NOWY SĄCZ – spotkania regionalne
wybaczcie ale byłem strasznie zabiegany a o 20 musiałem być w klubie...
P.S. Tą nową czerwoną mazdę kojarzę...
P.S. Tą nową czerwoną mazdę kojarzę...
[img]http://www.wac.zum.pl/mazdaspeed1.jpg[/img]
MOJA MADZIA.... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60481&highlight=premacy
MOJA MADZIA.... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60481&highlight=premacy

- Od: 7 lip 2008, 08:22
- Auto: Mazda Premacy 2005(74KW-104KM)
chłopaki pasuje ustalić kolejny termin Official zlotu
Na spontan spotkaniu w tamtym tygodniu wstępnie mówiliśmy o Sobocie 6 Grudnia, godziny wieczorne do ustalenia(teraz może po zlocie wyprawa na jakiś browarek etc. ? Kierowca wskazany
)
Jak to wam odpowiada?
P.S Teraz widzę Wszystkich- coś ostatnio część osób chyba zapomina o idei Mazdaspeed Nowy Sącz

Jak to wam odpowiada?
P.S Teraz widzę Wszystkich- coś ostatnio część osób chyba zapomina o idei Mazdaspeed Nowy Sącz

- Od: 22 gru 2007, 15:48
- Auto: Peugeot 307 HDI 90@120/270
Sprinter 313CDI Sprintshift &
Sprinter 312D :)
jarusiek napisał(a):termin Official zlotu
Kwestia.....–> jak bede w Łącku to bede i tez w Sączu na spocie
Mała poprawka Kierownik... 6'y to niedziela, czyli raczej chodzi o 5'go [ 5.12.09 ]
PS. Wrzuc fotos na forum

Haloo, jutro zlot, a tu cisza
Ma Ktoś nr do kolegi z czerwonej BJ`tki ? Bo coś nie widzę żeby tutaj na forum coś napisał- a pasuje go poinformować o kolejnym zlocie 
Ma Ktoś nr do kolegi z czerwonej BJ`tki ? Bo coś nie widzę żeby tutaj na forum coś napisał- a pasuje go poinformować o kolejnym zlocie 
kurde nie wkurzać:P Godzina już była znana od tygodniaSeba-pdPL napisał(a):Rozumiem, że spoty/zloty przeniesione są do Galerii już na stałe![]()
Mała propozycja – godzina zlotu przełożona na 18:00 – dałoby sie? Bo powiedzmy, że mam już małe plany co do godzin wieczornychOdpowiadałaby ta godzina reszcie składu?

Nie wymiękłem – przyjechałem
A aut było co niemiara...
http://picasaweb.google.pl/SEBApdPL/SpotMS5122009#
http://picasaweb.google.pl/SEBApdPL/SpotMS5122009#

- Od: 23 kwi 2009, 12:17
Coś ostatnio to się coraz częściej zdarza. Grupa się rozpada z dnia na dzień, pozostało tylko parę stałych bywalców..Czy tak ciężko znaleźć czas raz w miesiącu na 2-3godziny w weekendowy wieczór?Seba-pdPL napisał(a):A aut było co niemiara...
Trzeba się zastanowić nad sensem spotkań w takiej postaci.
Dziękuję za przybycie stałym bywalcom.

Nawet tak nie pisz, bo zaczyna mi sie brać na płacz człowieku
Trzeba spoty/zloty planować 2 tygodnie wcześniej, bo na ostatnią chwilę nie ma co planować, bo niektórzy już mogą mieć zaplanowany weekend, a tutaj nagle PACH! Zlot w ten weekend – i lipton.
Co do kwestii zbliżającego sie Nowego Roku – planujemy coś chłopaki?
Tzn. w sensie spotkania pod koniec br., małego podsumowania zysków i strat etc. ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Co do kwestii zbliżającego sie Nowego Roku – planujemy coś chłopaki?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Myślę że i to nie pomoże, bo już wczesniej terminowo były podawane daty zlotów, i wyglądało podobnie jak teraz. Ale postaram się odrobinę wcześniej po uzg z Wami zmienić to i owo w terminie zlotu.Seba-pdPL napisał(a):Nawet tak nie pisz, bo zaczyna mi sie brać na płacz człowiekuTrzeba spoty/zloty planować 2 tygodnie wcześniej, bo na ostatnią chwilę nie ma co planować, bo niektórzy już mogą mieć zaplanowany weekend, a tutaj nagle PACH! Zlot w ten weekend – i lipton.
Co do kwestii zbliżającego sie Nowego Roku – planujemy coś chłopaki?Tzn. w sensie spotkania pod koniec br., małego podsumowania zysków i strat etc.
Co do zlotu przed końcem bierzącego roku- mówiłem co nieco na zlocie z Winkiem, jakiś spontan zlot będzie napewno

Witam, wszystkich. Nie chce nic mówić ale mówiłem że auta nie myłem i wygląda na tych fotkach jak by go kto zgryzł i wypluł
nie przygotowany byłem żeby pozować ;d;d;d
mazda jest the best!

- Od: 23 paź 2007, 21:06
- Auto: Mazda 323f BA
1996
1.5 16V
jarusiek napisał(a):Coś ostatnio to się coraz częściej zdarza. Grupa się rozpada z dnia na dzień, pozostało tylko parę stałych bywalców..Czy tak ciężko znaleźć czas raz w miesiącu na 2-3godziny w weekendowy wieczór?Seba-pdPL napisał(a):A aut było co niemiara...
Trzeba się zastanowić nad sensem spotkań w takiej postaci.
Dziękuję za przybycie stałym bywalcom.
Spoko,spoko Kierownik nie pekaj!!
To ze nas jest malo nie jest wina moja czy Twoja
!
Kazda grupa przechodzi jakis swuj KRYZYS swiatowy czy jakis tam inny.
Damy rade pany zimowy czas zawsze przybija gwozdzia do glowy,ale lato kroczy wielkimi krokami zapalimy grilla a kazdy przyjedzie na darmowa kielbache

- Od: 6 cze 2009, 21:43
- Auto: Mazda 323f BA 1,8 Glx
gaawell napisał(a):lato kroczy wielkimi krokami zapalimy grilla a kazdy przyjedzie na darmowa kielbache
Aluzja co do spotu w Tęgoborzy?
A tak poza tym to miałby ktoś może do odsprzedania jakieś fajne, mało używane alukołpaki 13" tanio?
Mogą być oryginalne "Mazdowskie", ale i takimi bez napisów też nie pogardze
Poza tym lotka tylnej szyby do mojej Madzi teżby sie przydała