ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
Witam wszystkich!
Jako że jestem nowym użytkownikiem Mazdy chciałbym poznać społeczność tego klubu a w szczególności oddziału lubuskiego. W takim razie mam pytanko... Kiedy jakiś spocik ? :–)
Jako że jestem nowym użytkownikiem Mazdy chciałbym poznać społeczność tego klubu a w szczególności oddziału lubuskiego. W takim razie mam pytanko... Kiedy jakiś spocik ? :–)
-
sokoli_majster
no to moze sobota lub niedziele , godz jaka komu odpowiada , i cos sie wymysli
mi bez roznicy bo w sobote nie pracuje w niedziele tym bardziej
mi bez roznicy bo w sobote nie pracuje w niedziele tym bardziej
-
Pyton162
piekna pogoda jest to moze cos dzisiaj o 18 na makro czy juz lubuskie padlo zupelnie bo chyba na to sie zanosi
-
Pyton162
pozdrawiam z Żagania :–) może kiedyś w Żaganiu lub w Żarach będzie jakiś Spot Mazda (grupa Lubuskie) co Wy na to?

- Od: 9 kwi 2005, 21:00
- Auto: Mazda 3 BL 1.6 2013; Mazda 3 BL 2.0 Disi 2012;
była;Mazda3 1.6 Active 2006 & Mazda3 2.0 Sport 2009
323F BJ 2.0 FS Sportive '01
Trzeba by było zrobić spot na otwarcie sezonu, może połączony z grillem. Ostatnio wszystko ucichło, nasi wojskowi Jacek i Anakin obecnie na misji, więc skład spotkań się zmniejszył, ale sezon się rozpoczął, nowi ludzie pojawiają się na forum co mnie bardzo cieszy, a że chcą przyjechać z Żagania na spotkanie to trzeba się zorganizować. Pytanie do was mam takie: Czy jesteście chętni na grilla (możliwe, że połączonego z wypadem na Marko, dawno nas tam nie było)? Miejscem spotkania byłaby moja działka niedaleko Świdnicy, dosyć duża, gdzie można spokojnie zostawić auta i nawet zamiast grilla zrobić spore ognisko
Jeśli znajdą się chętni, to na najbliższy weekend powinienem być w domu i jeśli będę wiedział na 100% to dam znać w czwartek i w niedzielę można się zebrać 
- Od: 4 sty 2007, 17:31
ja mam następne 3 tyg w wekendy juz poplanowane , trollu ten region padl i nic z tym chyba nie zrobimy , na spoty zawsze przyjeżdżało malo luda a teraz to juz nawet nikt sie nie odezwie jak jest jakas propozycja, ja osobisice jak mam czas to jeżdżę na spotkanie klubu zielonogórskiego zrzeszającego rożne marki ale przynajmniej jest wiecej luda na spotkaniach .
Mozna by polatac na kartach na torze kartingowym w kisielinie , w niedziele jest taka opcja ze 6 luda placi kazdy po 30zl za 10 minut jazdy
Mozna by polatac na kartach na torze kartingowym w kisielinie , w niedziele jest taka opcja ze 6 luda placi kazdy po 30zl za 10 minut jazdy
-
Pyton162
to mam info , w sobote na torze w kisielinie jest organizowane szkolenie na torze , jazda w poslizgu na matach itd , szkolenie jest za darmo od 10 rano
29 Maja na torze w Starym Kisielinie odbędzie się Szkoła Bezpiecznej Jazdy Wallrav Drive Day.
W czasie imprezy zobaczysz m.in.:
-sprawdzanie punktów karnych przez funkcjonariuszy zielonogórskiej policji;
– autogogle – symulacja stanu nietrzeźwości;
– jazda samochodem na trolleyach – symulacja poślizgu;
– kolizja kontrolowana- kolizja samochodów przy prędkości ok 70km/h ukazująca skutki nieuwagi na drodze.;
– wyścig laureatów konkursów, zdjęcie pamiątkowe z fotoradaru;
– runda honorowa komendanta policji i prezydenta Zielonej Góry;
– na miejscu zaplecze gastronomiczne dostępne dla każdego
WSTĘP WOLNY
Startujemy o godzinie 10:00
Zapraszamy wszystkich!
29 Maja na torze w Starym Kisielinie odbędzie się Szkoła Bezpiecznej Jazdy Wallrav Drive Day.
W czasie imprezy zobaczysz m.in.:
-sprawdzanie punktów karnych przez funkcjonariuszy zielonogórskiej policji;
– autogogle – symulacja stanu nietrzeźwości;
– jazda samochodem na trolleyach – symulacja poślizgu;
– kolizja kontrolowana- kolizja samochodów przy prędkości ok 70km/h ukazująca skutki nieuwagi na drodze.;
– wyścig laureatów konkursów, zdjęcie pamiątkowe z fotoradaru;
– runda honorowa komendanta policji i prezydenta Zielonej Góry;
– na miejscu zaplecze gastronomiczne dostępne dla każdego
WSTĘP WOLNY
Startujemy o godzinie 10:00
Zapraszamy wszystkich!
-
Pyton162
Witam Zielono-Górzan.
Czy ktoś z forumowiczów nie mieszka albo nie przejeżdża przypadkiem blisko ul. Dąbrówki 5
(Caerefour?) aby zerknąć na stan tych felg (ew. zrobić fotki uszkodzeń)?
http://allegro.pl/item1064203398_nowa_m ... _cali.html
Edit, dzięki Pyton162 za zerknięcie na felgi.
Czy ktoś z forumowiczów nie mieszka albo nie przejeżdża przypadkiem blisko ul. Dąbrówki 5
(Caerefour?) aby zerknąć na stan tych felg (ew. zrobić fotki uszkodzeń)?

Edit, dzięki Pyton162 za zerknięcie na felgi.
Pozdor Myjk
Witam kolegów klubowiczów z Zielonej Góry
Mam takie madziane pytanie do was. Gdzie w miare tanio i dobrze wymienią mi rozrząd w mazdzie 323f 2.0 diesel ? Może ktoś z was wymieniał rozrząd w takim silniku w Zielonej Górze ?
Mam takie madziane pytanie do was. Gdzie w miare tanio i dobrze wymienią mi rozrząd w mazdzie 323f 2.0 diesel ? Może ktoś z was wymieniał rozrząd w takim silniku w Zielonej Górze ?
- Od: 16 paź 2008, 00:03
- Auto: Mazda 323F 2000r. TD 101km
warsztaty jakie ci moge polecic to abc na miodowej niedaleko wiezienia i Czejura na dabrowskiego
-
Pyton162
w niedziele godz 19 na makro jest spot klubu hondy , i ztk , ostatnio bylo z 15 autek wiec jak chcecie to wpadajcie
-
Pyton162
Witam.
Wiem że to nie miejsce ale może ktoś będzie potrzebował.
Mam do sprzedania niedrogo
4 stalowe felgi 15" wiadomo 5x114,3.
Zostały mi po wypadku mojej Mazdeczki
Wiem że to nie miejsce ale może ktoś będzie potrzebował.
Mam do sprzedania niedrogo
Zostały mi po wypadku mojej Mazdeczki
HISTORIA:
VW Golf II od 1995 do 2006, VW Golf III od 2005 do 2008, Opel Corsa od 2007 do 2010
Śp. Mazda 626 2.0 od 2008 do 2010
Nissan Primera 2.0 od 2010 do 2011
Mazda 323F 1.4 od 2010 i nadal –>
Mazda MPV 2.0 od 2011 i nadal –>
VW Golf II od 1995 do 2006, VW Golf III od 2005 do 2008, Opel Corsa od 2007 do 2010
Śp. Mazda 626 2.0 od 2008 do 2010
Nissan Primera 2.0 od 2010 do 2011
Mazda 323F 1.4 od 2010 i nadal –>
Mazda MPV 2.0 od 2011 i nadal –>
- Od: 27 sty 2008, 03:13
- Auto: 323F,MPV
no i spot byl gruby, 2 hondy crx ponad 300km , sierra ponad 300km , i pare innych japoncow bylo godnie , w ta niedziele najprawdopodobniej powtórka
-
Pyton162
Zapraszamy wszystkich na Jesienny MegaZlot do Piotrkowa Trybunalskiego
16-17 października 2010r
Więcej info tutaj:
viewforum.php?f=324
pozdrawiam,
Dawid
16-17 października 2010r
Więcej info tutaj:
viewforum.php?f=324
pozdrawiam,