ADHD napisał(a):Ja biorę kolor na swoją głowę.
jaki kolor?
www.mazdaspeed.pl
ADHD napisał(a):Ja biorę kolor na swoją głowę.
Pit napisał(a):A nie wpadł jaśnieGrudziądz na pomysł, że może nikt nie przyjechał, bo... nikt Was nie zna?
Pit napisał(a):Co Wy chcecie tworzyć, będąc obok nas?
Pit napisał(a):Stwierdziliśmy swego czasu, że w naszym regionie pomysł czaterii jest chybiony.
break3r napisał(a):...niepojawianiu się na spotach płynące akurat z Twoich ust to delikatnie mówiąc obłuda
break3r napisał(a):Proszę więc nie dziw się, że odechciewa się Grudziądzowi czegokolwiek skoro jest takie, a nie inne traktowanie
Pit napisał(a):Mrk dziękujemy za uwagę. Jeden dzień bez forum klubu na ochłonięcie.
break3r napisał(a):Pit napisał(a):Mrk dziękujemy za uwagę. Jeden dzień bez forum klubu na ochłonięcie.
![]()
![]()
no ładnie się "członek" zachował
huher napisał(a):...dlatego też zostałem zaproszony do klubu. Z zaproszenie oczywicie nie skorzystam
huher napisał(a):...nie mam zamiaru płacić i być zlewanym.
huher napisał(a):Z forum już podziękuje, jeżeli chcecie możecie usunąć moje konto...
huher napisał(a):...żółta tabliczka w Twoich rekach, przyczynia się tylko do zniechęcania
huher napisał(a):Dziękuje, że mogłem za darmo kożystać z wiedzy zawartej na forum.
Pozdrawiem huher
Pit napisał(a):Z Grudziądza, poza Bartoszem, który był w Koninie, raczej nikt się nie pokwapił o den drobny szczegół.
sq2jul napisał(a):Pit napisał(a):Z Grudziądza, poza Bartoszem, który był w Koninie, raczej nikt się nie pokwapił o den drobny szczegół.
Bartek byl rowniez w Sochaczewie.
btw. kiedy robimy spot?
ADHD napisał(a):Pamiętacie jak razem potrafiliśmy się złączyć, żeby wyprostować trola NOKIkara (czy jakoś tak)
on się wogóle nie trzymał zasad i wtedy nie było fajnie (proszę tylko abyście nie myśleli, że Was do niego porównuję).
Trolował w Waszym temacie dość długo.
Tylko nikt tak naprawdę poza "żółtymi" nie mógł z nim nic zrobić, aby był taki spokój jak teraz.
ADHD napisał(a):Zazwyczaj pilnujący porządku mają usrane bo muszą trzymać się zasad, które komuś nie leżą.
ADHD napisał(a):Nie chcę nikogo pouczać, bo nie jestem od tego.
Jednak wydaje mi się, że powinienem napisać to co właśnie przeczytaliście.
Wakacje, wakacje, wakacje...
MAZDALUZZZ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd