GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
chopy, ktore wybiaraja sie do Inowroclawia – proponuje spotkanie w Bydgoszczy pod Luczniczka (wylot o 11:30 takze fajnie by bylo byc kilka minut wczesniej).
sikor jak masz uszczelkę to da się poskładać i pokrywę przy okazji
huher czyli co tak koło 10:00 się wybierzemy w niedzielę?
huher czyli co tak koło 10:00 się wybierzemy w niedzielę?
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
no lepiej dać nową uszczelkę i to oryginalną. Bo inaczej twój trud może szybko spełznąć na niczym zalany potokami oleju spod pokrywy.
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
już nie przesadzaj przecież damy radę bo huher tak jak my ma autko z podtlenkiem LPG 
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
- Od: 14 cze 2005, 13:22
To chłopaki może się umówimy na obejżenie tego autka dla kolegi jakoś w przyszłym tygodniu?
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
no spoko jestem za
proponujcie jakiś termin byle po 16
proponujcie jakiś termin byle po 16
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
a ja mysle ze to jest troche glupi pomysl kupienie go z komisu najlepiej byloby znalezc osobe ktora go oddala do komisu bo tak komis pewnie z tysiaka bierze dla siebie
Ja kupiłem mazde z komisu tez wygladalo wszystko ok ale oni maja taki bajer ze nawet najwieksze gowno Ci przedstawia z dobrej strony, aktualnie jestem zdania zeby nie kupowac z komisu samochodu no ale moge sie mylic. Tez moge zajechac na sprawdzenie samochodu chociaz bylem juz w tamtym komisie ogladac mazde 323f bg jak kupowalem swoja i na zdjeciach wygladala super a jak przyjechalem to byla masakra (samochod caly malowany, wszystkie plastiki odlazily, pociete siedzenia i chcial 4200zl za nia xD)

- Od: 7 cze 2009, 16:12
- Auto: Mazda MX-5 ND, 2016 6M
Mazda CX-5 KF, 2017 6AT
do mnie też możesz podjechać
świetna pogoda na dniach tu
ludzie na krótkich chodzą (i koszulkach i spodenkach). naprawdę gorąco 
ps. sikor, ja swoją Ukochaną zakupiłem właśnie w grudziądzkim KOMISIE i mimo wielu przeciwności (1 rejestracja w kraju, 0 ubezp., urząd celny, NAPRAWA SKASOWANEGO TYŁU, poniszczone elementy wnętrza) okazała się Najwdzięczniejszym obiektem mojego pożądania. sam fakt ,że 3ma parametry fabryczne po tylu latach...Takze to już chyba kwestia tego jak sie trafi.. i ile się miłości włoży w autko
wtedy się uczucie odwzajemnia
prawda huher?
Ty który chciałeś się swojej pozbyć

ps. sikor, ja swoją Ukochaną zakupiłem właśnie w grudziądzkim KOMISIE i mimo wielu przeciwności (1 rejestracja w kraju, 0 ubezp., urząd celny, NAPRAWA SKASOWANEGO TYŁU, poniszczone elementy wnętrza) okazała się Najwdzięczniejszym obiektem mojego pożądania. sam fakt ,że 3ma parametry fabryczne po tylu latach...Takze to już chyba kwestia tego jak sie trafi.. i ile się miłości włoży w autko
prawda huher?
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442