Reed i whiteman – czemu sie do listy nie dopisujecie??
TARNÓW – spotkania regionalne
A kto wlasciwie zajal sie poinformowaniem ludzi z klubow hondy i toyoty? I czy wiadomo, ilu ich przyjedzie i czy w ogole ktos sie pojawi?
ZeroCool_m1 napisał(a):Reed i whiteman – czemu sie do listy nie dopisujecie??
ReeD napisał(a):Ja na dzień dzisiejszy nie mam planów, ale mam kilka spraw, które mogą wyjść w praniu. Moja obecność na dzień dzisiejszy to 50% raczej w tendencji wzrostowej
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Witam panowie
Trochę mnie tutaj nie było ale myślę, że to się zmieni
Pytanie mam takie bo widzę, że kombinujecie coś z większym spotem nie tylko mazdy... Aż tak dobrze jest na spotach mazdy, że na coś takiego się porywacie? Żeby nie było, że hondy i toyoty zjedzą nas ilością
Raz przypadkowo byłem na spocie hondy i nie pamiętam, żebyśmy kiedykolwiek mieli spot z taką ilością samochodów.
Ja na 99% wpadnę bo nie było mnie na spocie już z 150 lat
Postaram się też zwerbować 2 kumpli także w 3 Magdy byśmy wpadli ale to jeszcze wyjdzie w praniu.
Pozdro
Trochę mnie tutaj nie było ale myślę, że to się zmieni
Pytanie mam takie bo widzę, że kombinujecie coś z większym spotem nie tylko mazdy... Aż tak dobrze jest na spotach mazdy, że na coś takiego się porywacie? Żeby nie było, że hondy i toyoty zjedzą nas ilością
Ja na 99% wpadnę bo nie było mnie na spocie już z 150 lat
Postaram się też zwerbować 2 kumpli także w 3 Magdy byśmy wpadli ale to jeszcze wyjdzie w praniu.
Pozdro
- Od: 11 sty 2009, 10:12
- Auto: Mazda 323F BA 1.5
Casper – to zaprszamy-ja bym poiedzial ze nie bylo Cię 200lat;) Pasowało by jak najwiecej mazd zeby sie pojawiło-bo hondy z tego co wiem to bardzo licznie sie zjawiają na swoich spotach....
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
ojjj bo Hond to nakichało
,
casper_trn
a mazda nie dla błazna
niee
? no
i 3maj się tej wersji 
casper_trn
a mazda nie dla błazna
- Od: 18 gru 2008, 00:24
ZeroCool_m1 napisał(a):A kto wlasciwie zajal sie poinformowaniem ludzi z klubow hondy i toyoty? I czy wiadomo, ilu ich przyjedzie i czy w ogole ktos sie pojawi? język
Hondy zostały poinformowane prze ze mnie i ciepło przyjęli takie integracyjne spotkanie. Jeden z forumowiczów Civic Tarnów miał poinformować Toyoty o wspólnym spocie – czy poinformował nie wiem, ale się zapytam.
Kojak napisał(a):Tylko dalej nikt się nie wypowiedział na temat mojego pomysłu , a mianowicie spotkania się troche wcześniej gdzieś razem i wspólnym wjeździe na spota usmiech
Ja powiem tak ze pomysł genialny i można zrobić spotkanie np koło Kauflandu na Lwowskiej tak o 14.45 tam jest dużo miejsca i o 15 wyruszyć pod Roczniaka. Co Wy na to ?
- Od: 21 sty 2009, 14:40
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 1997r.
Hehehehe
zaczek – Damy radę! Pasuje się pojawić bo wstyd
tomalosik – Proste! Nie sposób się nie zgodzic hah
Kojak – To w ogóle nie ma o czym mówić bo innej opcji nie ma jak spotkanie w umówionym miejscu i wjazd na pełnej... No każdy wie na czym
zaczek – Damy radę! Pasuje się pojawić bo wstyd

tomalosik – Proste! Nie sposób się nie zgodzic hah
Kojak – To w ogóle nie ma o czym mówić bo innej opcji nie ma jak spotkanie w umówionym miejscu i wjazd na pełnej... No każdy wie na czym
mozna sie spotkac gdzies indziej i podjechac wspolnie, tylko czy do wszystkich dotrze zmiana miejsca spotkania i czy wszyscy to przyjma do wiadomosci?
A co do godziny, to lepiej na 15 sie umowic tak, zeby podjechac okolo pietnascie po pod roczniaka – chodzi o to, zeby juz ktos tam wtedy byl i zeby bylo na kim wrazenie zrobic
Wypowiedzcie sie rowniez co do proponowanego miejsca tego przed-spotkania
Kaufland? A moze na fabrycznej i stamtad kolumna przez miasto w gore krakowskiej?
A co do godziny, to lepiej na 15 sie umowic tak, zeby podjechac okolo pietnascie po pod roczniaka – chodzi o to, zeby juz ktos tam wtedy byl i zeby bylo na kim wrazenie zrobic
Wypowiedzcie sie rowniez co do proponowanego miejsca tego przed-spotkania
Witam Panowie!
Macie bardzo dobry pomysł z tym wcześniejszym spotkaniem, tylko jest jedno ale z Kauflandu jest pięć par świateł, parking też za duży nie jest i może być zapchany, chodzi mi o to że przy tej ilości świateł zawsze zgubimy kilka samochodów i na koniec na spot dojedziemy małymi grupkami.
Najbliższe miejsce z dużym parkingiem to Simply dawna Elea, czyli wjedziemy od Jana Pawła, albo targowica i dwie pary świateł. W sumie to wydaje mi się że wjazd z Jana Pawła będzie ciekawszy bo nawet jak nie wjedziemy sznurem to i tak będą widzieć ile jest samochodów.
To tylko moja propozycja, można umówić się gdzieś dalej tylko trzeba by było wyznaczyć kilka punktów, gdzie w razie czego będziemy czekać na zguby.
I teraz czekam na dyskusje
Macie bardzo dobry pomysł z tym wcześniejszym spotkaniem, tylko jest jedno ale z Kauflandu jest pięć par świateł, parking też za duży nie jest i może być zapchany, chodzi mi o to że przy tej ilości świateł zawsze zgubimy kilka samochodów i na koniec na spot dojedziemy małymi grupkami.
Najbliższe miejsce z dużym parkingiem to Simply dawna Elea, czyli wjedziemy od Jana Pawła, albo targowica i dwie pary świateł. W sumie to wydaje mi się że wjazd z Jana Pawła będzie ciekawszy bo nawet jak nie wjedziemy sznurem to i tak będą widzieć ile jest samochodów.
To tylko moja propozycja, można umówić się gdzieś dalej tylko trzeba by było wyznaczyć kilka punktów, gdzie w razie czego będziemy czekać na zguby.
I teraz czekam na dyskusje
- Od: 27 sty 2009, 22:29
- Auto: 323f BG 1.6 16V 92r.
Pod Simply albo Grosar jeszcze został
Ps. Jakbyście Panowie i Panie potrzebowali jakieś części do samochodów to śmiało walić do mnie po taniości załatwię
Ps. Jakbyście Panowie i Panie potrzebowali jakieś części do samochodów to śmiało walić do mnie po taniości załatwię
W sumie i fabryczna-czyli przejazd przez całe miasto-była by niezła-tylko czy kazdy wie gdzie to jest..Elea tez dobry pomysł-kazdy trafi na Jana Pawła...
Proponuje wiec-zeby sie umówic(jak juz sie zdecydujemy na konkretne miejsce) na godzine 14.55 i bedzie 15minut na dojazd spoznialskich;) i 15.10 wyjedziemy sobie"spacerkiem" pod roczniaka
Proponuje wiec-zeby sie umówic(jak juz sie zdecydujemy na konkretne miejsce) na godzine 14.55 i bedzie 15minut na dojazd spoznialskich;) i 15.10 wyjedziemy sobie"spacerkiem" pod roczniaka
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
Hmm pomysł ze spóźnieniem jak dla mnie bardzo dobry aczkolwiek – dla mnie osobiście 15 minut to zbyt dużo
Może dlatego że mam fioła na punkcie punktualności , dlatego proponuje 10 minut spóźnienia
A co do miejsca to dla mnie bez znaczenia , tylko weźcie pod uwage że to będzie niedziela i o godzinie 15 mało co ludzi będzie na mieście i nie za bardzo przed kim będzie się "lansować"
Może być i Elea , może być i Kaufland, grunt by wszystkim pasowało
Ale dobrze ktoś zauważył że z Kauflanda mamy kilka świateł i może ktoś zostać z tyłu 
- Od: 9 paź 2008, 12:52
- Auto: Mazda 323F BA 1,8 BP 97'
casper_trn napisał(a):Ps. Jakbyście Panowie i Panie potrzebowali jakieś części do samochodów to śmiało walić do mnie po taniości załatwię oczko
szkoda że dopiero teraz dałeś znać bo potrzebowałam wahacz wzdłużny do swojej Madzi, oczywiście niedostępny w Tarnowie, ale od czego internet
odnośnie "lansu", owszem niedziela ale okolica dobra , po obiadkach dużo ludzi na spacery do Carrefoure jeździ
- Od: 27 sty 2009, 22:29
- Auto: 323f BG 1.6 16V 92r.
Hondy się przygotowują – i to ostro, w liczbie ich samochodów nie mamy szans – musimy sie zmobilizować – jakieś ulotki
może pomogą
Ja jestem za SIMPLY ( BILLA, ELEA) – jak kto woli – potem prosto pod roczniaka i zero Traffic lights
Ja jestem za SIMPLY ( BILLA, ELEA) – jak kto woli – potem prosto pod roczniaka i zero Traffic lights
- Od: 21 sty 2009, 14:40
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 1997r.
będę starał się wykombinować wolne sobie ...
mnie to obojętne ..pod KAUFLANDEM może być Elea także może być... nie ma różnicy przecież (jak tam chcecie ale w niedziele nie ma korków ;] – spokojnie przejechać można przecież a nie tak jak kiedyś dawno temu to było – 100 nie schodziło z licznik.
To zimówek nie zakładam jeszcze w takim razie

mnie to obojętne ..pod KAUFLANDEM może być Elea także może być... nie ma różnicy przecież (jak tam chcecie ale w niedziele nie ma korków ;] – spokojnie przejechać można przecież a nie tak jak kiedyś dawno temu to było – 100 nie schodziło z licznik.
To zimówek nie zakładam jeszcze w takim razie
- Od: 18 gru 2008, 00:24