TARNÓW – spotkania regionalne
Witam, wprawdzie ostatnio byłam nieobecna, chroniczny brak czasu to jednak dziś musiałam się odezwać. Mam do przekazania smutną wiadomość, dziś moja Madzia zmieniła właściciela
, pociesza mnie jednak fakt, że dalej zostaje w Tarnowie i trafiła w dobre ręce. Namawiałam nowego właściciela żeby do was dołączył, myśle że będziecie mieli nowego kolegę. może pojawie się kiedyś na spocie, ale bardziej tym integracyjnym. 
- Od: 27 sty 2009, 22:29
- Auto: 323f BG 1.6 16V 92r.
Elo Adam44
Ja dotarłem bez żadnych problemów (zaraz po odjechaniu spod garażu POLICJA mnie kontrolowała
) i jeszcze zakończyłem porządnie urodziny mojej "kuzynki" hehe
Pozdro dla reszty i dziękuje za spocik 
Ostatnio edytowano 14 mar 2010, 11:56 przez TR4PSTAR, łącznie edytowano 1 raz
Śmierć jeździ szybko ... Bądź szybszy xD
- Od: 4 paź 2008, 11:51
- Auto: 323F (BA) 2.5 V6 KL-ZE
Anija napisał(a):Niestety nie stać mnie na taką Madzie jaka mi się marzy, dlatego będzie Honda, do czasu aż uda mi się skołować więcej kasy.Ale na zloty będe przyjeżdzać, jeśli pozwolicie
Ważne, że zostajesz w gronie japońskiej motoryzacji
Śmierć jeździ szybko ... Bądź szybszy xD
- Od: 4 paź 2008, 11:51
- Auto: 323F (BA) 2.5 V6 KL-ZE
zaczek111 uuuu rzeczywiście daleko do Was
a też chętnie bym powalczył 
- Od: 23 mar 2009, 13:02
- Auto: Mx-3 1,6 1993r
trochę hałasu byśmy narobili
ja jeszcze nie odpaliłem u siebie sprzętu pierw muszę się uporać z za słabym alternatorem ;(
Pytanie z innej beczki – co polecacie do odgrzybiania klimy ? Coś bezinwazyjnego do rozpylenia w kabinie, czy coś innego ?
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
w firmie zajmujemy sie międy innymi klimatyzacjami , nie preferujemy do odgrzybiania żadnej chemii ! odgrzybianie wykonujemy wyłącznie za pomocą wytwarzania ozonu za pomocą specjalnej maszyny , jest to dużo bardziej skuteczniejsza metoda niż chemia lub ultradźwięki , i pamiętaj jeśli będziesz jechał na odgrzybianie to koniecznie wymień przed odgrzybieniem filtr pyłkowy/kabinowy 
dexterjj napisał(a): i pamiętaj jeśli będziesz jechał na odgrzybianie to koniecznie wymień przed odgrzybieniem filtr pyłkowy/kabinowy
A co zrobić jeżeli ktoś nie ma takiego filtra ?
PROFESJONALNE SPAWANIE, KLEJENIE I NAPRAWA PLASTIKOWYCH CZĘŚCI SAMOCHODOWYCH,
MOTOCYKLOWYCH I PRZEMYSŁOWYCH
http://sites.google.com/site/spawanieplastikowtarnow/home
MOTOCYKLOWYCH I PRZEMYSŁOWYCH
http://sites.google.com/site/spawanieplastikowtarnow/home
- Od: 21 sty 2009, 14:40
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 1997r.