ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
małe info od mojej osoby w związku że jutro mamy to spotkanie przełożyłem wyjazd na Śląsk z dzisiejszego dnia na jutrzejszy gdzie prosto z trasy przejazdem wpadnę do Sosnowca
co by się dzisiaj na spokojnie spakować i jutro z Żor specialnie nie jechać do sosnowca ... GPS-a mam to może trafię pod sam dom młodego
więc zobaczymy się na miejscu
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Już wiem będę na 100%
a ja chyba sobie przymierze jeszcze garniaka xDD mnie idzie poznać tylko po pękniętym zderzaku z tyłu albo z przodu tabliczce Damian xD bo niestety madzia była zaniedbana przez poprzedniego właściciela ale to się na wiosne zmieni 
- Od: 2 wrz 2010, 23:21
Ja to dostałem na 18 dlatego jest w aucie
tak więc ta tabliczka to taka pamiątka z imprezy i dlatego tam leży a raczej jest przyczepiona
mam nadzieje że nie bd miał problemu z dojazdem na aks niestety pożyczam nawigacje więc zostaje bez
ale chyba dam rade
a zaraz musze jechać madzią na mycie bo nie fajnie po deszczach wygląda 
Ostatnio edytowano 19 wrz 2010, 22:43 przez Raczek_92, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 2 wrz 2010, 23:21
No chopy i kobity...pełen podziw i szacunek za organizację 
Jestem prze-szczęśliwy że pojadę do ślubu w obstawie Mazd zarówno z MazdaSpeed jaki i 323-Klubu.
Dziękuje również za złożone życzenia
jutro wyślijcie do mnie do domku delegację 2 facetów którzy wystrzelą mi w powietrze konfetti jak będziemy wychodzić z kościoła.Co do ułatwienia sprawy organizacyjnej, to po pojechaniu po pannę młodą polecam Mazdowiczom ustawienie się na parkingu za Biedronką...a po przejechaniu pod kościół polecam wjechać na parking CH Real (po prawej stronie) bo przed nami jest ślub na 130 osób i raczej nie będzie gdzie zaparkować.
jak coś to dzwonić 606347682
do zobaczenia jutro

Jestem prze-szczęśliwy że pojadę do ślubu w obstawie Mazd zarówno z MazdaSpeed jaki i 323-Klubu.
Dziękuje również za złożone życzenia
jutro wyślijcie do mnie do domku delegację 2 facetów którzy wystrzelą mi w powietrze konfetti jak będziemy wychodzić z kościoła.Co do ułatwienia sprawy organizacyjnej, to po pojechaniu po pannę młodą polecam Mazdowiczom ustawienie się na parkingu za Biedronką...a po przejechaniu pod kościół polecam wjechać na parking CH Real (po prawej stronie) bo przed nami jest ślub na 130 osób i raczej nie będzie gdzie zaparkować.
jak coś to dzwonić 606347682
do zobaczenia jutro
- Od: 9 cze 2007, 21:51
- Auto: była Mazda 323F 1,5....
...teraz Francuz 3,0 V6
ja nie wiem czy będę
jadę na Zabrze i jak się wyrobie to postaram się podjechać choć na chwile ale bede ubrany normalnie bo nie mam czasu się w ancug przebrać 

"Taka akcja w miejscu tym panuje jazda Zostawia ślady jak na asfalcie Mazda
Odciska piętno na ludziach już od dawna Każdy to zna bo to jest polska prawda"
- Od: 7 mar 2009, 14:25
- Auto: byla Mazda 323F obecnie Vectra C kombi po Lifcie