BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
to dobrze ze niebieska bo ja mam srebrna hehe
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
Jaka Mazda wg was jest najładniejsza? bo wg mnie 6 i mx8 A jakie jest wasze zdanie ?
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
edytuj tomku edytuj ;p i w tym gronie rx-8 to nie do konca udana mazda ;p silnik nie taki czy cos
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Pa1nkiller napisał(a):Jaka Mazda wg was jest najładniejsza?
Wg. mnie Eunos Cosmo z ostatniego wypustu i rx-7 fc cabrio turbo
Pa1nkiller napisał(a):mx8
Odstaw chlopie te wina
matkooooooo ile czytania
witam nowych, szczególnie koleżankankę, wkońcu kobieta
a co do Miaty: driftuje, ścigam się i takie tam pierdoły
wg mnie najpiękniejsze są mazdy mx-5, a wszczególności dwie bydgoskie: niebieska i żółta
witam nowych, szczególnie koleżankankę, wkońcu kobieta
a co do Miaty: driftuje, ścigam się i takie tam pierdoły

wg mnie najpiękniejsze są mazdy mx-5, a wszczególności dwie bydgoskie: niebieska i żółta
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
Pa1nkiller, czy zrozumiałeś mój ostatni post? Postaraj się jednak szanować zasady panujące w miejscu, gdzie przyszedłeś (...) Pytałeś o brak dostępu do niektórych działów. Kilka z nich to działy tylko dla Klubowiczów organizacji, na której forum właśnie gościsz. Co do Mazd i ich estetyki, niestety wybrałeś modele z czasów, kiedy zawartość Mazdy w Maździe strasznie spadła. Estetyka jest sprawą indywidualną. Szóstka nie zachwyca wcale, RX-8 (nie MX-8, doczytaj, dlaczego właśnie R w nazwie) to wolny i komercyjny produkt nibysportowy. Prawdziwe, porządne Mazdy skończyły się jakoś na przełomie wieku, choć według wielu już kilka lat wcześniej. Dwie takie, które stały się ikonami motoryzacji i są bezsprzecznie kultowe to MX-5 i RX-7.
no tak zapomniałam o RX-7, w klasyfikacji zaraz po mx-5
a propo Pit jak postępują prace?
a propo Pit jak postępują prace?
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
montanka napisał(a):no tak zapomniałam o RX-7, w klasyfikacji zaraz po mx-5
haha
montanka napisał(a):...jak postępują prace?
Wczoraj zabraliśmy FD na najdłuższą w swoim nowym życiu trasę
asia77 napisał(a):BO JA TO TAK PO CICHUTKU
Witaj w takim razie
* Wielkie litery wg netykiety oznaczają krzyk. Nie krzycz, nie ma takiej potrzeby
* Nie piszemy posta pod postem, jeżeli chcemy coś dodać do wypowiedzi – edytujemy swój poprzedni (przycisk "Zmień" w prawym górnym rogu)
Pit napisał(a): RX-8 (nie MX-8, doczytaj, dlaczego właśnie R w nazwie) to wolny i komercyjny produkt nibysportowy.
kupa!
- Od: 28 cze 2008, 21:43
- Auto: Mazda RX8
mastamarek napisał(a):kupa!
Ban
Pit jak zawsze pomocny
dziś o 5 w nocy/nad ranem śmigam do Wrocka odstawić TT nowemu właścicielowi
dziś o 5 w nocy/nad ranem śmigam do Wrocka odstawić TT nowemu właścicielowi

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
ravestation napisał(a):Pit jak zawsze pomocny![]()
Mam dziś waleczny humor
ravestation napisał(a):dziś o 5 w nocy/nad ranem śmigam do Wrocka odstawić TT nowemu właścicielowi
Oby wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami
a co z tym spontanowym spotem myjkowym?
muszę się wkońcu pochwalić moim nabytkiem, który doprowadził mnie do grypy i 40 stopniowej gorączki
Pit mam nadzieję, że twoje foto nie są chronione prawami autorskimi
muszę się wkońcu pochwalić moim nabytkiem, który doprowadził mnie do grypy i 40 stopniowej gorączki
Pit mam nadzieję, że twoje foto nie są chronione prawami autorskimi
montankano właśnie ja mam urlop to dysponowany jestem :"D
odpowiedzcie mi na jedno pytanie dlaczego jak mazda 3 jest wszystko ok cena jest dobra stan auta jest fajny to jest w automacie
i czy ktoś ma czas przejechac sie do zyrardowa

odpowiedzcie mi na jedno pytanie dlaczego jak mazda 3 jest wszystko ok cena jest dobra stan auta jest fajny to jest w automacie
i czy ktoś ma czas przejechac sie do zyrardowa
Ostatnio edytowano 3 lis 2009, 11:40 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz