Uwielbiam góry i mogę tylko żałować, że moja siksa się odtuningowuje
OPOLE – spotkania regionalne
Kapitalne miejsce spotkania
założę się, że bezy wymyślił, żeby mógł pieszo na spota przyjść 
hehe 
-
umbesiegt
Didusiek a może i my mikro kolumnę zrobimy?? W końcu jadę przez Głogówek z Fumfel_323 (o ile pojedzie
)
Talib nie zapomnij materiałów wziąć na Kopę
Talib nie zapomnij materiałów wziąć na Kopę
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
No pewnie ze jade... shadoow a o ktorej startujesz??
WRC Wyrcy Rycy Cescy

- Od: 5 lut 2010, 10:57
- Auto: jest 323BG 1.6 16v będzie 323f bj
ja dalej nie mam wypłaty
w dodatku na 1k km wylało sie i zżarło 1,3L oleju :/ i to przez simering który mi robili (FUUUUUUUUUUUUCK....)
tak więc nie nie będzie
jak ktoś może się spotkać w sobote w opolu ze mną to dam diode dla Bigoneo
chyba że podjade w niedziele gdzies przywitać sie
PS. duuuupa :/ właśnie ojciec mi powiedział że w niedziele 9-14 potrzebuje mnie w robocie ....
w dodatku na 1k km wylało sie i zżarło 1,3L oleju :/ i to przez simering który mi robili (FUUUUUUUUUUUUCK....)
tak więc nie nie będzie
PS. duuuupa :/ właśnie ojciec mi powiedział że w niedziele 9-14 potrzebuje mnie w robocie ....
=x

SponeR napisał(a):ja dalej nie mam wypłaty
tak więc nie nie będziejak ktoś może się spotkać w sobote w opolu ze mną to dam diode dla Bigoneo
Ja też czekam na kase
Szkoda,że cię nie będzie, będziemy musieli się zgadać na PW odnośnie kamienia, trzeba zacząć coś działać

1/4 Konin`10-16,41,Kamień Śląski `10 -16,35,Piotrków`10-16,21
Konin`11-16,00
- Od: 1 paź 2008, 19:41
- Auto: 323f BA V6 `98
6 GH 2.0 140km `08
Didusiek napisz mi o której będziesz tam czekał, żebym wiedział o której z Kęcia ruszyć, i na którą się z Fumflem ustawić
Dojechałem
No i to koniec dobrych wiadomości
Nie pamiętam jak wyszedłem z samochodu i jak doczołgałem się do kompa żeby to napisać.
Dziękuję wszystkim za udany wypad, za wspaniałą atmosferę. Następną górę jaką zdobędę to na pewno będzie taka, gdzie mnie madzia dowiezie na szczyt
Jutro biorę urlop na żądanie.
No i to koniec dobrych wiadomości

Dziękuję wszystkim za udany wypad, za wspaniałą atmosferę. Następną górę jaką zdobędę to na pewno będzie taka, gdzie mnie madzia dowiezie na szczyt

Jutro biorę urlop na żądanie.
Didusiek szacun i tak dawałeś czadu. My też już dojechaliśmy, ale moje prawe kolano ledwie doszło na 3 piętro. Jutro może będzie lepiej.
Zaraz dorzucę zdjęcia jak coś zjem bo umieram z głodu.
Również dziękuję za super spocik i wspólne wędrówki. Oby więcej takich wypadów niekoniecznie na takie duże górki.
Zaraz dorzucę zdjęcia jak coś zjem bo umieram z głodu.
Również dziękuję za super spocik i wspólne wędrówki. Oby więcej takich wypadów niekoniecznie na takie duże górki.
No i ja w końcu się doturlałem do domciu. dzięki za bardzo miłe spotkanie. Wielki szacun dla żony Czupana, która po mimo kłopotów z nogami (o ile dobrze pamiętam)walczyła z nami do samego końca
. A piwo to mi nigdy tak dobrze nie wchodziło jak teraz. Biorę się za zdjęcia i jak mi się uda to wrzucę jeszcze dziś.

dotarliśmy
takie spoty to ja rozumiem lepszy jeden taki, niż pięć parkingowców i przynajmniej wiemy dlaczego nas nogi bolą
podziękowania również od Asi i Marcina byli pozytywnie zaskoczeni za ciepłe przyjęcie
pora na przygotowania do majówki
(zdjęcia czadowe
)
życzymy wszystkim kojącej nocki
dobranoc

podziękowania również od Asi i Marcina byli pozytywnie zaskoczeni za ciepłe przyjęcie
pora na przygotowania do majówki

(zdjęcia czadowe

życzymy wszystkim kojącej nocki
dobranoc
- Od: 3 kwi 2009, 22:10
I my dziękujemy za spota
było super nogi odczujemy jutro
niektórzy już dziś
Myślę że dobrze rozpoczęliśmy sezon
w " rodzinnej " atmosferze
a oto moje fotki tylko tyle
padło zasilanie
http://picasaweb.google.pl/czup.an.nysa ... directlink

Myślę że dobrze rozpoczęliśmy sezon
a oto moje fotki tylko tyle
http://picasaweb.google.pl/czup.an.nysa ... directlink
- Od: 25 kwi 2008, 07:34
- Auto: 626 1,8i '94 DOHC + LPG
czas na fotki. Wyszło mi cosik takiego: http://picasaweb.google.pl/shadoow66/28 ... aBiskupia#
OOOO Tak
zlocik byl poprostu mega. Juz nie moge sie doczekac nastepnego. Wszystkim bardzo dziekuje za atmosfere. Goraco pozdrawiam

WRC Wyrcy Rycy Cescy

- Od: 5 lut 2010, 10:57
- Auto: jest 323BG 1.6 16v będzie 323f bj
Dopiero teraz mam okazje coś naskrobać 
Chciałbym serdecznie podziękować za spotkanie. Szkoda, że nie udało się (z wiadomych względów
) mnie uczestniczyć we wszystkich atrakcjach zlotu. Tym bardziej podziękowania dla forumowiczów shadoow, didusiek, bigoneo, aLechu, czupan, fumfel_323, mario 323f, talib323f, bart oraz wszystkim innym uczestnikom za zorganizowanie i zaangażowanie w spotkanie.
Mam nadzieję, że będzie takich więcej, fajnie jest być w takim gronie. Cieszy mnie, że poza tym, że marka mazda zrzesza pasjonatów, jak także ludzi kreatywnych i chcących z sobą spędzać czas.
Mam nadzieję, że majówkę również spędzimy razem (bez spóźnialskich
) w super atmosferze.
pozdrawiamy
bezy i nelka
Chciałbym serdecznie podziękować za spotkanie. Szkoda, że nie udało się (z wiadomych względów
Mam nadzieję, że będzie takich więcej, fajnie jest być w takim gronie. Cieszy mnie, że poza tym, że marka mazda zrzesza pasjonatów, jak także ludzi kreatywnych i chcących z sobą spędzać czas.
Mam nadzieję, że majówkę również spędzimy razem (bez spóźnialskich
pozdrawiamy
bezy i nelka

1/4 Konin`10-16,41,Kamień Śląski `10 -16,35,Piotrków`10-16,21
Konin`11-16,00
- Od: 1 paź 2008, 19:41
- Auto: 323f BA V6 `98
6 GH 2.0 140km `08
Tak myślę, że za majówką to można już powoli zacząć coś kombinować. Bo w końcu miesiąc został. Pomysł odnośnie kotliny Kłodzkiej i okolic był by całkiem niezły. Najlepiej żeby to był 2- dniowiec