TARNÓW – spotkania regionalne
pytałam znajomych, jeżeli chcecie zorganizować coś na Radłowie, na początek należy iść do Wójta gminy Radłów , on wydaje zgode na impreze, tylko informujecie że jest to impreza towarzyska i nie będziecie prowadzić tam działalności zarobkowej, takie zezwolenie kosztuje grosze /opłaty skarbowe/,jak dostajecie zgode musicie poimformować służby ratunkowe, że taka impreza będzie miała miejsce.
dzięki że pozwoliliście mi być ten ostatni raz na spocie
dzięki że pozwoliliście mi być ten ostatni raz na spocie
- Od: 27 sty 2009, 22:29
- Auto: 323f BG 1.6 16V 92r.
Kiedy organizujemy jakiegoś nastepnego spota... ?
Pasowałoby przed świętami jeszcze zrobić jakiegoś gdyż wyjeżdzam do pracy na dość długo a chcialbym się jeszcze spotkać z Mazdowiczami 
Śmierć jeździ szybko ... Bądź szybszy xD
- Od: 4 paź 2008, 11:51
- Auto: 323F (BA) 2.5 V6 KL-ZE
tak sie składa że ten del-sol jest od mojego znajomego 
The history of my cars:

- Od: 26 lut 2009, 14:30
- Auto: Mazda 626 GF 99'
Panowie będzie zmiana serducha 
Silnik już mam zaklepany... brakuje mi jeszcze 1/3 kasy ale to myślę, że do końca miesiąca uporam z tym problemem ;p
Także jak wszystko pójdzie po mojej myśli to Dziku mogę Ci to sprzęgło opchnąć co kupiłem
Ps. Reed po jutrze będę się z tym kumplem widział to popytam o te graty co chciałeś
Silnik już mam zaklepany... brakuje mi jeszcze 1/3 kasy ale to myślę, że do końca miesiąca uporam z tym problemem ;p
Także jak wszystko pójdzie po mojej myśli to Dziku mogę Ci to sprzęgło opchnąć co kupiłem
Ps. Reed po jutrze będę się z tym kumplem widział to popytam o te graty co chciałeś

Zapraszam –> Tarnów ul.Przemysłowa 4F
- Od: 6 mar 2010, 11:17
- Auto: zielony wóz drabiniasty
o jaa o jaa widziałem solniczke na grosarze wczoraj
początkowo Cię nie poznałem, wybacz Anija
piękna jest! no i czarne cabrio
yeah!
- Od: 3 gru 2008, 22:16
- Auto: MX-5 NA 1.8 '94
Whiteman, Twoja Madzia jest tak piękna że zainspirowała mnie do zamiany samochodu, niestety brakło kasy na mx5, dlatego jest del sol, troche roboty z nią będzie, ale wiem że się opłaci, jeszcze nie ściągałam dachu i już sie nie mogę doczekać, ale najpierw blacharz jak ją wyprowadzi będzie czas na zabawe 
- Od: 27 sty 2009, 22:29
- Auto: 323f BG 1.6 16V 92r.
szkoda ze tacy nie zdecydowani byliście!
bo chętnie bysmy wpadli.. niestety nikt nie napisał sms-a... choc na niego czekalismy..
No cóz moze nastepnym razem sie uda.
Co do imprezy to ja jestem za Radłowem. Jeśli tam będzie impreza na pewno zaglądniemy..
No cóz moze nastepnym razem sie uda.
Co do imprezy to ja jestem za Radłowem. Jeśli tam będzie impreza na pewno zaglądniemy..
Prostak narzeka, mądry radzi
- Od: 11 maja 2009, 04:00
- Auto: LEXUS IS250
FeniX napisał(a):szkoda ze tacy nie zdecydowani byliście!bo chętnie bysmy wpadli.. niestety nikt nie napisał sms-a... choc na niego czekalismy..
Z początku wydawało się, że będzie nas 2-3 dlatego też nie pisaliśmy bo nie było sensu wam głowy zawracać.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
dziękuję
a Ty mnie wtedy zainspirowałaś do ściągnięcia dachu 
dobrze kombinujecie z tym radłowem!
monitoruję forum cały czas choć rzadko się odzywam, ale jak będzie jakiś spot i będę w Trn to się zjawię 
dobrze kombinujecie z tym radłowem!
- Od: 3 gru 2008, 22:16
- Auto: MX-5 NA 1.8 '94
Jakim znowu Radłowem? Looknijcie lepiej w dziale "zloty", bo w Tarnowie ma być dość interesujące spotkanie 1-3 maja.