ZIEMIA PIOTRKOWSKA – spotkania regionalne
Koledzy a moze dzis jakies spotkanko zrobimy??
Mazda Bogiem, Predkosc nałogiem, Drift Podstawa, Wyscig Zabawa:) Pozdro
- Od: 9 sie 2010, 18:02
- Auto: Mazda 323f BG 1989r 1.6 8v SOHC 90KM
Dzisiaj raczej nie ma mowy 
Patrz pogoda , a z resztą żeby takie coś zorganizować to trzeba z tydzień wczesniej ustalić , kiedy , co , o której itp. Żeby wtedy akurat każdemu pasowało...
Patrz pogoda , a z resztą żeby takie coś zorganizować to trzeba z tydzień wczesniej ustalić , kiedy , co , o której itp. Żeby wtedy akurat każdemu pasowało...
Mój Exclusive: viewtopic.php?f=314&t=121653&start=0
- Od: 3 maja 2010, 14:01
- Auto: Mazda 626GF '00 1.8 16V 101KM
no spoko spoko
to we wtorek sie spotka 
koledzy jak tam jest dzis spotkanko pod hala
????
Ja niestety , nie mogłem przyjechać – Dopiero wróciłem z Tomaszowa Maz. , a szkoda...
Tak już Trwa o 18:00 była zbiórka
Tak już Trwa o 18:00 była zbiórka
a gdzie tez zbiórki macie?? w poiotrkoqiw nowy jestem nie bylem n azadnym spotakaniu wiec niewiem..
- Od: 25 lut 2010, 15:44
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6!
Ja również jestem z Piotrkowa Tryb, wiec jak bedzie nastepny zlot w Łodzi , to pojedziemy razem 
ok to mi piszczie... ja jestem w sumie prawie z łodzi mam 15 minut ale mam rejestecje jescze EPI;)
- Od: 25 lut 2010, 15:44
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6!
Ok to w razie czego kolego , bedziemy informować na bieżaco 
dcc69 napisał;
l3mur91 napisał(a):Właśnie kiedyś była mowa o jakimś zlocie na terenie lotniska w Piotrkowie... Dzieje się coś w tym kierunku ?
Centrum Polski więc każdy ma mniej więcej taką samą odległość... poza tym, nowy prezes lotniska cały czas mówi, że jest otwarty na wszelkie propozycje, więc może warto by spróbować ?![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pamiętam jeszcze czasy Tuningomanii na lotnisku, jako szczyl patrzyłem na ospojlerowany maluchy, kadetty i inne wynalazki. Aczkolwiek już wtedy pojawiały się takie autka, za którymi oglądam się dopiero dzisiaj.
To były czasy... 
Tak jest otwarty i nie raz już rozmawialiśmy o współpracy.
Nic nie zrobi się bez pieniędzy.
Pan Jarek chce rozruszać to miejsce i potrzebuje pieniędzy.
Zlot i dzienne oddanie lotniska to koszt 3000zł
Zlot Mazdy Speed miał być 2 lata temu w Piotrkowie i była grupa szybkiego reagowania z MS ds Zlotów i podobało się ale usłyszeli wtedy ze lotnisko około 10000 zł.
Pojechała wtedy impreza chyba do Konina.
Można zacząć dreptać w tej sprawie może coś uda się Nam zdziałać.
Miejsce do noclegu najbardziej odwiedzane przez grupy zlotowiczów różnych marek to Dresso pod Sulejowem.
Ośrodek w lesie i każdy zawsze wraca zadowolony.
Z tutejszym Automobilklubem możemy zorganizować legalne sprawnościówki.
Zostawiam temat pod dyskusję.
Pozdrawiam.
Darek.
No i co Darek, dowiadywałeś się coś kolwiek w sprawie
, Klub niestety nie robi już nic w tym roku (myśle o zlocie)
, więc może u nas udało by się coś zorganizować, myślę że dużo ludzi by było chętnych i nie tylko od nas, z dalszych województw pewnie też by "ekipy" przyjechały
, ludzie do pomocy przy organizacji na pewno by się tez znaleźli, tylko najpierw Ty musisz sprawę ruszyć 
l3mur91 napisał(a):Właśnie kiedyś była mowa o jakimś zlocie na terenie lotniska w Piotrkowie... Dzieje się coś w tym kierunku ?

Centrum Polski więc każdy ma mniej więcej taką samą odległość... poza tym, nowy prezes lotniska cały czas mówi, że jest otwarty na wszelkie propozycje, więc może warto by spróbować ?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pamiętam jeszcze czasy Tuningomanii na lotnisku, jako szczyl patrzyłem na ospojlerowany maluchy, kadetty i inne wynalazki. Aczkolwiek już wtedy pojawiały się takie autka, za którymi oglądam się dopiero dzisiaj.

Tak jest otwarty i nie raz już rozmawialiśmy o współpracy.
Nic nie zrobi się bez pieniędzy.
Pan Jarek chce rozruszać to miejsce i potrzebuje pieniędzy.
Zlot i dzienne oddanie lotniska to koszt 3000zł
Zlot Mazdy Speed miał być 2 lata temu w Piotrkowie i była grupa szybkiego reagowania z MS ds Zlotów i podobało się ale usłyszeli wtedy ze lotnisko około 10000 zł.
Pojechała wtedy impreza chyba do Konina.
Można zacząć dreptać w tej sprawie może coś uda się Nam zdziałać.
Miejsce do noclegu najbardziej odwiedzane przez grupy zlotowiczów różnych marek to Dresso pod Sulejowem.
Ośrodek w lesie i każdy zawsze wraca zadowolony.
Z tutejszym Automobilklubem możemy zorganizować legalne sprawnościówki.
Zostawiam temat pod dyskusję.
Pozdrawiam.
Darek.
No i co Darek, dowiadywałeś się coś kolwiek w sprawie
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
My mamy kolegę Antka on kebabami handluje w weekendy do już jakiś katering by był , załatwić nocleg w ośrodku dresso w Sulejowie tez tam bywałem da się wyspać tylko nie w domkach bo szpary w deskach a murowane obskurne trzeba by załatwić w budynku pokoje , stołówkę na miejscu maja jedzenie tez do przeżycia.
Na pewno zajdzie się parę osób z łodzi do pomocy przy organizacji wszystkiego
Na pewno zajdzie się parę osób z łodzi do pomocy przy organizacji wszystkiego
Ok , czekamy z niecierpliwością ! 
Już odpowiedź poszła do kolegi Ravo który poprosił mnie o zorientowanie się co i jak z lotniskiem i co za tym idzie do władz Mazda Speed.
W każdym razie, zgoda lotniska jest.
Droga dojazdowa do pasa startowego może być za free, to samo obszar trawiasty wzdłuż drogi dojazdowej.
Za pas startowy trzeba zapłacić, ale po znajomości Prezes Aeroklubu Piotrkowskiego pozwolił na targowanie się władz Mazda Speed.
Tak więc może, może
W każdym razie, zgoda lotniska jest.
Droga dojazdowa do pasa startowego może być za free, to samo obszar trawiasty wzdłuż drogi dojazdowej.
Za pas startowy trzeba zapłacić, ale po znajomości Prezes Aeroklubu Piotrkowskiego pozwolił na targowanie się władz Mazda Speed.
Tak więc może, może
DC CARS
No to super !
To kiedy w takim razie organizujemy spotkanko ?

To kiedy w takim razie organizujemy spotkanko ?
może się uda 
czekamy na informacje.
w razie czego osoby do pomocy się znajdą
super
można też kwestię noclegową sprawdzić i kateringową
czekamy na informacje.
w razie czego osoby do pomocy się znajdą
super

można też kwestię noclegową sprawdzić i kateringową

-
Ania_TM
l3mur91 napisał(a):Lukazie napisał(a):To kiedy w takim razie organizujemy spotkanko ?
Spokojnie, organizacja takiego "spotkania" to nie wypad po bułki...
organizacja to pewnie częściowo kwestia zarządu, Darka z Piotrkowa, i pomoc naszej grupy
dowiemy się wszystkiego niebawem.
gdyby się udało.. trzeba się sprężyć i pokazać

-
Ania_TM
Jeśli ktoś z koleżanek i kolegów chce wziąć udział w Dniu otwartym WORD w Piotrkowie Trybunalskim to serdecznie zapraszam.
Będzie tam wystawiało się oprócz Automobilklubu Piotrkowskiego, Grupa Motocyklowa Quo Vadis, Grupa Db-Max Car Audio, Grupa Drift Piotrków.
Mam propozycję luźnego spotkania Grupy i sympatyków Mazda Speed Ziemi Piotrkowskiej.
Oprócz spędzonych kilku godzin bo od 10.30 – 14.00 i zakończeniu przy kiełbasce z grilla to możemy się spotkać jako pasjonaci Mazdy i po zakończeniu imprezy WORD porozmawiać o przyszłości czyli min o Zlocie i spotkaniach Naszej Grupy.
Ja osobiście jako współorganizator tej imprezy pojawię się tam po godzinie 12.00 ale po drodze do WORD zapraszam do sklepu
Teraz pracuję na swoim mam teoretycznie więcej czasu ale nie muszę się tłumaczyć gdzie chcę wyjść.
Dlatego mogę załatwiać np sprawy związane ze Zlotem.
A Was zapraszam raz jeszcze 11 września na Dni otwarte WORD a następna impreza organizowana przeze mnie to 18.09.2010 II Edycja Mini OeS-Obwodnica 2010.
Zapraszam.
Będzie tam wystawiało się oprócz Automobilklubu Piotrkowskiego, Grupa Motocyklowa Quo Vadis, Grupa Db-Max Car Audio, Grupa Drift Piotrków.
Mam propozycję luźnego spotkania Grupy i sympatyków Mazda Speed Ziemi Piotrkowskiej.
Oprócz spędzonych kilku godzin bo od 10.30 – 14.00 i zakończeniu przy kiełbasce z grilla to możemy się spotkać jako pasjonaci Mazdy i po zakończeniu imprezy WORD porozmawiać o przyszłości czyli min o Zlocie i spotkaniach Naszej Grupy.
Ja osobiście jako współorganizator tej imprezy pojawię się tam po godzinie 12.00 ale po drodze do WORD zapraszam do sklepu
Teraz pracuję na swoim mam teoretycznie więcej czasu ale nie muszę się tłumaczyć gdzie chcę wyjść.
Dlatego mogę załatwiać np sprawy związane ze Zlotem.
A Was zapraszam raz jeszcze 11 września na Dni otwarte WORD a następna impreza organizowana przeze mnie to 18.09.2010 II Edycja Mini OeS-Obwodnica 2010.
Zapraszam.
DC CARS