Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
Celtix a w Mazdzie przypadkiem nie jest silnik bezkolizyjny?? Ze nawet jak urwiesz pasek to i tak nic sie nie stanie?? Bo takie dostalem info kiedys...
Pinki ten parking jest w drodze na Karpacz, jesli chcecie to ja o kolo 14:45 bede na Mercurym i zrobie wyjazd... Ewentualnie:
Wyjeżdżamy z Jeleniej Góry w kierunku Karpacza ulicą Sudecką (to ta gdzie jest basen miejski i Hotel Mercury) jedziemy cały czas prosto ciągle kierunek Karpacz przejeżdżamy przez Mysłakowice w tym czasie po lewej stronie mijamy dwie stacje benzynowe w tym druga jest orlenu. Jak juz minemy stacje orlenu to za chwile wjezdzamy w taki lasek i droga lekko prowadzi pod górę potem jest szczyt i zjeżdżamy delikatnie w dół. (po lewej stronie na szczycie powinnismy widziec krzyż z kaskiem motocyklowym) jak juz zjeżdżamy to z tego szczytu to włączamy kierunkowskaz i zjeżdżamy pierwsza w lewo ostro w dół i tak jakbysmy sie cofali równolegle do tej drogi co nią jechaliśmy potem już nas droga prosto przez las doprowadzi do miejsca.
Pinki ten parking jest w drodze na Karpacz, jesli chcecie to ja o kolo 14:45 bede na Mercurym i zrobie wyjazd... Ewentualnie:
Wyjeżdżamy z Jeleniej Góry w kierunku Karpacza ulicą Sudecką (to ta gdzie jest basen miejski i Hotel Mercury) jedziemy cały czas prosto ciągle kierunek Karpacz przejeżdżamy przez Mysłakowice w tym czasie po lewej stronie mijamy dwie stacje benzynowe w tym druga jest orlenu. Jak juz minemy stacje orlenu to za chwile wjezdzamy w taki lasek i droga lekko prowadzi pod górę potem jest szczyt i zjeżdżamy delikatnie w dół. (po lewej stronie na szczycie powinnismy widziec krzyż z kaskiem motocyklowym) jak juz zjeżdżamy to z tego szczytu to włączamy kierunkowskaz i zjeżdżamy pierwsza w lewo ostro w dół i tak jakbysmy sie cofali równolegle do tej drogi co nią jechaliśmy potem już nas droga prosto przez las doprowadzi do miejsca.
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
Hehehe to widzę że się wszyscy na Merkurym spotkamy 
- Od: 30 maja 2008, 22:59
- Auto: 323f 1.5i 1995
żeby bylo wiadomo... dla przyjezdnych – mercurego chyba kazdy znajdzie przy drodze na karpacz – wszystkie znaki w jeleniej tam prowadza... ale dla INFO
:
merkury jest po lewej stronie – MIJAMY
i pierwszy parking odrazu za mercurym po lewej stronie (dokladnie po prawej jest cmentarz)

merkury jest po lewej stronie – MIJAMY

- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
To o której w końcu zbiórka??
i o której wyjazd...
- Od: 28 wrz 2009, 01:07
- Auto: Mazda 323F 1990 rok
hmm... moze wpadne z dzieciaczkami... 607897762 to nr do mnie.prosze by ktoś do mnie dryndnął ok 14.00 wtedy sie określe czy bedziemy ponieważ nie mam żadnego tel do nikogo z was:(. i nie mam neta w domku..
żeby spr odp.
szatan nie auto
- Od: 27 maja 2009, 13:54
- Auto: MX3 2.5 V6 + turbo
ja i adiadventure przylecimy od innej strony ale wpadniemy i sie tam gdzies znajdziemy
- Od: 7 lip 2009, 23:07
- Auto: MAZDA 323 BG 1.6 16V
Szkoda tylko taka, że krążyliśmy przez Kostrzycę, Mysłakowice i Miłków przez godzinę i nikt nie chciał nas poprowadzić z obecnych. Na szczęście jakiś miejscowy chłopak z Passata wysłuchał naszych próśb na cb i nas poprowadził. Oczywiście panowie w kamizelkach już byli przed nami.
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V
No ja mialem CB wylaczone ;/
http://picasaweb.google.com/papcioW201/ ... 6173099074
A tutaj fota zrobiona przez kogos tam z SR
Ananas wrzuc ten filmik ;D
chabas napisał(a):No ja mialem CB wylaczone ;/
1.Rafik (00:24:30)
2.łukasz A3 (00:27:75)
3.Zak 126P (00:29:67)
4.Paweł mazda (00:30:14)
i 4 miejsce w KJSie ;/ a byla szansa na podium gdyby nei kilka bledow...

fakt. pokręciliśmy się chwilę.... pewnie ci na sb mieli nas dosyć. ale. ciekawe miejsce. szkodqa tylko ,że niebiesko byl.o. sam bym wystartował w kjs-IE... kiedyś jeździłem:)
prosze o kilka fotek może i mnie ktoś \załapał??
prosze o kilka fotek może i mnie ktoś \załapał??
szatan nie auto
- Od: 27 maja 2009, 13:54
- Auto: MX3 2.5 V6 + turbo
Witam to niestety mnie wczoraj złapali.
pojechałem sobie do Tesco na zakupy po powrocie pomyslałem że wrócę sobie przez eskakade i zawróce sobie jak zawsze nagle patrze ze statoila wyjezdzaja miski to zwolniłem żeby ich przepuscić a oni też zwalniają żebym ja pojechał pierszwszy
niestety musiałem pojechać pierwszy ponieważ nie zachamuje żeby ich przepuścic nagle patrze syrena i zjechałem na przystanek na paderewskiego. Pytam jaki jest powód kontroli on mi mówi światła z przodu
Ananas widział je postojówki mi świeciły na niebiesko. Listonosz mi mówi że to nielegalene i niemoge miec takich swiateł ze zabiera mi dowód. To ja mu mówie że niegodze się na to i na miejscu wymontuje dostałem mandat 50zł i straciłem niebieskie światła. Najlepsze to że mu mówie że nie raz mnie zatrzymali i niedoczepili się do tych świateł a nagle że on się przyczepił.
mogę komuś odać niebieskie postojówki już wole nieryzykować
chetni niech piszą 
pojechałem sobie do Tesco na zakupy po powrocie pomyslałem że wrócę sobie przez eskakade i zawróce sobie jak zawsze nagle patrze ze statoila wyjezdzaja miski to zwolniłem żeby ich przepuscić a oni też zwalniają żebym ja pojechał pierszwszy
niestety musiałem pojechać pierwszy ponieważ nie zachamuje żeby ich przepuścic nagle patrze syrena i zjechałem na przystanek na paderewskiego. Pytam jaki jest powód kontroli on mi mówi światła z przodu
mogę komuś odać niebieskie postojówki już wole nieryzykować
- Od: 7 wrz 2009, 22:09
- Auto: Madzia 323 F 95r.
ehhh, wczoraj mało co mnie nie dziabnęli.... ale mniejsza z tym
Nie znam się na przepisach dotyczących dodatkowego oświetlenia ale sprawdź w prawie jak to jest z takimi światełkami.
Pozdrawiam, Maciek
http://www.dimgs.com
http://www.chyrus.digart.pl
http://www.dimgs.com
http://www.chyrus.digart.pl
- Od: 29 lip 2008, 10:27
- Auto: 323F BA
Dopuszczone prawem barwy świateł przednich to: białe, żółte (przeciwmgłowe) i pomarańczowe. Na upartego mogą się czepić wszystkich żarówek "xenonlook" i xenonów o niskim współczynniku temperatury świecenia (np 4200K) nawet jeżeli auto wyposażone jest w wymwgane przy xenonach spryskiwaczach reflektorów. Barwy świateł tylnych: białe, czerwone, pomarańczowe. Oczywiście wszystkie światła muszą posiadać homologację na reflektorze oznaczoną: E z indeksem liczbowym wpisane z kółku. Wszystkie inne barwy i brak homologacji są podstawą do zatrzymania dowodu rejestracyjnego i konieczności przeprowadzenia częściowego przeglądu technicznego. Badanie każdego elementu podanego na poświadczeniu o zatrzymaniu dowodu to wydatek 20zł. Następnie czeka nas miła wizyta w wydziale komunikacji, na szczęście już bezkosztowa.
Można mieć zamontowane LEDy lub strobo ale zabronione jest używanie ich na ulicy. W przypadku kontroli się mówi, że służą do celów dekoracyjnych i używane są tylko na spotkaniach organizowanych poza drogami publicznymi.
Można mieć zamontowane LEDy lub strobo ale zabronione jest używanie ich na ulicy. W przypadku kontroli się mówi, że służą do celów dekoracyjnych i używane są tylko na spotkaniach organizowanych poza drogami publicznymi.
www.mtj.auto.pl
- Od: 7 lut 2008, 01:20
- Auto: była eFka BaGietka '92 jest
Accord CG8 1.8 16V