Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
Cytat z Jelonki:
"Do zdarzenia doszło w minioną niedzielę przed piąta rano. 24- letni jeleniogórzanin, kierowca mazdy 6 jadąc w stronę Jeleniej Góry zbagatelizował ostrzeżenia policji z ostatnich dni o śliskiej i niebezpiecznej nawierzchni na drogach i docisnął pedał gazu. Na efekty długo nie trzeba było czekać. Chwilę później wypadł na jednym z zakrętów i uderzył w pnie wyciętych drzew. Na miejsce wezwano straż pożarną i pogotowie. 24 – latek wyszedł z pojazdu o własnych siłach i po zbadaniu przez lekarza mógł wrócić do domu."
Jak zwykle to wina drogowców???...
U mnie na wsi w Komarnie na drodze było lodowisko, więc na Kapeli pewnie też.
Dobrze, że typowi nic się nie stało, ale szkoda trochę Madzi i to w dodatku 6, hmmm
"Do zdarzenia doszło w minioną niedzielę przed piąta rano. 24- letni jeleniogórzanin, kierowca mazdy 6 jadąc w stronę Jeleniej Góry zbagatelizował ostrzeżenia policji z ostatnich dni o śliskiej i niebezpiecznej nawierzchni na drogach i docisnął pedał gazu. Na efekty długo nie trzeba było czekać. Chwilę później wypadł na jednym z zakrętów i uderzył w pnie wyciętych drzew. Na miejsce wezwano straż pożarną i pogotowie. 24 – latek wyszedł z pojazdu o własnych siłach i po zbadaniu przez lekarza mógł wrócić do domu."
Jak zwykle to wina drogowców???...
U mnie na wsi w Komarnie na drodze było lodowisko, więc na Kapeli pewnie też.
Dobrze, że typowi nic się nie stało, ale szkoda trochę Madzi i to w dodatku 6, hmmm
jpski napisał(a):ale szkoda trochę Madzi i to w dodatku 6, hmmm
To na pewno.
I standardowo zima zaskoczyła drogowców i nie tylko w Waszych rejonach. U nas popadało na jednym skrzyżowaniu 1-2 i stoję, no to 3 i pod stówkę na liczniku dopiero jakoś delikatnie ruszyłem. I to na prostej drodze. Ale tak to jest jak sypią tylko krajową trójkę i piątkę.
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V
ja np zagladam zadziej bo bobas mi nie pozwala ale jak mam chwile to zagladam. a szkoda ze nie bedzie pozegnalnego spota 
- Od: 7 lip 2009, 23:07
- Auto: MAZDA 323 BG 1.6 16V
--))MAZI((-- napisał(a):szkoda ze nie bedzie pozegnalnego spota
Jak to nie będzie??? Myślicie, że w okresie między Świętami a Nowym Rokiem nie da się wygospodarować luźnej godzinki żeby pożegnać stary całkiem przystojnie obfity w spoty roczek???
Ja bardzo chętnie się piszę na Merkurowy placyk np. w poniedziałek 28.12. po zachodzie słońca
Co Wy na to?

no to roczek zamkniecie beze mnie niestety...
co do obfitosci to byl calkiem calkiem – tylko koncówka jakas dziwna zadyszka wyszła...
a czas by sie znalazł napewno ale ja tradycyjnie bede 600kmAgo – moze zajrze do kolegów w lubelskim jak cos bedzie...
wylatuje w srode po 15 albo czwartek bladym switem...
grunt pod spota wam przygotowalem – jeszcze przed tymi mrozami – gdzies we wtorek lub srode bylem tam polatac na sniego-lodzie – bylo calkiem calkiem
także wszystkim życze wesołej choinki i smacznej szynki – trzymajcie kciuki zebym nie rozwalił zielonej strzały gdzies na drodze bo warunki na jazde zapowiadaja mi fatalne a i baranow na drodze nie brakuje... i do zobaczenia po nowym roku...
co do obfitosci to byl calkiem calkiem – tylko koncówka jakas dziwna zadyszka wyszła...
a czas by sie znalazł napewno ale ja tradycyjnie bede 600kmAgo – moze zajrze do kolegów w lubelskim jak cos bedzie...
wylatuje w srode po 15 albo czwartek bladym switem...
grunt pod spota wam przygotowalem – jeszcze przed tymi mrozami – gdzies we wtorek lub srode bylem tam polatac na sniego-lodzie – bylo calkiem calkiem
także wszystkim życze wesołej choinki i smacznej szynki – trzymajcie kciuki zebym nie rozwalił zielonej strzały gdzies na drodze bo warunki na jazde zapowiadaja mi fatalne a i baranow na drodze nie brakuje... i do zobaczenia po nowym roku...
- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
AnanasQ napisał(a):co do obfitosci to byl calkiem calkiem – tylko koncówka jakas dziwna zadyszka wyszła...
No, co racja to racja – u mnie właśnie skończył się free time, więc szczerze przyznam, że troszeczkę aktywność na forum zaniedbałem
AnanasQ – w takim razie suchutkiej i spokojnej dróżki oraz wszystkiego dobrego w te Święta, no i umiaru w zapełnianiu brzuszka

Jakby ktoś był chętny na spocika po Świętach to piszcie, może jak uzbiera się kilka osób to coś wymodzimy
A na ten czas wszystkim życzę dużo prezentów i smacznego karpika
jpski napisał(a):AnanasQ – w takim razie suchutkiej i spokojnej dróżki oraz wszystkiego dobrego w te Święta, no i umiaru w zapełnianiu brzuszka
Ja takze przyłączam sie do życzen dla AnanasQ.
Wszystkim miłośnikom MADZI życze aby w Nowym Roczku obsługa Autka sprowadzała sie do lania paliwka ,wymiany oleju i nic wiecej.
WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2010
p.s. ciekawe jak w skrócie będziemy pisać datę np. '10
to mój profil na NK: http://nasza-klasa.pl/profile/4396223 zapraszam
to mój profil na NK: http://nasza-klasa.pl/profile/4396223 zapraszam
- Od: 28 wrz 2009, 01:07
- Auto: Mazda 323F 1990 rok
<center>Lawiny radości,
potopu miłości,
lampek migania,
kolęd śpiewania.
Prezentów bez liku,
wiele kolędników
oraz Sylwestra do rana
z lampką szampana!
Wesołych Świąt</center>
potopu miłości,
lampek migania,
kolęd śpiewania.
Prezentów bez liku,
wiele kolędników
oraz Sylwestra do rana
z lampką szampana!
Wesołych Świąt</center>
Laetius est, quoties magno sibi constat honestum
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60288&highlight=
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60288&highlight=
ja na spota tez bym sie pisal tylko ze o 17 koncze dopiero robote a o 19 kapie swoja kruszynke ale jak cos to wpadne na chwile. WESOLYCH SWIAT wam zycze
!!!!

<center>
<b>Mikołaja bogatego, śniegu bialutkiego
Choinki pachnącej i gwiazdki błyszczącej
Minimum stresu, maksimum miłości
I tyle radości ile karp ma ości
Szczęścia kupę i rózgę na pupę
Do nieba choinki, wędzonej szynki
Wódki trzy skrzynki
Sylwestra do rana z lampką szampana
Oraz skoku do Nowego Roku</b>!!
Czego wszystkim Wam serdecznie życze, wraz z regionem Łódzkim.

<b>Mikołaja bogatego, śniegu bialutkiego
Choinki pachnącej i gwiazdki błyszczącej
Minimum stresu, maksimum miłości
I tyle radości ile karp ma ości
Szczęścia kupę i rózgę na pupę
Do nieba choinki, wędzonej szynki
Wódki trzy skrzynki
Sylwestra do rana z lampką szampana
Oraz skoku do Nowego Roku</b>!!
Czego wszystkim Wam serdecznie życze, wraz z regionem Łódzkim.

Każdy ma prawo do szczęścia, nie każdy ma szczęście do prawa. 
- Od: 1 wrz 2007, 00:55
i co tam z naszym spotem
spotkamy sie jeszcze w tym starym roku??
Najlepsze życzenia Noworoczne od MazdaSpeed Płock 
Wszystkiego najlepszego z okazji Nowego roku od ekipy z Giżycka oraz całej warmi i mazur Szerokości i spotkania na trasie .... i nie tylko
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D