GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
no pogratulować a swoją drogą Bartek to teraz w outfit inwestujesz??
acha i spojlera nie sprzedamy bo będzie nam potrzebny więc się nie nakręcaj 
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
od początku była mowa o 3cim lipca
dasz radę
w sumie możliwe ,że w piątek też będę w Grudziądzu
ale zapijać sie nie będę ,bo trzeba jakoś do domu wrócić
chociaż nie wiem czy wytrzymam, bo jeśli będę w Waszym mieście, to u Grześka grzebiąc przy mojej, więc ciężko będzie nic nie wypić...
może jednak się opanuję
również gratuluję pracy
ja może stracę ,bo sie dziś pożarłem z team leaderem, ale w kasze nie można pozwolić sobie pluć, tym bardziej od jakiegoś ciapaka. się zobaczy..
również gratuluję pracy
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Ta tylko o ile wiem to 2-go będą (może będziemy) nieco działać w garażu 
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
no i skończymy pewnie w nocy...chciałem w sobote z rana do TOrunia jechać w dwóch sprawach, a teraz sam nei wiem...miałem wskoczyć do pewnego zakładu z autkiem i przy okazji ,a raczej głównie swoją nową "koleżankę" zabrać. tylko że właśnie przed chwilą hmm raczej podziękowałem jej za współpracę, wiec i wizytę w zakładzie mógłbym sobie darować. chociaż pisałem dziś do nich z prośbą o umówienie się na ten dzień...troche byłoby głupio teraz odkręcać, ale jeszcze nie dali znać czy w ogóle będą mieli wolny termin. także może i sie za kare zachleje za tydzień, a w sobote będę sam, więc sikor jesteś mój...
ps. dowiedziałęś sie czegoś w Rudniku?
ps. dowiedziałęś sie czegoś w Rudniku?
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Hehehe sikor już zaciera ręcę
a u Grześka w garażu jest wazelina także nie będziecie mieli problemu 
Szkoda Marku że wszystko się skończyło zanim się jeszcze zaczęło
A my z Grzesiem twardo kontynuujemy tydzień techniczny
wczoraj połączyliśmy go z małym grillem. Nie obyło się też bez pewnych problemów które rozwiązaliśmy za pomocą druta z siatki 
Szkoda Marku że wszystko się skończyło zanim się jeszcze zaczęło
A my z Grzesiem twardo kontynuujemy tydzień techniczny
no ale go nie będzie w piątek, bo robi ognisko
ale w sobote go wymęcze
cóż, taki los...krótka piłka z mojej strony i po zawodach, ale wole nie rozwijać tematu na forum
Polak Potrafi

cóż, taki los...krótka piłka z mojej strony i po zawodach, ale wole nie rozwijać tematu na forum
Polak Potrafi
jednak sam nie będę, także sikor Twoje piórka zostaną na swoim miejscu
napiszcie wieczorem już full skład na ten wypad, bo jutro huher ponoć w końcu pojedzie zaklepać chatke i dobrze by było wiedzieć ile osób będzie. w razie czego namiot sie postawi przy domku i też będzie gitara. no i jakaś godzina do ustalenia? i gdzie sie spotykamy pierw? Mazdonald? czy może Real? poza tym – zapraszamy osoby spoza Grudziądza czy nie?
napiszcie wieczorem już full skład na ten wypad, bo jutro huher ponoć w końcu pojedzie zaklepać chatke i dobrze by było wiedzieć ile osób będzie. w razie czego namiot sie postawi przy domku i też będzie gitara. no i jakaś godzina do ustalenia? i gdzie sie spotykamy pierw? Mazdonald? czy może Real? poza tym – zapraszamy osoby spoza Grudziądza czy nie?
Dzięki za dzisiejszy całkiem obfity spocik 
No i dziękujemy za przybycie nowemu koledze z Wąbrzeźna, ale niestety nie wyłapałem jaki ma nick (szybkie przeszukanie forum i mam: godzuki)
Nie mniej zapraszamy ponownie. A w tym tygodniu jak dobrze pójdzie to może ja do Wąbrzeźna wskoczę na kontrolę gazu
No i dziękujemy za przybycie nowemu koledze z Wąbrzeźna, ale niestety nie wyłapałem jaki ma nick (szybkie przeszukanie forum i mam: godzuki)
Nie mniej zapraszamy ponownie. A w tym tygodniu jak dobrze pójdzie to może ja do Wąbrzeźna wskoczę na kontrolę gazu
Dzięki za przywitanko – aczkolwiek mało was trochę, co też powoduje, że nawet za bardzo spotów uatrakcyjnić nie ma jak.
Chociaż naprawa spryskiwacza i ukręcenie śruby w pokrywie, żeby olej nie leciał to też zawsze jakieś nowe doświadczenia
pozdro dla przybyłych.
Chociaż naprawa spryskiwacza i ukręcenie śruby w pokrywie, żeby olej nie leciał to też zawsze jakieś nowe doświadczenia
pozdro dla przybyłych.
- Od: 22 cze 2010, 10:22
- Auto: 626 DITD
Idzie uatrakcyjnić uwierz mi że wychodzą bardzo fajne grille i ogniska, ale musisz być czasem przygotowany na ciężkie poczucie humoru i ostre wrażenia 
Czasami mamy inne pomysły jak np. wylot do osia albo przejazd w celu sprawdzenia przygotowań przeciwpowodziowych.
No i może kiedyś zbierzemy się na karty
No i jesteśmy otwarci na inne ciekawe propozycje, ja na przykład chłopaków już nakręciłem na wyjazd na jakiś rajd
Czasami mamy inne pomysły jak np. wylot do osia albo przejazd w celu sprawdzenia przygotowań przeciwpowodziowych.
No i może kiedyś zbierzemy się na karty
No i jesteśmy otwarci na inne ciekawe propozycje, ja na przykład chłopaków już nakręciłem na wyjazd na jakiś rajd
godzuki napisał(a):Chociaż naprawa spryskiwacza i ukręcenie śruby w pokrywie, żeby olej nie leciał to też zawsze jakieś nowe doświadczenia
oj tam się czepiasz. Śrubki załatwiają się więc nie będę zawracał Ci głowy odnośnie dorobienia.
Uatrakcyjnić da się spoty. Patrz post iceman'a. Zapraszamy jak najbardziej na spoty , a przy okazji jakiś człowiek od takiej GF jak Twoja wziął w niedzielę ulotkę i skoro sam się pojawił to chyba zainteresowany jest więc powoli się rozszerza grono
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
ja teraz jak będę to mógłbym po Chełmnie sie przejść i powrzucać, tylko byś mi musiał podesłać na maila wzór lub w piątek przekazać kilka sztuk jak masz jakiś zapas
bo ja niestety mam laserową niekolorową drukarkę
jedynie że sami w cz-b drukujecie?
huher lub sikor – załatwiliście coś w Rudniku?
huher lub sikor – załatwiliście coś w Rudniku?