LUBIN – spotkania regionalne
Joszi wymiane to sobie moge zrobić sam a regeneracja głowicy, tylnego mostu czy maglownicy bo o to mi najbardziej chodzi. Maglownice u Karolci trzeba by było "naprawić" nie "wymienić" bo są koszty i koszta.
Mazda 323 1.5 85' ==> Mitsubishi Lancer 1.5 88' ==> Mazda 323 F 1.6 16v 91' ==> Mazda 323 F 2.0 V6 Lantis 97'==>BMW 318i E46 02'==> bedzie mps
- Od: 28 maja 2007, 12:58
- Auto: Bayerische Motoren Werke
Mam do Was prośbę – wybieram się w sobotę 16.01 do Gorzowa i chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają u Was drogi, bo jadę przez Wrocław, Środę, Lubin, Polkowice. Dajcie znać. Z góry dziękuję.
Pozdrowienia z Opolskiego Mazdaspeed
Pozdrowienia z Opolskiego Mazdaspeed
drogi masz czarne i asfaltowe. hihiihhi
a tak na serio to ich nie zwijają na noc....hihihi
naprawdę....jest ok. są odśnieżone. mały szlam na drogach jak w większości....musisz zachować ostrożnośc. dzisiaj leciałem ok 140km/h na obwodnicy. jest ok. pozatym wystarczy ,że przyjdzie roztop i złapie w nocy przymrozek....to dzisiaejsza prognoza w moim wykonaniu.... będzie do bani
a może spadnie śnieg??
hahhahhah
konspi nie robimy takich rzeczy. przykro mi....
a tak na serio to ich nie zwijają na noc....hihihi
naprawdę....jest ok. są odśnieżone. mały szlam na drogach jak w większości....musisz zachować ostrożnośc. dzisiaj leciałem ok 140km/h na obwodnicy. jest ok. pozatym wystarczy ,że przyjdzie roztop i złapie w nocy przymrozek....to dzisiaejsza prognoza w moim wykonaniu.... będzie do bani
a może spadnie śnieg??
hahhahhah
konspi nie robimy takich rzeczy. przykro mi....
szatan nie auto
- Od: 27 maja 2009, 13:54
- Auto: MX3 2.5 V6 + turbo
Nie wiem jak teraz ale ostatnio jak jechałem obwodnicą Lubina to była fatalna... Z tym że było to przed Wielkim Opadem 
- Od: 3 mar 2007, 12:21
- Auto: Toyota Corolla E12
OD tygodnia tzn od niedzieli drogi w całej polsce juz sa chyba czarne. Ja w niedziele byłem w Czechach to wszystkimi drogami szło jechać. Śniegu na asfalcie z pół metra ale ładny ubity, wiec 1.5atmo w kołach i
jak rajd Finlandi a gdzie zaspy to łańcuchy i tez wyjdzie:)
Mazda 323 1.5 85' ==> Mitsubishi Lancer 1.5 88' ==> Mazda 323 F 1.6 16v 91' ==> Mazda 323 F 2.0 V6 Lantis 97'==>BMW 318i E46 02'==> bedzie mps
- Od: 28 maja 2007, 12:58
- Auto: Bayerische Motoren Werke
Joszi jak tam modyfikacje
bo nie na czasie jestem dawno nie gadaliśmy ;D
- Od: 23 mar 2009, 13:02
- Auto: Mx-3 1,6 1993r
hihihi.
A gdzie fotka prawie przejechanego gościa???
odnośnie przeróbek....brakuje mi parę zł. z części brakuje mi:
EGT-czujnik temperatury spalin
czujnik ciśnienia doładowania
czujnik temperatury oleju
pompa paliwa-walbro
i ok 1500zł ponieważ muszę pojechać do firmy to wszystko wystroić. planowałem załatwić temat do marca....ale ponieważ dziewczyna się do mnie przeprowadza wolę postawić szafę by mogła się powiesić...
projekt będzie kontynuowany
. na pewno do wakacji
będę miał już doładowane auto:)
Norby w poniedziałek napisze na forum czy damy rade zrobić to u mnie w warsztacie:)
A gdzie fotka prawie przejechanego gościa???
odnośnie przeróbek....brakuje mi parę zł. z części brakuje mi:
EGT-czujnik temperatury spalin
czujnik ciśnienia doładowania
czujnik temperatury oleju
pompa paliwa-walbro
i ok 1500zł ponieważ muszę pojechać do firmy to wszystko wystroić. planowałem załatwić temat do marca....ale ponieważ dziewczyna się do mnie przeprowadza wolę postawić szafę by mogła się powiesić...

projekt będzie kontynuowany
Norby w poniedziałek napisze na forum czy damy rade zrobić to u mnie w warsztacie:)
szatan nie auto
Joszi a gdzie filmikiz lotniska 
- Od: 30 maja 2008, 22:59
- Auto: 323f 1.5i 1995
Joszi uuu to jeszcze trzeba poczekać troszkę ;D
Zrob se jeszcze audio
bo od niedawna wykonuje pomiary nagłośnienia w samochodach i to za pomocą profesjonalnego sprzętu
;D
EquinoX no jak kiedy testujemy twoje audio
ciekawe ile dB wyjdzie
decybelomierz czeka
hehe nom a jak będzie ciepło i jakieś zawody ktoś zorganizuje to załatwię ci rewanż z Synem ;D oczywiście na stałym nagłośnieniu bez dokładania ;D
Zrob se jeszcze audio
EquinoX no jak kiedy testujemy twoje audio
- Od: 23 mar 2009, 13:02
- Auto: Mx-3 1,6 1993r
Jak zrobię już przedłużenie BR 
- Od: 30 maja 2008, 22:59
- Auto: 323f 1.5i 1995
muza... mam tam jakiś głośnik. starczy mi .wole mieć pod butem trochę więcej kucykóf
długo i nie długo...kwestia kasy:)
proszę oto link do filmików z lotniska
www.auto-tech.ocom.pl
długo i nie długo...kwestia kasy:)
proszę oto link do filmików z lotniska
www.auto-tech.ocom.pl
szatan nie auto
Joszi a teraz jeździsz czy nie?? I przypomnij mi masz długiego ledowego trzeciego stopa?? Wczoraj się mijałem z taką szybko jadącą mx3. Może to Ty byłeś??
Może wreszcie się zjedziemy na jakieś pogaduchy?? Byle nie tak jak ostatnio było, że oprócz Dextera i mnie tylko Veinowóz się zjawił z pełną załogą na pokładzie – to z członków MS, nie liczę innych aut z MTJ.
A tak na marginesie to poprzednia wersja forum bardziej mi się podobała.
Może wreszcie się zjedziemy na jakieś pogaduchy?? Byle nie tak jak ostatnio było, że oprócz Dextera i mnie tylko Veinowóz się zjawił z pełną załogą na pokładzie – to z członków MS, nie liczę innych aut z MTJ.
A tak na marginesie to poprzednia wersja forum bardziej mi się podobała.
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V
Naklejki pamiętam ale ta co widziałem tak szybko śmignęła obok mnie, że tylko zdążyłem w lusterku ją oblookać. To było na Chojnowskiej. A i znowu widziałem ta czarną MX6 z wymalowanymi płomieniami. kiedyś kilka razy ją na Zamiejskiej ustrzeliłem.
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V