ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
ja nie jade nigdzie indziej bo na dany moment mnie nie stac a tam sie zrzuca powiedzmy po 17,50 zl i maja obie osoby po 50 cm pizzy . tyle ode mnie . A plac sie powinien znalezc albo pod dworcem albo na placu Andrzeja . Zreszta zrobiceie jak uważacie...
- Od: 7 sty 2010, 22:44
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
Akar.Zaephyr napisał(a):brii – wpadniesz w odwiedziny?
Dozoba w piątek!
Będę
Dozoba
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Jakby to jeszcze kogoś ciekawiło to z miejscem nie będzie problemu, parkingowy biega do 17:00 a po 17:00 z biur już praktycznie wszyscy wyjeżdżają, poza tym w okolicy placu Wolności też można spokojnie znaleźć miejsce do zostawienia auta.
A do której mniej więcej planujecie być w Sosnowcu? Bo nie wiem jeszcze czy się wyrobię pod Real czy potem gdzieś jakoś dolecieć.
A do której mniej więcej planujecie być w Sosnowcu? Bo nie wiem jeszcze czy się wyrobię pod Real czy potem gdzieś jakoś dolecieć.
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
Ja Cię mogę znów zabrac bo pod real podjade a co dalej to wyjdzie w praniu:P
Dzięki, ale na razie nie proszę, bo nawet nie wiem gdzie dotrę i o której, też wyjdzie w praniu. Chyba pod realem mnie na chwilę obecną nie będzie, a jakby padło na Dąbrowę – to w sumie wcale jak nie dotrę do Sosnowca
i w ogóle dla mnie osobiście lipa, że padło na piątek 
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
- Od: 4 maja 2010, 00:41
- Auto: MAZDA 323BA 2.0 V6 1997r.
Ślicznie dziękuje i w takim razie potwierdzam moja obecność .... Bedzie to moje 1 spotkanie .... z wami
wiec pewnie będę cichutko i się wstydził:P
- Od: 4 maja 2010, 00:41
- Auto: MAZDA 323BA 2.0 V6 1997r.
to jak chcesz to możemy się ugadać na lukoilu kolo wesołego miasteczka na chorzowskiej bo i tak sie tam pewnie będę umawiała z Wybielaczem 
PaQ jak będziesz to wez mi proszę tą wizytówkę z ta naklejeczką:) będę wdzięczna
PaQ jak będziesz to wez mi proszę tą wizytówkę z ta naklejeczką:) będę wdzięczna
Witam
od niepamiętnych czasów zamierzam wpaść na spota w czwartki miałem pracę do 22 więc nie byłem w stanie nigdy podjechać teraz mam szansę bo jestem przed 20 wolny
do której tak będziecie na Realu stać czy zbieracie się i gdzieś jedziecie ?
od niepamiętnych czasów zamierzam wpaść na spota w czwartki miałem pracę do 22 więc nie byłem w stanie nigdy podjechać teraz mam szansę bo jestem przed 20 wolny
[url=http://www.motostat.pl/statystyki-pojazdu/289][img]http://www.motostat.pl/user_images/289/icon1.png[/img][/url]
- Od: 31 gru 2008, 18:44
- Auto: 323f ba 1.5 se