TARNÓW – spotkania regionalne
jeśli auto nie posiada filtra pyłkowego to nic nie robisz , bo chodzi o to że jeśli jest w aucie taki filtr to na nim zalęgają się grzyby bakterie itp i ciężko z niego "wytępić" więc odgrzybianie bez wymiany filtra nie ma sensu
a tak na marginesie ... jeździć jak najmniej na obiegu zamkniętym powietrza
bo przez brak świeżego powietrza szybko się układ wentylacji "zagrzybia" 
- Od: 23 mar 2009, 13:02
- Auto: Mx-3 1,6 1993r
zapraszam do nas na sobotę
hehe
- Od: 23 mar 2009, 13:02
- Auto: Mx-3 1,6 1993r
mnie w ten weekend nie ma ... zapraszam do Zakopanego i Białego Dunajca ;]
– może następny weekend ?

- Od: 18 gru 2008, 00:24
Witam
Ja w tym tygodniu niedam rady,pozbyłem się lusterka i szyby i muszę czekać na oszacowanie szkody
poszukuje tanich 16'' lub 17'' najlepiej do polakierowania.Prosze o wiadomość na Pw.
Ja w tym tygodniu niedam rady,pozbyłem się lusterka i szyby i muszę czekać na oszacowanie szkody

Profesjonalne lakierowanie
- Od: 23 sty 2010, 20:13
- Auto: GC , była BA-GT jest Mondeo 2.5 V6
Witam Wszystkich. Jestem jak by to powiedzieć..... początkującym Mazdowiczem xD
Zresztą Anija juz pisała że sprzedała swoją mazdę no i Ja jestem szczęśliwym nowym posiadaczem. Za namową Aniji postanowiłem dołączyć do klubu. Mam nadzieję że przyjmiecie jeszcze jednego "osobnika" do klubu
a tak pozatym Anija Honda śliczna... oczywiście nie zdradzę jaka... niech chłopaki strzelają..
Pozdrawiam
Zresztą Anija juz pisała że sprzedała swoją mazdę no i Ja jestem szczęśliwym nowym posiadaczem. Za namową Aniji postanowiłem dołączyć do klubu. Mam nadzieję że przyjmiecie jeszcze jednego "osobnika" do klubu
a tak pozatym Anija Honda śliczna... oczywiście nie zdradzę jaka... niech chłopaki strzelają..
Pozdrawiam
- Od: 21 mar 2010, 00:35
- Auto: Mazda 323F 1.6 16v '92
Chłopaki taka ładna niedziela
a może by tak dziś sie spocić
dziś nikt nie bedzie przy aucie dłubał
i każdy chyba ma tak troszke więcej czasu.
No i koleżanka by se Hania przyjechała pochwalić

Nas z Krakowa bylo by 2
ja i Marcin1mazda
Z racji tego iz wyjezdzamy za chwile w okolice Tarnowa i nie bedzie tam internetu prosilibysmy o wyslanie sms-a na numer 691 777 069 z lokalizacja i godzina ewentualnego spota jak powstajecie z łóżek i coś " skręcicie"
p.s wiemy jak dojechac pod carrefour
ale maedalu za to nie chcemy 
No i koleżanka by se Hania przyjechała pochwalić
Nas z Krakowa bylo by 2
Z racji tego iz wyjezdzamy za chwile w okolice Tarnowa i nie bedzie tam internetu prosilibysmy o wyslanie sms-a na numer 691 777 069 z lokalizacja i godzina ewentualnego spota jak powstajecie z łóżek i coś " skręcicie"
p.s wiemy jak dojechac pod carrefour
Prostak narzeka, mądry radzi
- Od: 11 maja 2009, 04:00
- Auto: LEXUS IS250
Jak zwykle ja mam 2 zmniane to Wy spota robicie o 14
a co do zgadywanki to ja stawiam na Civic'a 
The history of my cars:

- Od: 26 lut 2009, 14:30
- Auto: Mazda 626 GF 99'
Cholera, zdycham po wczorajszym, jak ktoś może o mnie zahaczyć i zabrać na spociwo, to będę rad
(kontakt na kom)
Anka, myślę, że zakupiłaś accorda, chociaż preludka mi chodziła chwilę po głowie
Anka, myślę, że zakupiłaś accorda, chociaż preludka mi chodziła chwilę po głowie
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
ja sie pisze jak cos tylko musicie sie okresli!! i jak cos to w miare szybko dac znac bo dojazd to jakies 40 min;/
Jaka była ostatnia rzecz jaka przeleciała księżnie Dianie przez głowę?
– ..... chłodnica
– ..... chłodnica
- Od: 6 wrz 2009, 21:02
- Auto: EC MX-3 2.5 V6 24V 95 KLZE Yaris 1.0 1SZ-FE
Alrmera N16