręczny łapie na przedostatnim ząbku i to tak ino ino (tyle, że samochód się nie stoczy)
Witam serdecznie, uprzejmie proszę o zaglądnięcie pod ten link i dołączenia się do akcji viewtopic.php?f=93&t=109465
Pozdrawiam Krakusik
F1 SOUND –> Najszybszy MX w Krakowie i okolicach :P http://pl.youtube.com/watch?v=n1PLEc8YL-g http://www.youtube.com/watch?v=GUIRYkfGs54 (mx3-wyrazów) Reklama w MPK Kraków – pełne info u mnie :)
Ja niestety pracuje Mój zmiennik złamał rękę i praktycznie zostałem sam w robocie Szkoda właśnie że tak mało osób zagląda w ten dział Mam nadzieję że to się zmieni.
Oby wiosna przyniosła nam nowych, i pełnych wigoru zapaleńców marki. W tak małej grupie jak nasza zawsze jest problem z czasem. A to praca, a to wyjazd / szkoła /a to znowu zwykle lenistwo Zobaczcie np. na Hondy czy BMW w naszym mieście, oni potrafią coś zrobić. A My co robimy? NIC !
Sam widzisz Michale ile czasu już tyramy żeby zorganizować cokolwiek. Ale nie martwcie się w Radomiu organizacja chyba jest jeszcze "lepsza". A abstrachując od tematu, polecam Wam myjnię bezdotykową na ul. Sandomierskiej (przed Limbą, zaraz za blachrką Fiata). Jedna złotówka to jedna minuta albo i nieco dłużej, mocna chemia – brud b.szybko zostaje posłany do kratki ściekowej, pięć programów mycia.
A teraz zadam to nudne pytanie (KIEDY ROBIMY SPOTA )