TARNÓW – spotkania regionalne
zaczek111 napisał(a):To jak środa odpada i czwartek tez to zróbmy tego spota w piatek na 100% ,bo tak bedziemy zwlekac i zwlekać...
Wpisywać sie na liste:
1. Zaczek111
2.
Taka padła propozycja.
Tomalosik, na 100% czwartek odpada ?
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Tomalosik, na 100% czwartek odpada ? 10000000% .... od godziny 17 nie dostepny jestem do następnego dnia.. stety..
- Od: 18 gru 2008, 00:24
no skoro lista jest na piatek, to niech juz ten piatek zostanie, niech tylko ktos przypomni jeszcze godzine?
Panowie nie dam rady w piątek, zapomniałem o karnej imprezie ... jak coś to jestem za jutrem (czwartek)
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
Zenony [tiiit], tylko muszę je jeszcze ustawić, ogólnie to zawstydzają halogenowe
dzięki DZiKU za pomoc.
Odnośnie spota, to proponuję godzinę 20 tak na rozkręcenie. Temperatura nie będzie nam dopisywać ale co zrobić.
A tak w ogóle to wszyscy są za czwartkiem ? (niestety pomijając Tomka)
Odnośnie spota, to proponuję godzinę 20 tak na rozkręcenie. Temperatura nie będzie nam dopisywać ale co zrobić.
A tak w ogóle to wszyscy są za czwartkiem ? (niestety pomijając Tomka)
Mam pytanie do was... nie wiecie gdzie można w Tarnowie zdobyć płytę plexy (czy jak się to pisze
)?

- Od: 18 gru 2008, 00:24
Wiecie co , wpadł mi pewiem pomysł do głowy . Jak na nasze spotkania przyjeżdza 5 samochodow to moze zorganizujemy wspólny spot np mazda honda nissan toyota to znaczy japonskie marki . ? Napewno przyjedzie wiecej auto i mysle ze na forach tych marek tez sa ludzie z Tarnowa i okolic . Co myslicie ? To tylko pomysł 

- Od: 25 lis 2006, 19:26
- Auto: mx-5 NA 1.8