ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
ma być zastępca , regulamin nie precyzuje jakiego koloru 
(jeżeli dobrze pamiętam
)
(jeżeli dobrze pamiętam
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

jak nie, jak tak
, sezon grillowy w pełni, więc można pogrillować
, tym bardziej że jednego grilla odwołaliśmy, tylko jak by miało grzać, to nie tak zaraz po południu 

Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.

my jedziemy na weekend na wesele, ale wyrobimy się pewnie na 17-18 do Łodzi.
jak siły pozwolą to spotkamy się na spocie
jak siły pozwolą to spotkamy się na spocie
-
Ania_TM
Witam,
nie miałam jeszcze okazji być na żadnym spotkaniu regionalnym bo dopiero od niedawna jeżdżę mazdą, natomiast 8.08 znów nie mogę się stawić. Dlatego mam pytanie, czy jest tu jakiś posiadacz mazdy 3 lub 6 z Łodzi lub okolic? Bardzo chciałbym nawiązać kontakt, to dosyć pilna sprawa. Mam mały problem z "trójką" (swieci się kontrolka check engine, błąd p0610), a już w dwóch polecanych na forum warsztatach ( na Przestrzennej i na Smutnej), powiedzieli mi, że nie mają programu do mazdy 3 i odsyłają mnie na Szparagową.
pozdrawiam
nie miałam jeszcze okazji być na żadnym spotkaniu regionalnym bo dopiero od niedawna jeżdżę mazdą, natomiast 8.08 znów nie mogę się stawić. Dlatego mam pytanie, czy jest tu jakiś posiadacz mazdy 3 lub 6 z Łodzi lub okolic? Bardzo chciałbym nawiązać kontakt, to dosyć pilna sprawa. Mam mały problem z "trójką" (swieci się kontrolka check engine, błąd p0610), a już w dwóch polecanych na forum warsztatach ( na Przestrzennej i na Smutnej), powiedzieli mi, że nie mają programu do mazdy 3 i odsyłają mnie na Szparagową.
pozdrawiam
- Od: 7 lip 2010, 00:52
- Auto: mazda 3 hatchback, 1.6 benzyna, rok produkcji 2004
Jak to wygląda ? Sympatycznie ;]
Jak chcesz przybyć na spota cofnij sie na 1 strone w tym watku... dla ulatwienia masz tu linka
viewtopic.php?f=70&t=79610
i jak byk napisane zaraz na poczatku kiedy jest spotkanie. Jakies 2 dni przed spotem na tej samej stronie dodawana jest godzina i miejsce zdarzenia ( jesli nie ukazalo sie predzej) . Mam nadzieje ze pomoglem
Pozdrawiam
Jak chcesz przybyć na spota cofnij sie na 1 strone w tym watku... dla ulatwienia masz tu linka
i jak byk napisane zaraz na poczatku kiedy jest spotkanie. Jakies 2 dni przed spotem na tej samej stronie dodawana jest godzina i miejsce zdarzenia ( jesli nie ukazalo sie predzej) . Mam nadzieje ze pomoglem
Pozdrawiam
- Od: 26 paź 2008, 17:55
- Auto: Mazda MX-3 V6 (K8)
Zapraszamy serdecznie na najbliższego spota w niedzielż na grill na młynku, godzina jeszcze do ustalenia, ale myślę, że będzie to 17-18. Nigdzie nie trzeba się zgląszać, po prostu przyjeżdżasz i już, mam nadzieję, że będzie sympatycznie jak zawsze 
familiada nam sie powieksza
super
witajcie!!
witajcie!!
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
witamy nowe osoby w rodzinie mazda speed 
nas nie będzie raczej, bo po powrocie z wesela, możemy być zmęczeni
ale może prosto z trasy na chwilę się wpadnie
nas nie będzie raczej, bo po powrocie z wesela, możemy być zmęczeni
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ale może prosto z trasy na chwilę się wpadnie
-
Ania_TM
H4n50n napisał(a):Nooo, Witojcie nowi:D
Może nam się uda wpaść na grilla, a mnie to raczej wypaść z auta w grilla.
Potem pewnie jakiś lasek będzie uskuteczniany:)
eeej, miałeś prowadzić

-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):H4n50n napisał(a):Nooo, Witojcie nowi:D
Może nam się uda wpaść na grilla, a mnie to raczej wypaść z auta w grilla.
Potem pewnie jakiś lasek będzie uskuteczniany:)
eeej, miałeś prowadzić![]()
Chyba siebie, a i z tym może być problem

u mnie też spot stoi pod znakiem zapytania..
, będę chciał na chwilę wpaśc.., może autobusem 
jak dla mnie to trochę ten spot za wcześnie

jak dla mnie to trochę ten spot za wcześnie
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.

Pozdrawiam.