Cena z tego co kojarzę to około 50-60 pln, ale to już lepiej się jeszcze dowiedzieć
PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Siemka kubik
Jest u nas hamownia – http://company.yellowpages.pl/Polska/ma ... index.html
Cena z tego co kojarzę to około 50-60 pln, ale to już lepiej się jeszcze dowiedzieć
O to mi chodziło
dzięki <piona>
- Od: 23 maja 2009, 19:20
- Auto: było: Mazda MX-3 1.6 16v SOHC
jest: Honda Accord VII Sport
Nie ma za co, tylko najlepiej tak jak pisałem, zadzwonić i dowiedzieć się wszystkiego, czyli cenę i jak z hamowaniem, czy trzeba się umawiać czy wystarczy podjechać 
U nas cena to około 80-100zł z tym, że są co najmniej 2 pomiary, poza tym jeśli masz gaz to w cenie możesz zrobić dodatkowo na gazie i na benzynie
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
Spocik udany, sporo ludzi oby było tak zawsze
.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Niop, bardzo udany
Przez chwile był Marcin z Elą, oczywiście Krzychu, Damian no i miło było poznać Rafała, co może w końcu w tym roku pozwoli nam się bardziej rozwinąć w ilość, bo jakościowo nadal jest super
Oczywiście Rafał zapraszamy jak najczęściej 
Dzięki
w miarę możliwości postaram się wpadać jak najczęściej.
- Od: 22 cze 2009, 19:13
- Auto: Mx-3 1,6 16v SOHC
No gadałem z Michałem ostatnio i prawdopodobne w niedziele będzie spocik. Zostanie poruszony także ważna kwestia ale to już na spocie
.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Skoro mowa o spocie to oczywiście jak najbardziej za
Dobrze by było, gdybyśmy mogli się spotkać w jak najliczniejszej grupie, żeby pogadać, tak jak Maciek wspomniał
Na pewno nie będzie to nic strasznego, ale w tej sprawie wolałbym poznać Wasze zdanie w relacji bezpośrednio na żywo
(powtórek nie będzie
).

Hiob_86 napisał(a):to powiedz o co chodzi żeby się przyszykować do rozmowy
Prochów na uspokojenie brać nie musisz
Nie ma sensu teraz mówić bo się mętlik zrobi, a tak przy kawce czy czymś tam na spokojnie sobie pogadamy
Czyli ustalamy tak jak zwykle: początek parking galerii o 12:00, a później zdecydujemy gdzie się udamy ?
Ja tez, ja też 
P.S.
Jutro jadę na rozmowę odnośnie tego, o czym będziemy gadać w niedzielę
P.S.
Jutro jadę na rozmowę odnośnie tego, o czym będziemy gadać w niedzielę
kera82 napisał(a):to w Niedziele w galerii o 12:00 obecność prawie obowiązkowa prawie tak?
No można by to nazwać obowiązkową
Hiob_86 napisał(a):Nie wiem co wy za rozkmine maciejak coś to napisz na pw o co chodzi
No dobra powiem Wam.... w niedzielę o 12:00