TARNÓW – spotkania regionalne
Proponuje spotkać się o 14.30 pod Roczniakiem (co Wy na tą godzinę??), ja niestety nie wiem gdzie dalej to dobrze że Kojak poprowadzisz Nas dalej do Zaczka
.

Profesjonalne lakierowanie
- Od: 23 sty 2010, 20:13
- Auto: GC , była BA-GT jest Mondeo 2.5 V6
Luzik. To ja bede pod roczniakiem o 14.30 
No i powodzonka zaczek
Mi wlasnie w ten weekend mija miesiąc
Nie pomyślałem bo tez mogłem cos takiego zorganizowac......ehh
No i powodzonka zaczek
Nie pomyślałem bo tez mogłem cos takiego zorganizowac......ehh
Czesc. Wystawiam go w tym dziale bo moze ktos z okolic chce taka.
Sprzedaje moja M ponieważ kupiłem inny pojazd.
Zdjęcia dokładne moge przesłać na maila
Usterki:
– Lekkie wgniecenie na masce
– Falujące obroty
– Prawy tylny amortyzator do wymiany
Rozrząd wymieniany w tamtym roku 1200zl (same części) komplet razem z pompą i napinaczem hydraulicznym.Dodatkowe felgi z oponami zimowymi. 195tys przejechane. Spalanie realne (przy normalnej jezdzie :Miasto 10,5 do 11L/100km Trasa 8L/100km
Wyposażenie
Klima (chodzi, nabita)
radio cd,mp3 usb
2 air bag
4x el szyby
wspomaganie itd..
Niewiem czy są zdjecie pod linkiem "opis i kilka zdjęć mojej mazdy" ponieważ nie mam uprawnien do ogladania.
Sprzedaje moja M ponieważ kupiłem inny pojazd.
Zdjęcia dokładne moge przesłać na maila
Usterki:
– Lekkie wgniecenie na masce
– Falujące obroty
– Prawy tylny amortyzator do wymiany
Rozrząd wymieniany w tamtym roku 1200zl (same części) komplet razem z pompą i napinaczem hydraulicznym.Dodatkowe felgi z oponami zimowymi. 195tys przejechane. Spalanie realne (przy normalnej jezdzie :Miasto 10,5 do 11L/100km Trasa 8L/100km
Wyposażenie
Klima (chodzi, nabita)
radio cd,mp3 usb
2 air bag
4x el szyby
wspomaganie itd..
Niewiem czy są zdjecie pod linkiem "opis i kilka zdjęć mojej mazdy" ponieważ nie mam uprawnien do ogladania.
- Od: 23 sty 2009, 18:45
- Auto: 323F 2.0 V6 97r.
a jaka cena? (taka dla forumowicza, ostateczna, nie do negocjacji)
Będę
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Reed, wole 10 tys do negocjacji:)
- Od: 23 sty 2009, 18:45
- Auto: 323F 2.0 V6 97r.
no to kolumna nam się udała
i wyszedł z tego bardzo fajny spot
jeszcze raz szczęścia młodej parze życzę!
mam nadzieję, że teraz ruszymy z koksem i spoty będą odbywać się systematycznie, co miesiąc to dobra sprawa, plus ulotki
ja zaczynam werbować mx-5'tki które coraz częściej w Tarnowie widuję 
mam nadzieję, że teraz ruszymy z koksem i spoty będą odbywać się systematycznie, co miesiąc to dobra sprawa, plus ulotki
- Od: 3 gru 2008, 22:16
- Auto: MX-5 NA 1.8 '94
whiteman napisał(a):ja zaczynam werbować mx-5'tki które coraz częściej w Tarnowie widuję
w Tarnowie widziałem już dwie NB
- Od: 18 gru 2008, 00:24
WitaMY serdecznie wszystkich
Nie wiem od czego zacząć
bo dopiero dochodzimy do siebie pomału
Chcieli byśmy serdecznie wszystkim podziękować za wspaniałą "eskorte". Ciężko to słowami ująć (po kilku dniach "czystej") ale jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni jak to wszystko zorganizowaliście. Przejazd, blokowanie skrzyżowań, palenie gumy i gazowanie na "odcinke" po prostu super. Goście weselni byli pod dużym wrażeniem (szczególnie Cioteczki) jak kilka MAZD może zrobić tak dużo zamieszania i fajny przejazd
Więc jeszcze raz bardzo DZIĘKUJEMY
Obiecujemy,że jeśli tylko nadarzy się okazja odwdzięczymy się tym samym.
Co do spotu-wiem ze sam zaproponowałem żeby sie spotykać raz w miesiącu, ale w tym miesiącu Ja opuszczę bo wyjeżdzamy odpoczać jednak w tzw podróż poślubna na kilka dni chociaż -po przyjezdzie Żonka usprawiedliwi moją nieobecność
PS. Kojak- wesele udane jak dla Nas tzn Pary Młodej, goście też zadowoleni z tego co mówili na poprawinach. Zresztą sam zobaczysz za kilka latek
A co do pierwszego dnia to spoko-3 godziny snu i znowu imprezka w domu
PS:: Jak któryś szuka Kobiety, to mam kilka Ciotek fajnych(niekoniecznie młodych) które by sie przejechały mazdą na takim weselu
Pozdrowienia dla Was wszystkich od Męża i Żony

Chcieli byśmy serdecznie wszystkim podziękować za wspaniałą "eskorte". Ciężko to słowami ująć (po kilku dniach "czystej") ale jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni jak to wszystko zorganizowaliście. Przejazd, blokowanie skrzyżowań, palenie gumy i gazowanie na "odcinke" po prostu super. Goście weselni byli pod dużym wrażeniem (szczególnie Cioteczki) jak kilka MAZD może zrobić tak dużo zamieszania i fajny przejazd

Obiecujemy,że jeśli tylko nadarzy się okazja odwdzięczymy się tym samym.
Co do spotu-wiem ze sam zaproponowałem żeby sie spotykać raz w miesiącu, ale w tym miesiącu Ja opuszczę bo wyjeżdzamy odpoczać jednak w tzw podróż poślubna na kilka dni chociaż -po przyjezdzie Żonka usprawiedliwi moją nieobecność

PS. Kojak- wesele udane jak dla Nas tzn Pary Młodej, goście też zadowoleni z tego co mówili na poprawinach. Zresztą sam zobaczysz za kilka latek
PS:: Jak któryś szuka Kobiety, to mam kilka Ciotek fajnych(niekoniecznie młodych) które by sie przejechały mazdą na takim weselu

Pozdrowienia dla Was wszystkich od Męża i Żony
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
zaczek111 jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia 
Panowie sprzedaję moją 323F (BA) z silnikiem 1.8 (Full opcja).
http://allegro.pl/show_item.php?item=1153197945
Moje gg to: 5272552
Powiem tyle, że auto dofinansowane (moje oczko w głowie) ...
Pozdrawiam...
Panowie sprzedaję moją 323F (BA) z silnikiem 1.8 (Full opcja).

Moje gg to: 5272552
Powiem tyle, że auto dofinansowane (moje oczko w głowie) ...
Pozdrawiam...
Śmierć jeździ szybko ... Bądź szybszy xD
- Od: 4 paź 2008, 11:51
- Auto: 323F (BA) 2.5 V6 KL-ZE
Takie pytanko – kto ostatnio dostał naklejki klubowe i miał dla mnie trzymać kmplt. czarnych ? 
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
OOjjaaaa no to jak to tak
?