ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Majki88 » 19 sie 2010, 19:55

weź sprostuj
wyścig był, kto ostatni ten stawia browara
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Cierpliwy
Klubowicz

Od: 25 kwi 2008, 18:29
Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'

Postprzez Ania_TM » 19 sie 2010, 19:59

parę osób w ogóle nie odjechało spod hali, :D ciekawe czemu :P

wyścig był na niby, bo w korkach stali po drodze :P i zakład też na niby, raczej dla śmiechu ;)
browar zmotywował wszystkich hahaha

a swoją drogą, skoro spot trwa zwykle 2 godziny , to każdy może dołączyć w trakcie :)
akurat Młodemu się nie udało :P
już tak kiedyś było,że towarzystwo rozjechało się i ktoś przyjechał ;)
Ania_TM

Postprzez Majki88 » 19 sie 2010, 20:26

zostały 2 auta :P raptem wszyscy polecieli na widzew
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Cierpliwy
Klubowicz

Od: 25 kwi 2008, 18:29
Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'

Postprzez Azaroth » 20 sie 2010, 01:26

Jedno jest pewne, ze wyscig po miescie był calkiem udany o czym moze swiadczyc wskazowka paliwa spadajaca z polowy baku na 1/4 :P Widok przestraszonych min innych kierowcow na Piłsudskiego mijanych przez klubowe Mazdy – bezcenne ;) <serduszka> Otrzezwiałka i noga z gazu jak zobaczylem d pupę e cetki Bartka, slizgajaca sie na prawym pasie po koleinach ... A tak poza tym to jestesmy <glupek2> <lol> A swoja droga kolejnosc o ile sie nie myle przynajmniej pierwszej trojki była: 1, Hanson, 2 Mua, 3. Bartek <diabełek> A co do nastepnego spocika, wydaje mi sie ze Czarnocin to niegłupia sprawa o ile pogoda dopisze w co szczerze wierze :)
Carpe Diem ....
Forumowicz

Od: 8 kwi 2009, 20:13
Auto: Honda Civic VII 1,4 05'

Postprzez Mazda323fMlOdY » 20 sie 2010, 09:39

Widzewianka_TM napisał(a):parę osób w ogóle nie odjechało spod hali, :D ciekawe czemu :P

wyścig był na niby, bo w korkach stali po drodze :P i zakład też na niby, raczej dla śmiechu ;)
browar zmotywował wszystkich hahaha

a swoją drogą, skoro spot trwa zwykle 2 godziny , to każdy może dołączyć w trakcie :)
akurat Młodemu się nie udało :P
już tak kiedyś było,że towarzystwo rozjechało się i ktoś przyjechał ;)

Bo Mlody to ma zawsze pecha hehe ale teraz juz tak latwo sie nie dam bede pierwszy na spocie hehe xD:) chyba ze cos mnie po dordze zatrzyma
Mazda Bogiem, Predkosc nałogiem, Drift Podstawa, Wyscig Zabawa:) Pozdro
Początkujący

Od: 9 sie 2010, 18:02
Auto: Mazda 323f BG 1989r 1.6 8v SOHC 90KM

Postprzez Bartg » 23 sie 2010, 13:56

Na niedzielę raczej na wypad poza miasto za dużo chętnych nie będzie ;) To co robimy grilla czy podhalowe lansowanie się ? :D
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

Od: 23 sty 2008, 22:25
Auto: Volvo V50 2.4 '04
EX Premacy FS Sportive '02
EX 323 CBA Z5 '98

Postprzez gajos » 23 sie 2010, 14:13

Młynek w niedziele pod hala lipa
Forumowicz

Od: 6 gru 2008, 18:07

Postprzez szigi digi » 23 sie 2010, 15:58

Siemanko wszystkim :D

Moim zdaniem powinno się korzystać z pogody póki jest i organizować takie wypady które nie polegają na staniu pod halą godzinkę, półtorej tylko umawiać się gdzieś np: nad wodą zarezerwować pół dnia w spokoju porozmawiać, pośmiać się,wyluzować ja osobiście uważam że to byłoby lepsze rozwiązanie.Mnie osobiście znudziły się spoty gdzie stoimy pod halą i nic nie robimy uważam że moglibyśmy spotykać się rzadziej ale robić coś bardziej konkretnego co mogłoby zachęcić innych do wstąpienia w nasze szeregi.

To tylko moje zdanie pozdrawiam :) mam nadzieje ze nie bedzie miał nikt pretensji
Forumowicz

Od: 24 lut 2009, 22:32
Auto: Mazda323F BJ 1,6 01'

Postprzez Bartg » 23 sie 2010, 16:04

Akurat pod halą jest zawsze najwięcej aut i nowi chętniej przyjeżdzają pod halę, także wtorkowe hale czy potem SS-2 ( jak zbuduje sobie rampe do wjeżdżania ) zostaną ;)
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

EX 323 CBA Z5 '98

Postprzez Lukazie » 23 sie 2010, 16:21

Bartg napisał(a):Moim zdaniem powinno się korzystać z pogody póki jest i organizować takie wypady które nie polegają na staniu pod halą godzinkę, półtorej tylko umawiać się gdzieś np: nad wodą zarezerwować pół dnia w spokoju porozmawiać, pośmiać się,wyluzować ja osobiście uważam że to byłoby lepsze rozwiązanie.Mnie osobiście znudziły się spoty gdzie stoimy pod halą i nic nie robimy uważam że moglibyśmy spotykać się rzadziej ale robić coś bardziej konkretnego co mogłoby zachęcić innych do wstąpienia w nasze szeregi.

Dokładnie , jestem tego samego zdania ! :)
Gdzieś jechac w konkretne miejsce , gdzie można miło spędzić czas.
Np. można pojechać (m.in.) z "Mazdowiczami" na zdjęcia w konkretnie miejsca i popstrykać ciekawe fotki :)
Forumowicz

Od: 3 maja 2010, 14:01
Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM

Postprzez Ania_TM » 23 sie 2010, 16:33

Ja się nie zgodzę do końca z Szigi-Digi, tylko częściowo :P

Kwestia pierwsza- fajnie, jest korzystać z dobrej pogody, jak mamy wakacje i spędzać czas na Młynku itp. Nie każdy jednak czasem w niedzielę dysponuje i niektórzy wpadają na spoty tylko na chwile. Poświęcenie połowy dnia, jak ma się rodzinę i pracę i różne obowiązki , nie zawsze się udaję.

Stanie pod halą, ewentualnie SS – 2 ma swoje plusy. Osoby nowe chętniej przyjadą pod halę, gdzie zwykle jest więcej aut i można pogadać. Często jest tak,że po spocie, gdzie można obejrzeć auta / zrobić fotki/pogadać / wymienić poglądy mechaniczne – jedzie się do Maca dla chętnych, albo gdzieś indziej.
Kwestia czasu i ..pieniędzy, oczywiście. Wyjazd nad wodę, to już smiechy-hihi itd w raczej obeznanym gronie.
Będąc nowym forumowiczem chętniej przyjechałabym pod halę na neutralnym gruncie ;)

Konkretne zajęcia to znaczy co Ewelina :P -basen, grill, wyjazd nad wodę?, kręgle itp :P
to wymaga dwóch rzeczy – czasu i pieniędzy :P

Poza spotami odbywają się przecież różne spotkania, mniej lub bardziej na spontanie, typu- piwo na mieście czy w lasku, wyjścia do kina, na imprezy, wyjazdy itp :) zawsze część naszej grupy w tym uczestniczy. A oprócz tego, raz na jakiś czas jest spot tematyczny- kręgle były, bilard był ( propozycje Gryzzlego), poza tym – Andree quady proponował, był też w planach paintball. Na pewno ludzie się widzą poza spotami, kontaktują, robią wspólnie różne akcje ;)

Można dużo robić mając tak szeroką grupę osób :) Nie brakuje u nas osób i chęci :)
no,ale się rozpisałam, zaraz padnę z głodu :P
Ania_TM

Postprzez Mazda323fMlOdY » 23 sie 2010, 16:42

To w niedziele na mlynku sie spotykamy I to jest ostateczne miejsce ??? Jak tak to pasuje nie bede musial przez cale miasto jechac hehe :)
Początkujący

Postprzez szigi digi » 23 sie 2010, 17:19

Ja tylko powiedziałam swoje zdanie Aniu, ok może masz trochę racji jeśli chodzi o kasę a przecież nie każdy musi jechać na basen czy tym podobne ale uważam że raz w miesiącu powinno takie wyjście być planowane, basen to kwestia 10zł, może i mniej jeśli szli byśmy grupowo podobnie kino, mnie nie opłaca się jechać tyle kilometrów pod halę czy na młynek tylko po to aby postać czy zjeść kiełbaskę bo dla mnie to też wydatek na pewno większy niż twój, osobiście wolałabym przyjeżdżać kiedy mielibyśmy iść na basen, wtedy gdy coś by się działo i myślę że osoby które przyjeżdżają spoza Łodzi są podobnego zdania.Poza tym spoty zawsze są robione w centrum bądź na Widzewie,raz tylko był w Cud Miód.

Miałam już dawno poruszyć ten temat ale jakoś nie mogłam się zabrać. :D
Forumowicz

Od: 24 lut 2009, 22:32
Auto: Mazda323F BJ 1,6 01'

Postprzez Ania_TM » 23 sie 2010, 17:26

ja też pisze swoją opinie, ale jestem zdania,że najlepiej na żywo to obgadać :D

spoty pod halą są od dawien dawna :P

ale odnośnie wyjścia raz na miesiąc w gronie MazdaSpeed – jestem za :)

tylko nie każdy lubi basen czy kręgle, ewentualnie może preferować takie wyjścia w gronie rodziny/znajomych itp. Każdy też ma inne zainteresowania.
My często chodzimy na basen czy do kina, także chętnie to połączymy z zabawą z Mazdaspeed ;)

dobrze poczekać na opinie innych <faja>
Ania_TM

Postprzez Bartg » 23 sie 2010, 17:27

Przecież żaden problem napisać swoje sugestię dotyczące spota, najczęsciej nie ma żadnych, więc robimy w miejscach standardowych.
Moderator
CUP 2011 miejsce 3

EX 323 CBA Z5 '98

Postprzez benny88 » 23 sie 2010, 17:31

Powiem tak obie macie racje a rzeczywiście można by zrobić jakigos spota takigo zrobić miło by było, aczkolwiek nie wszystkich może być stać. No ale to tylko niedziele bo wtorki to zawsze hala mój pierwszy spot tez tam był:–)
Forumowicz

Od: 17 lut 2010, 00:19

Postprzez Ania_TM » 23 sie 2010, 17:33

Bartek dobrze prawi, każdy może zaproponować miejsce spota :)
basen jak dla mnie dobry pomysł – na pewno byłoby śmiesznie :D

rok temu byłam z Ki-Niunią kilka razy, ale chętnych na wyjście brakowało :P

Ja bym została za standardem we wtorki, czyli halą.
A raz na miesiąc jakieś wyjście- z wcześniejszymi szczegółami :)

Od września mi raczej zostają niedzielę, bo w tygodniu praca :P

wszystko jest do dogadania <piwo>
Ania_TM

Postprzez benny88 » 23 sie 2010, 17:46

No może być problem z takimi wyjsciami by dogodzic wszystkim.
Forumowicz

Od: 17 lut 2010, 00:19

Postprzez Ania_TM » 23 sie 2010, 17:50

benny88 napisał(a):No może być problem z takimi wyjsciami by dogodzic wszystkim.

z tym się również zgodzę.
" jeszcze się taki nie narodził, co by każdemu dogodził" :P

można zrobić też ankietę na temat wyjść i tematyki-sportowo, kinowo, itp ;) a potem pomyśleć nad organizacją :)

poczekamy na opinię reszty grupy ;P
Ania_TM

Postprzez Mazda323fMlOdY » 23 sie 2010, 18:34

basen dobry pomysl czemu nie tylko czy kazdy by mial kase i chec zeby isc to juz jest problem. Zreszta to lepiej pogadac jak sie spotka w niedziele a nie takie pisanie na forum jak i tak nie wszyscy odp :)
Początkujący